HobbyHåndarbejde

Kaniner fra ler: trin for trin guide

Hvis den tidlige barndom beskæftiger sig med udvikling af dit barn, kan du være sikker på, at han vil lave en kreativ person, der aldrig ville tænke på skabeloner. Udvikling af alle slags børn bidrager til klassen, en af de mest almindelige og favorit er støbning af leret.

Dette materiale er billig, lys og blød, fordi det kan gøre noget, du ønsker. Klasser modellering vil bidrage til at skabe en bred vifte af mesterværker, der består af mindre dele. Kaniner fra ler vil være en perfekt mulighed for unge børn, der er glade for at forme små dyr og tegneseriefigurer.

Usædvanlige harer fra modellervoks

Intet kompliceret modellering bunny nej. Af smidig blød masse nødvendig at blænde ørerne, fluffy hale, hoved, ben og krop. Alle børn ved, at Bunny ændre farve frakke i sommeren er det gråt i vinteren - hvid. Derfor vælger ler til produktion af fugle, du har brug for at stoppe på en grå eller hvid.

Sådan forme fra modellervoks hare

Giv glæde til dit barn og få at vide det fra pelsdyr, som er tegnet af mange eventyr og tegnefilm.

Små børn er problematisk at skabe komplekse former og store kompositioner. Voksne udfordring er, at barnet var interessant, og yderligere interesse i produktionen af ler figurer bevaret. I dette tilfælde, ingen grund til at jage den skønhed og kvalitet.

Fra de materialer, der er nødvendige for en bar i hvid eller grå ler, modellervoks lille sort snude til registrering, nævn og stakke. I dette papir, de grundlæggende elementer er kuglelejer, rullelejer og kage. Du skal også bruge en ekstra dekorativt elementer: øjne og næse.

Hare lavet af modellervoks i etaper:

  1. Den første ting du skal ælte ler, indtil det bliver bøjelig. Blød com bør opdeles i tre dele: en stor - torso, vil to mindre gå til produktionen af hovedet, fødder, hale og ører.
  2. Du er nødt til at rulle kugler af ler til hovedet, torso og lår.
  3. For den nederste ben og ører har brug for at rulle op detaljerne i form af en oval, og træk dem til side. Ørerne skal være fladt, så de er lidt fladtrykt. Særlig opmærksomhed skal rettes til værdien af dele: ører - lang hale - korte bagben - lang og fronten - lille.
  4. Detaljer er tilsluttet, presse dem tæt sammen. Hvis elementerne ikke kan oprette forbindelse, kan du bruge til at fastgøre en tændstik eller tandstikker.
  5. I slutningen producere øjne, næse, og vedhæfte dem til næsepartiet.

Når almindelige små dyr vil blive mestret, kan vi gå videre med produktion af andre dyr. Efter at have gjort en masse forskellige figurer, kan du prøve at oprette en komposition. Men du behøver ikke skynde sig, fordi hver enkelt detalje vil bidrage til at skærpe et barns modellering færdigheder. Jo bedre han vil beherske grundlæggende teknikker og former, jo lettere vil det være engageret i arbejdet med deres egen i fremtiden.

Hare fra "Åh, vent!" Modellervoks

Hare fra "Åh, vent!" Ligesom børn og voksne. Tegn i denne tegneserie vil aldrig blive gammel. Hvor mange forsøgte ikke at mobbe og narre Wolf irritere respektabel hare, men han kom altid væk fra kløerne på grå røver. Bunny forme af ler som muligt, men praktiserer sådanne øvelser er bedst med ældre børn.

Analysere, hvordan blinde kanin ud af ler, er det nødvendigt at gøre alt omhyggeligt og i etaper. For at tilslutte delene, brug en kamp eller en tandstikker.

Tips til Moms

At arbejde med børn 3-4 år af modellervoks kaniner bør være enkel at gennemføre. Dette er på grund af disse grunde:

  • Børn er i stand til at koncentrere deres opmærksomhed ikke mere end 15 minutter.
  • I løbet af denne tid, er børnene lige begyndt at komme i nærkontakt med geometriske grundformer. Ved at arbejde sammen barnet vil være i stand til at opnå den nødvendige viden til ham.
  • Hånd motilitet er endnu ikke veludviklet for at producere meget fine detaljer. Men når praktiseres regelmæssigt, vil finger fingerfærdighed udvikle meget hurtigere.

Kaniner ud af modellervoks - det er ikke bare håndværk, kan de blive vidunderlige legetøj til yngre børn. Færdige modellervoks små dyr kan bruges i de iscenesættelser af eventyr. Det er nødvendigt at gøre med barnet, fordi det hjælper børnene udvikle sig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.