SundhedSund kost

Soja asparges - god, kalorie sammensætning

Interessant produkt - soja asparges, dens brug af interesse for mange mennesker, hun elskede. Der er en kinesisk legende, at Qin Shi Huang Di Kinas første kejser, der regerede fra 246 f.Kr., forlangte sine trofaste folk få ham en foryngende eliksir. Efter mange forsøg, der ikke giver resultater, kejseren tilbudt soja asparges, som blev kaldt "Fu-Zhu", dette produkt er kejseren valgte midlerne til at forlænge livet. Der er stadig en kontroversiel udtalelse, hvorfor soja produkt kaldet til ære for de planter fra familien af asparges. Faktisk soja asparges - et produkt af sojabønner, som er godt gennemvædet, fint tritureret og vaske væk mælk fra en flosset masserne. I processen med kogende mælkeskumskvalitet vises, som er råmaterialet til denne lækker ret.

Er soja asparges til hjælp?

Mange spekulerer på, om soja asparges nyttig, døm selv - Soja produkter er rige på vitaminer, jern, kalium, calcium, og bortset fra, at det er nærende og behagelig til smagen, men det er godt absorberet af kroppen. Sojamælk har ingen laktose eller kolesterol, egnet for folk, der lider af en allergi over for det protein, det er i komælk. Også sojamælk indeholder et kompleks af flerumættede syrer - det er godt for folk tilbøjelige til hjerte-kar-sygdom. Tilstedeværelsen af plantehormoner gøre det effektivt til forebyggelse af osteoporose. Soja asparges sammensætning er enkel: vand og sojabønner. Ernæringsmæssige oplysninger vil overraske folk, der ser deres tal - 100 gram. soja produkt: 45 g protein, 20 g kulhydrat, fedt 20 g ... Kalorie 440 kcal per 100 gram. Kan sojaprodukter skade kroppen? Hvis du overholder den anvendte foranstaltning, og er ikke for dem, der lider af sygdomme i maven, vil den skade ikke være.

Soja asparges: brug ikke kun

Klar soja asparges er lækker i sig selv, men det kan stadig være en ingrediens, der vil tilføje interessant smag af salat eller andre retter. For eksempel, grøntsager og soja asparges - brug den kun vil vokse. For at forberede et kilo salat, vil vi bruge: 150 gr. tør asparges (Fuji) 200 c. gulerødder, 80 ml. ris eddike, en teskefuld salt, tre fed hvidløg, sesamolie - til tre spiseskefulde krydderier (rød, sort peber, etc.) smag. Sig selv er interessant tør soja asparges, bruge det på alt er ikke tabt i de "tørre", men bliver nødt til at bruge på det noget energi. Det tørre produkt skal sættetid det kan tage op til 6 timer, hvis det gøres i koldt vand, og op til 2 timer i et varmt vand. Når asparges razmoknet, sætte det i et dørslag, skylles med lidt. Den resulterende asparges skåret i stykker på 6 cm. I længden og spredes i en gryde. Tag en gulerod på et groft rivejern gnide det, hvis der er en foodprocessor, kan du bruge den. Gulerod mix med ris eddike og salt. Når du blander gulerødder, et lille skub på det, vil det give det en mere fyldig smag. Tyve minutter gulerødder skal stå op for at suge. Hak hvidløg, du kan bruge pressen. Hæld sesamolie (sesamolie hvis ikke, egnet vegetabilsk) i gryden, når olien opvarmes, tilsæt hvidløg og steg i cirka tre minutter. I en gryde tilsæt asparges med gulerødder, krydderier og hæld al den varme hvidløgssmør. At alt er godt gennemblødt, dække og ryst et par gange. Vi forlader i omkring tre timer og nyde en vidunderlig salat.

En anden god opskrift på grillet asparges:

Brændt soja asparges (dets anvendelse er ikke tabt) skal smeltes godt, så vi vasker det grundigt og skæres i 6 cm. Høst løg og gulerødder. Den pan, hæld vegetabilsk olie og steg i fem minutter gulerødder og løg. Tilsæt asparges og krydderier, salt smag, bland godt og lad det simre i fem minutter under låget. Tilsæt hvidløg, soya og hakkede friske krydderurter og luk låget til skålen gennemsyret af duften af urter og krydderier. Bedst af alt er et fad serveret med dampet ris.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.