BilerBiler

VAZ 2199 - den sidste "samaritaner"

VAZ-2199 produceret mere end 20 år (i dag i masseproduktion nyindrettede version - VAZ-21015), og bilen, og den dag i dag stadig en af de mest populære i det tidligere sovjetiske rum. Dette afslutter den model af "Samara" -serien fra sine forgængere ottende og niende model har en mere samlet længde (fås i sedan).

Særlige kendetegn ved den "99:e": den oprindelige gitter, høj instrumentbræt og selvfølgelig den traditionelle familie "Samara" høj hastighed og dynamisk kvalitet. Det er ingen hemmelighed, at efter disse "udvikling" krydsede alle modeller af familien. Indtil begyndelsen af udgivelsen af "ti" VAZ-2199 har været den mest populære indenlandske bil med en rummelig indretning og en rummelig kuffert. Økonomisk 1.5-liter motor med brændstofindsprøjtning system opfylder de internationale standarder vedrørende toksiciteten af udstødningsgasser.

Udstyr VAZ-2199 panel foreslår en original kombination af instrumenter med baggrundsbelysning, elruder og dørlåse. På svigt af enkelte komponenter og driver enheder af bilen meddeler det indbyggede system kontrol. Det nye panel antager ratstammen kan indstilles til hældning.

I overensstemmelse med den garanti for i dag dag miljømæssige krav, og for at imødekomme kravene fra potentielle købere, anlægget samler VAZ-2199 en økonomisk motor med brændstofindsprøjtning.

På trods af hans imponerende alder af bilen og den dag i dag - en af de mest populære på de lokale veje. Desuden tuning VAZ-2199 (foto særskilte tilfælde kan nemt findes i netværket) gør det muligt at give bilen et moderne look med en sporty bias. Hvad betyder det? At blandt ejere af indenlandske biler, der ønsker at "omdanne" udseendet af dit kæledyr, tuning VAZ-2199 tager en værdig plads blandt avtoumeltsev, og popularitet er ikke ringere end den foretrukne i lyset af "tiere". Sammen med dette, sedan er ganske universelt, det er lige så velegnet til fans af sportslig kørsel, og forbrugere, der har brug for en sikker familie bil. På denne baggrund hensigtsmæssigt folde bagsædets ryglæn til transport af pladskrævende last. Finishing materialer er af højeste kvalitet, men på grund af denne bil, og du ikke forventer standard.

En serie af "Sputnik" bevidst fik øgenavnet "mejsel" - en sedan, samt hans "brødre", har en skarp styring og fremragende dynamiske præstationer. Men på den kørekomforten kan være en strækning at forvente som en stivere affjedring ikke adskiller sig fra lignende tidligere modeller af AvtoVAZ. Men sædet er ganske blød og behagelig, hvilket er noget afbøde de negative følelser under lange ture.

Det var "99:e" folkets bil eller ej - et retorisk spørgsmål, men det faktum, at for mange familier i vores land, er denne sedan blevet et uundværligt værktøj i mange år - et faktum. På grund af sin universalitet, bilen er lige så god både til hverdagsbrug og på lange land ture, selvfølgelig, for alle sine mangler rabatter og de traditionelle "sår".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.