Nyheder og SamfundMiljø

Offentlig transport Krasnodar: hvad transport til at komme til din destination i Krasnodar?

Krasnodar - en stor by, der modtager tusindvis af besøgende hver dag. Nogen kommer her på en forretningsrejse, nogen - at lære eller at blive behandlet, og nogen bare går gennem denne metropol transit. Og selvfølgelig, besøgende til byen vil gerne vide, hvad slags offentlig transport er til rådighed, og hvad er kendetegnene for hans arbejde.

Hvilke typer findes

Som i alle andre store metropol Rusland, Krasnodar betjene alle former for velkendt i det øjeblik den offentlige transport (undtagen metro).

Kom til din destination i denne landsby kan være på:

  • bus;

  • bus;

  • vogn;

  • sporvogn;

  • tog;
  • taxa.

ет следующую особенность: практически все маршруты здесь проходят через центр города. Offentlig transport Krasnodar IME er følgende funktion: næsten alle ruter passerer gennem byens centrum. At beskæftige sig med de ordninger af busser, sporvogne, taxier gæster til denne store forlig er normalt let.

minibusser

Denne form for transport i Krasnodar, ligesom næsten nogen anden by i Rusland, i dag er den mest populære. På shuttle bus til hovedstaden i Kuban tager dig næsten overalt. Dybest set byen ply konventionelle business gazeller. Men nogle arbejdsgivere er tilladt på ruter og mere komfortabel kabine, for eksempel "Mercedes".

за проезд здесь положено платить сразу при входе. En af funktionerne i denne transport i Krasnodar er, at pengene til billetprisen her er nødvendigt at betale direkte ved indgangen. Passagererne er normalt bedt om at stå foran dem til at passere. Nogle gange kan være overfyldt taxier i Krasnodar.

busser

общественный транспорт Краснодара у его жителей и гостей также достаточно популярен. Denne offentlige transport Krasnodar fra dens beboere og besøgende er også ret populære. I alt denne by kører 117 busruter. 47 af dem på samme tid er forstæder.

Krasnodar bus station er en større transport hub af byens centrum. Find det i denne kosmopolitiske by let. Det ligger lige overfor banegården. Så for at få besøgende til byen, ankom her med tog, på noget tidspunkt er det ikke svært. Selvfølgelig, i hallen af busstationen er der en detaljeret tidsplan og ruter for alle byens flyvninger.

Om egne busser, sejler i Krasnodar, gæster metropol har både positiv og negativ feedback. Nogle turister mener, at flåden af byen er allerede en smule forældet. Kuban - kanten af en meget varm. Nogle busser også i byen ikke engang har lufthuller. Sommetider denne form for transport i Krasnodar er udstyret med aircondition. Men det er ikke altid. Ofte busser besejler også gaderne med brudte aircondition.

trolleybusser

Hvis det ønskes, til destinationen i Krasnodar kan du få, og denne form for transport. I alt denne by har to trolley Bureau - №1 og №2. På den resterende del af den første er 118 enheder af transport. Rullende andet depot omfatter 49 trolleybusser.

Krasnodar - sidste i den russiske by, der benyttede sig af kobling af to maskiner Veklich systemet. Sluttede drift af trolley tog i denne landsby kun i 2013. и небольшим автономным ходом. I øjeblikket arbejder i Krasnodar, 15 europæisk plan maskiner, der er udstyret med klimaanlæg og en lille stand-alone systemer kursus. Sådanne vogne kan, for eksempel uafhængigt omgå forhindring på vejen eller et ulykkessted. Til at køre dem rundt i byen, selvfølgelig, meget bekvemt.

Offentlig transport Krasnodar sporvogne

Trouble Kuban kapital, såvel som mange andre store russiske byer er trafikpropper. Men for stort i denne by, de vil aldrig ske. Er muligt, ifølge mange beboere i Krasnodar, var det på grund af den store sporvogn flåde betydeligt "aflæsning" af gaden.

