Mad og drikkevarerVin og spiritus

Krim champagne: anmeldelser, priser. Champagne "Krim" halvsød

Champagne dukkede op i 17-18 århundreder. Mange prominente har bidraget til udvikling og fremme af drikken. Derfor en slags champagne opkaldt efter dem: "Veuve Clicquot", "Dom Perignon", og andre. Udviklingen af russisk vinindustrien skylder meget til Prince Golitsyn. Det var ham, der startede produktionen af mousserende vin i Krim, hvis traditioner, værdsat og agtet selv i dag. Krim - et vidunderligt sted, hvor alle de naturlige betingelser for at skabe en lækker vin buket. Derfor Krim champagne fortjener særlig opmærksomhed.

Lidt historie

Vi kan ikke fortælle om historien af mousserende vin i Rusland. Prins Golitsyn, grundlægger af vinen, besøger Paris, var meget interesseret i franske vine. Han brugte meget tid blandt de almindelige vinproducenter på deres vingård. Vedtagelsen nogle erfaringer, vendte han tilbage til Rusland. For at realisere sin drøm, han valgte Krim som den bedst egnede sted til dyrkning af de bedste druer. Godset købte "New World", begyndte han at skabe Krim champagne. Det gik op ad bakke, og nu er den første vinkælder grundlagt. Vinfremstilling i Krim har nået hidtil usete højder. Krim champagne blev præsenteret i hele verden "Coronation". Det var en bragende succes. Siden da er produktionen af mousserende vine ikke stoppet.

moderne historie

I dag er fabrikken af mousserende vine, som ligger på Krim i afviklingen af den nye verden, blev henrettet 136 år. Produktionen ophørte, trods alle vanskeligheder. Ny Krim champagne præsenteret i flere varianter, herunder samlere. Anlægget producerer mousserende vine brut mærker (uden sukker), tør (0,8 procent sukker), tør (3 procent sukker), halvtørre (5 procent sukker). Nogle mærker af champagne er blevet bemærket på internationale udstillinger og modtaget medaljer.

produktion af champagne

Krim champagne er lavet kun af druer af høj kvalitet. Også bruge rent vand, karakteristisk natur Krim. Det forberedende arbejde omfatter tre faser. Fremstillingsprocessen begynder med filtrering, det vil sige fjernelse af urenheder og nedbør. Så kommer den blanding, som et resultat heraf, champagne give en særlig smag og aroma. Gennemfører oprettelsen af vin styling produkter i specielle tunneller. Her produktet fastholdes, og for at få en unik smag. Der er således en sekundær gæringsproces og født berømte Crimean champagne. Kommentarer om denne drink og dens popularitet taler for sig selv. Derfor er det er efterspurgt i mange dele af verden. Så bringe det bedste Krim champagne, prisen er helt acceptabelt.

Uddrag af champagne

Champagne er holdt i særlige kældre i et til tre år. I løbet af denne tid, der er en kompleks proces under konstant opsyn af specialister. Flere gange om året, er hver flaske inverteret. Dette er nødvendigt, så sedimentet ikke sidder fast på væggene. Når eksponeringen tid kører en operation kaldet remuage. Hver flaske er gradvist ved at ændre hældningsvinklen. Som et resultat af denne proces, tre måneder alt sedimentet forbliver på røret. Den tredje fase, kaldet disgorging er proppen fjernes sammen med præcipitaterne. Alle operationer udføres manuelt. Dette er et særligt kendetegn for Krim champagne produktion. Mange udenlandske producenter har skiftet til opfyldelsen af disse maskiner operationer. Dernæst tilsættes i en champagne ekspeditionsstyrke spiritus, der danner en unik buket. Flaske forseglet med en korkprop, der er kendetegnende for kvalitet champagne. Wire hovedtøj bæres for at bevare integriteten af pakken.

Mousserende vin "Novyi Svet Karneol"

Denne mærke af pink mousserende vin, fremstillet af den bedste vin. Champagne hældt i nye flasker, og hvor der er champagne proces. vinen Så holdt for omkring et år. navn af drikken på grund af sin usædvanlige farve, overbringe det fulde spektrum af farver karneol. Indholdet af champagne sukker er 4 procent. Den har en delikat duft af druer "Cabernet" og indeholder aminosyrer og sporstoffer, de respektive samleobjekter vine.

Indsamling champagne "Krim"

Dette er den klareste repræsentative for hele fabrikken linje af vine "New World". Champagne fremstilles ifølge den klassiske teknologi, fremgangsmåden til sekundær fermentering med aldring i kældre berømte Golitsyn i mindst tre år. Denne drik har en særskilt buket med duft af solsikker. Dette er den bedste Krim champagne. Feedback fra dem, der har prøvet det, der er en meget harmonisk og frisk smag. Dette halvtør champagne med styrke 11,5-12,5 procent. Flasken lukkes med en prop.

Champagne "New World"

Tør vin er særligt værdsat af kendere af drikken. sukker anvendes ikke til sin produktion. Dette er en klassiker blandt det store antal mærker champagne. Brut fremstilles ved sekundær fermentering forsinket i mindst 3 år. Buketten er samlet duft blomstrende druer, lys og frisk. Andelen af sukker i denne vin er 1,5 procent, og fæstningen 11,5-12,5 procent. Den er designet til dem, der ønsker at prøve at præsentere Krim champagne. Prisen per flaske er sådan, at det kan tillade sig at næsten enhver fan af drikken. Under samme mærke halvtør champagne er produceret med sukkerindhold 4,0-4,5 procent. Den har en stærk blomstret smag og aroma. Eksponering af denne drik er tre år. Fås også tør champagne med et sukkerindhold på 2,0-2,5 procent. Vinen har en blomstret smag, fuld og harmonisk.

En udsøgt champagne

Denne drik er at sige et par ord hver for sig. Det er produceret næsten fra fabrikken grund af den første dag. Champagne "New World" halvtør med sukkerindhold 4,0-4,5 procent. For sin produktion ved hjælp af de bedste franske sorter af druer, der vokser ved foden af Krim. Denne sort "Chardonnay", "Aligote", "Pinot blanc", "Cabernet", "pinot gris", "Riesling" og "Pinot Franc". De har alle giver champagne uovertruffen smag og fantastisk smag. Flasken er lukket med en prop, som ikke reagerer med vinen og ikke overtræder sin buket.

En bred vifte af

Anlægget producerer flere mærker af god vin. Krim halvsød champagne fremstillet af druer "Cabernet Sauvignon". Mættet med carbondioxid i processen med naturlig gæring. vinen Så holdt for omkring et år i den berømte kældre Golitsyn. Det har en intens rubinrød farve, en fløjlsagtig smag og delikat smag. Indsamling champagne "Prins Lev Golitsyn" har en vidunderlig smag og rige aroma. Det er opkaldt til ære for vingården grundlægger. Denne semi-tør vin med styrke 11,5-12,5 procent.

efterskrift

Krim champagne er standarden for vinfremstilling. Det er en drink med et rigt udvalg af smag og aroma. Arten af Krim gør det muligt at dyrke den bedste vin materiale, hvorfra drikken er værdig til alle ros og den højeste udmærkelse. Intet under nogle mærker vinde medaljer ved internationale udstillinger. Køb Krim champagne i Moskva kan være i specialforretninger. Prispolitik producenter gør dette produkt overkommelige for alle elskere af mousserende vine.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.