TravelingRejsetips

Attraktioner Irkutsk

Irkutsk - Sibirien er et andet område i Den Russiske Føderation, spredt ud i den østlige del. Omfattende by omfatter et stort udvalg af forskellige kulturelle monumenter og arkitektoniske mesterværker som den nuværende periode, og gamle tider. I hver attraktioner afspejler Irkutsk historien om denne by, alt det tragiske og tværtimod, fuld af enorme positiv kraft for begivenhederne i hele historien om dens eksistens. Irkutsk selv - er en stor attraktion, som byen samlet alle de arkitektoniske stilarter typiske for de byer i Rusland og generelt forekommer i det område af SNG-landene.

Men blandt det enorme antal udestående bygninger, der er disse seværdigheder i Irkutsk er værd at nævne i flere detaljer. Dette er først og fremmest, at Drama Teater. NP Okhlopkova, Hus - Prins Volkonsky museum eller, som det kaldes, det Decembrists museum. Efter det, værd at besøge Znamensky Kloster, Museum Icebreaker "Angara", monument over admiral Aleksandru Kolchaku, Museum of underholdende videnskab - Eksperimentary, Katedralen i Helligtrekonger. Disse skiller sig ud fra mængden attraktioner Irkutsk gennemsyret med ånden i de store historier, hvor byen har spillet en væsentlig rolle.

Drama Teater. NP Okhlopkova er den ældste teater i Irkutsk. Kun status som "stat", han købte tilbage i 1850, men blev bygget langt tidligere. Troupe optræder med en lang række forestillinger som klassiske repertoire, og med opførelser af mesterværker af moderne mestre i pennen.

På samme tid, kan et par seværdigheder i Irkutsk sammenlignes med klosteret tegnet, hvilket er mere end 300 år. Dette kloster. Dens område strækker begravelsesplads, hvor kendte mennesker begravet Rusland, påvirket udviklingen af ikke kun byen, men hele nationen.

House of Prince Sergeya Volkonskogo chokerende for sin skønhed, både ude og inde. Der levede engang en familie af alle de Decembrists. Mindet om de mennesker, der gjorde monetære bidrag til så mange af hensyn til høje ideer, af hensyn til fædrelandet og af den ekstraordinære hengivenhed og loyalitet over for de kvinder, der var tæt på dem, der er gemt i huset i næsten to hundrede år.

Mens i nabolaget Sunny, vil synden ikke se på isbryder - Museum "Angara", som er berømt for det faktum, at en af de første isbrydere i verden, overleve og sandsynligvis fortjener at bære status for verdens ældste. I hele historien om isbryderen det tog sin fantastiske drama og varme af lidenskab begivenhederne i verdenshistorien. Den brutalitet for mordet, mod og hengivenhed til hjemlandet af sejlere.

Men dette ikke stoppe, fordi Irkutsk seværdigheder butikker er stadig rigtig mange, og de er virkelig tvunget til at arbejde fantasien.

Hvis du går på gaden Lermontov, og der kan du finde en meget usædvanlig og interessant sted. Det er et museum for underholdende science - Eksperimentary hvor lignende undersøgelse af himmellegemer i planetariet eksperimenterer. Dette sted giver dig mulighed for at gå dybt ind i forskningsprocessen. Her er alt tilladt at røre ved den, og ønsker noget at studere - hilses velkommen.

Og en anden interessant sted, hvor du skal se ud, hvis der er tid - det er katedralen i Epiphany, som er berømt for at være den næstældste bygning i Irkutsk. Alt sammen for at besøge dette sted venter på et mirakel, fordi katedralen holdes den mirakuløse ikon af Kazan.

Selvfølgelig er dette er ikke hele listen over fantastiske og unikke steder, som du kan besøge, mens i Irkutsk. Men vi kan roligt sige, at på listen over russiske byer attraktioner omfatter denne enestående by-museum.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.