Sporvogn i denne metropol er ikke kun behageligt nok, men endnu mere romantisk transportform. De sejler byen som nye kompositioner og gamle. Sovjetiske bygget vogne ser på baggrund af etplanshuse Kuban kapital meget malerisk. Faktisk Krasnodar sporvogn er en af attraktionerne i denne sydlige by.

betaling Egenskaber

Краснодар. Således, i form af rejse er det ganske praktisk Krasnodar. в этом мегаполисе можно добраться до места назначения, мы выяснили. Hvad offentlig transport i denne kosmopolitiske by, du kan komme til din destination, fandt vi ud af. Men hvordan man kan betale for rejse på busser, trolleybusser og sporvogne i byen?

гостей и жителей в его пределах . Krasnodar administration gør meget for bekvemmelighed af besøgende og beboere, der flytter inden det. Betal til rejser med offentlig transport, kan borgerne herunder gennem en "single-kort". Så vi kalder en særlig elektronisk tegnebog, som har evnen til at have nogen. Afhængigt af kortet balance, passageren, derudover kan få gode rabatter på rejser.

Besøgende og beboere i Krasnodar og erhverve ubegrænset billet. Dette dokument fungerer et bestemt tidspunkt. På samme tid i denne periode, kan passageren gøre et ubegrænset antal ture. Service er bedst at købe et rejsedokument for en periode på 5 dage. Det koster kun omkring 350 rubler.

проложить маршрут в Краснодаре на общественном транспорте . For ikke at miste tid, bør besøgende til byen gå videre for at få anvisninger i Krasnodar med offentlig transport. Dette kan gøres på hovedstadsområdet kortet "Google" eller "Yandex". Der er også, fremvisning af flytning af busser, trolleybusser og andre transportformer for en real-time byen.

Bahn

Subway i Krasnodar, som allerede nævnt, nej. Men beboerne i Kuban hovedstad og dens gæster, hvis det ønskes, kan komme til deres destination på byen tog. Denne offentlige Krasnodar transport forbinder centrum med udkanten af Komsomolsk-distriktet, "Katyusha" og Yeisk motorvejen. Beboere og gæster på metropol kan nås med tog til denne Yablonovsky forlig.

, как добраться на общественном транспорте (Краснодар — город на самом деле огромный) до места назначения. Bahn, ifølge mange borgere - et glimrende svar på spørgsmålet om, hvordan man kan nå med offentlig transport (Krasnodar - byen er virkelig enorme) til destinationen. электропоезда заслужили просто отличные отзывы граждан. Selvfølgelig, elektrisk tjente fremragende anmeldelser kun borgere. Deres største fordel i sammenligning med sporvogn og busforbindelser, er hastighed. Tog sig selv, ifølge mange indbyggere i storbyen, der er udstyret med nok komfortable siddepladser. Nogle mangel på transportmidler anses for at være kun et lille antal flyvninger (4-7 per dag), og dermed ikke meget bekvemt tidsplan. Den bør rejse på Krasnodar toget omkring 15 rubler til enhver station.

taxa

как доехать в Краснодаре на общественном транспорте до места назначения, в некоторых случаях может служить такой: "на такси" . Svaret på spørgsmålet om, hvordan man kommer i Krasnodar med offentlig transport til destinationen, i nogle tilfælde kan det tjene som en "taxi". Selskaber, der leverer transport af borgere i byen er der mange. Den mindste udgifterne til rejse med taxa er 350 rubler. Krasnodar Gæsterne kan også leje en bil. Dette kan gøres, for eksempel i lufthavnen. Det er værd at leje bil dagen i hovedstaden i Kuban omkring 1000 rubler.

Krasnodar: Offentlig transport til lufthavnen

Til centrum for at få turister og beboere i byen, så let. Gennem ham, som nævnt, det går næsten alle de taxaer, sporvogne og busser. Lufthavnen også besøge Kuban og dens beboere i hovedstaden kan nås:

  • vognen 7 fra stop № Krasnodar-1 (vægt / station);

  • № på bus 53, der sendes fra den samme kilde.

маршрутное такси, отправляющееся от ТЦ «Красная площадь». Og minibus går til lufthavnen, sendt fra indkøbscentret "Røde Plads". Det forbinder byens centrum og lufthavnen og bus nummer 7, gjorde stop i gaderne i den nordlige og Rød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.