Kunst og underholdningFilm

Nelly Uvarova: kreative succeser og personlige liv

Skuespillerinden Nelly Uvarova blev født 14. marts 1980 Litauen som ingeniør familie (far) og en lærer på Gymnastik (kvinde). Siden barndommen, Nellie og hendes søster gik til en musikskole i klaver og laver gymnastik. Og Nelly fremskridtene har været betydelig. Hun gav gymnastiksalen et par år. Men det fremtidige liv, hun udøver relateret.

Nelly Uvarova. biografi

Nelly voksede åbnet med glæde deltog i skolen spiller med hendes søster. Forældre misbilligede hendes passion, og min mor skrev endda scripts til forestillinger med deltagelse af søstrene.

Men efter sin eksamen fra skole, Nelly Uvarova ikke umiddelbart bestemme deres fremtidige erhverv. Hun udfyldt papirerne til flere højere læreanstalter og optaget til VGIK. De optagelsesprøver hun mistede sin stemme på grund af stress. Men hun var heldig. Hun kunne godt lide George Taratorkin, og han sagde, at hvis den 1. september, vil hun komme sig - vil blive krediteret. Og så skete det.

Arbejde i teatret

I 2001, efter at have uddannet fra VGIK, den talentfulde skuespillerinde Nelly Uvarova blev den russiske Academic Youth Theater.

Hendes første rolle i teatret - hovedrollen i den one-man show "Adfærdsregler i det moderne samfund" straks faldt i kærlighed med det offentlige. Teater kritikere og diskriminerende seere roste arbejde Nelly. Hun blev endda tildelt prisen for bedste kvindelige hovedrolle på den internationale festival "Rainbow".

Nelly Uvarova på det store lærred

En af de første værker af Nelly i filmen var lidt del i kultfilmen Petra Buslova "Boomer".

Og så, i 2005, hun optrådte på skærmene i den berømte tv-serie "ikke født Beautiful" i kreativ tandem med Gregory Antipenko. Den rolle, som den grimme, der fandt sin kvindelige lykke, Katie Pushkareva, gjorde hende polulyarnoy skuespillerinde. Efter udgivelsen af serien spilles Nellie stadig i mange film og tv-serier, for det meste førende roller.

Hertil kommer, at skuespillerinden fortsætter med at spille i teatret og selv prøvet hendes hånd som studievært.

privat

Nelly Uvarova 3 år var gift med en berømt instruktør Sergei Pikalova. Deres ægteskab varede ikke længe. De siger, at Sergei ikke kunne bære den stigende popularitet af sin kone.

Nu er hun gift med skuespilleren Ramtha Aleksandrom Grishinym. I 2011 blev deres datter født Oia.

Oia med tre og et halvt år, vil ikke skille sig af med blyanter og maling, med succes engageret i skolen for kunst på Tretjakovgalleriet.

Nelly siger, at måske trang til at trække Oia arvet fra søster Nellie, Helen, der arbejdede med skuespillerinden i mange projekter som kostumedesigner. Men Elena søn, tværtimod, sprængfyldt ind på scenen - siger Nelly Uvarova.

Skuespillerinden personlige liv udvikler sig med succes, men hun ønsker ikke at annoncere dem med sin mand kærlighedshistorie. Han fortæller ikke præcist, hvordan Alexander havde sine hænder. Måske det sparer denne historie for en fremtidig scenarie. Den siger kun, at det ikke er i en fart med indgåelse af ægteskab, men snart besluttet, at bare ønsker at være sammen.

Udendørs aktiviteter

I 2011 har Nelli Uvarova arrangeret et interessant socialt projekt "er naiv? Meget", som sælger produkter lavet af børn med handicap. Skuespillerinden mener, at talent af disse fyre bør anerkendes, og efter sin eksamen fra college, de har brug for at arbejde i særligt udstyrede værksteder for dem. Dette projekt har fået støtte fra mange organisationer er involveret i rehabilitering af børn med særlige behov.

Og hun er en regelmæssig donorblod og dets komponenter, og fremme donation på hans arbejde i teatret. Organiserer dage Ramtha donor. Hun siger, at de dage i donor splochayut holdet, og selv det at blive donor er nemt - bare et stort ønske. Nå, det, selvfølgelig, hvis du kan hjælpe folk, er det vigtigt ikke bare ønsker at gøre det, og virkelig hjælpe dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.