Nyheder og SamfundMiljø

Dejlige strande er bedst og deres beskrivelse

Cote d'Azur har blomstret med væksten i filmindustrien og mode smarte liv og rigdom. Enhver, der ønsker at dykke ned i den glamourøse atmosfære, for at se i øjnene på idolet.

Komfortabel sommersæsonen i Nice, samt omkring bredden af det azurblå, begynder i begyndelsen af maj og lukker den i slutningen af oktober.

Efter at have læst denne artikel, kan du finde ud af, hvilke strande er de bedste i Nice. Men først give et overblik over Frankrigs spektakulære ferieområder.

Et resumé af de franske resorts

Franske resorts åbne for de mange turister og rejsende i sommer og vinter. Den mest dejlige og komfortable ferie, især om sommeren, forskellige Cote d'Azur. Ikke mindre attraktivt er de alpine og skisportssteder. Der er denne tilstand af paradis og andre oversøiske territorier. Det Guyana, de caribiske øer og Fransk Polynesien.
Siden oldtiden, Frankrigs strande villigt besøgte strand elskere, men det mest elite status, de har modtaget efter Anden Verdenskrig, efter passage af den første filmfestival i Cannes. Det bedste er strandene i Cannes, St. Tropez, Nice og Antibes. Men generelt er Côte d'Azur betragtes som en elite strand.

Kan ikke være repræsenteret uden sådanne rekreative områder og Nice. Stranden er en af de vigtigste feriedestinationer af mange turister - de franske gæster.

god

Dejlig - det er omkring syv kilometer forbavsende rene strande. Den mest populære af dem strækker sig langs den smukke Promenade des Anglais. Der er både private (ca. 15), og den kommunale strand. Næsten hele promenaden er gratis strande med faciliteter af et brusebad med frisk vand. Mere møblerede private strande for det meste hører til hoteller eller kystnære caféer.

Normalt en privat strand entré og liggestole, madrasser og parasoller er også taget til leje for et gebyr. Typisk caféer og barer operere på alle strande.
Cote d'Azur - dette er en stor ferieby Nice. Stranden her er næsten helt dækket med småsten, så gå på en rejse, er det nødvendigt at tage en særlig behagelig strand sko.

Nedenfor er et nærmere kig på nogle af det rekreative område i Nice. I dette tilfælde skal det bemærkes, at udtrykket "bedste" betyder ikke hyped og populære.

De bedste strande i Nice

Den mest vidunderlige, berømte og ældste i flot betalt strand ligger overfor Nice-operaen. Dens område kører en fremragende restaurant med tjenere, og taler på russisk. Den mest populære og godt udstyret, og omfatter følgende beach rekreative områder: Florida strand, Blue Beach og Lido.

De adskiller sig overraskende ren al sin naturlige skønhed.

Det følgende beskrives kort nogle af strandene i Nice udvej:

  • Beach "Sporting" i Nice er en stenstrand med betalt indgang og udlejning af liggestole og parasoller. Det rekreative område er placeret ved siden af hotellet Westminster. Der er en restaurant.
  • Beach "Rudder" (grus) er placeret på hotellet "Meridian". Her for børnene forudsat en dejlig pool. Lokal restaurant tilbyder et udvalg af kød- og fiskeretter.
  • "Neptun" - stenstrand med brugsafgift, der strækker sig på Promenade des Anglais havnefronten i nærheden af hotellet "Negresco". Det store plus er tilstedeværelsen her for børnepool med havvand. Restauranten byder på et udvalg af italienske og franske køkken.
  • Tilhører eliten hotellet af samme navn afgiftspligtig strand "Monte Carlo Beach" har en strand dækket med sand. Det område har en fyldt saltvands stor swimmingpool og en mindre for børn. Beachfront Rentals lejet træhuse og der er tre restauranter.
  • Tæt på hotellet "Meridian" (Promenade des Anglais) ligger afgiftspligtig strand "Galion" rullesten. Restaurant på sit område tilbyder de besøgende en vidunderlig kød retter, salater og pizza.

"Blue Beach" og "Lido"

Fremragende især for ferie sommer Nice. Beach "Blue Beach" er et af de centrale problemer i byen og ligger overfor "Negresco" (hotel). Han har også betalt. På det område er der toiletter og omklædningsrum, en lille swimmingpool. Pebble Beach er kombineret med gode restauranter byder menuer for besøgende i alle former for fisk og skaldyr. Om aftenen kan du høre levende musik. For biler er der en parkeringsplads gebyr.

En anden fremragende stenstrand kaldet "Lido" er placeret på hotellet "Palais Mediterane". Også han betalte og restauranten.

Ovenstående strande - nogle af de bedste, med de mest komfortable forhold for hvile, er ganske populære. Især deres repræsentanter valgt af Beau Monde.

konklusion

Gorgeous og hyggelig i Rajski Dejlige strande. Anmeldelser af dem som de mest fremragende repræsentanter for eliten og stjernerne og almindelige turister.

Ligesom elskere af gastronomiske faciliteter og restauranter på stranden med deres forskelligartede menuen.

God og aftenture langs bugten des En utroligt smuk baggrund af Promenade des Anglais. Denne aftentur tilbyder en stor chance for at møde blandt de forbipasserende slentre langs promenaden, berømte verden musik stjerner og biograf.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.