ComputereUdstyr

Hvordan kan jeg finde ud af netværksadressen til et netværkskort?

Mange spørger spørgsmålet, hvordan man lærer netværksadressen på netværkskortet?

MAC-adressen på netværkskortet, og der er et unikt nummer tildelt til hvert udstyr, der opererer på netværket. Det er nødvendigt netop at bestemme dette eller det udstyrede udstyr. Han har også et andet navn - en fysisk adresse.

Det er på tide at finde ud af, hvordan man finder ud af netværksadressen på netværkskortet og andet udstyr. Hvorfor ser folk på denne adresse? Først og fremmest på grund af folkets iboende nysgerrighed. For det andet er der nogle gange behov for at ændre adressen på din router, som virkelig ønsker at forbinde nogle få computere eller andre enheder.

Her er situationen som følger: Udbyderen er i stand til at ordinere den kendte MAC-adresse på netværkskortet og som følge heraf at forbyde adgangen til udenlandske enheder til internettet. For at give computere adgang til internettet ved hjælp af din router, skal du tildele dem en adresse, der er angivet på netværkskortet.

En anden mulighed for at finde ud af netværksadressen på et netværkskort er at køre kommandolinjen. For at gøre dette skal du trykke på "start" -tasten og derefter "udføre". Det næste trin vil skrive i linjen " cmd". Når vi har åbnet vinduet, skal vi indtaste kommandoen "ipconfig / all", og klik derefter på "Enter" . Derefter vises oplysningerne på skærmen: 2 enheder - hvoraf den ene er et tidligere tabt netværkskort med seks par numre svarende til enhedens fysiske adresse. Hvert vindue giver en kort information om den enhed, du har brug for, som om nødvendigt kan du studere og bruge den til videre arbejde. Som du allerede har forstået, er MAC-adressen et unikt nummer tildelt af producenten. Ved tilslutning til et lokalt netværk kan enheden tildeles et helt andet identifikationsnummer, der ikke er forbundet med enhedens serienummer.

Et andet populært svar på spørgsmålet "hvordan man finder ud af netværksadressen på netværkskortet" er brugen af kontrolpanelet. For at gøre dette skal du dobbeltklikke på panelet "Netværksforbindelser" og derefter vælge "Local Area Connection". Det næste skridt er at klikke på "state" og fanen "support", og senere på "detaljer". Det nyåbnede vindue vil få et komplet resumé af oplysningerne på adressen på netværkskortet, der er malet i detaljer.

Den bedste mulighed er ikke at købe et netværkskort, men tilstedeværelsen af en indbygget. Et indbygget netværkskort kan kaldes et mirakel af moderne teknologier, som de engang blev kaldt en computer. For mange år siden ændrede navnet. Når der var elektroniske computere, blev de senere computere, og nu er de mest populære, praktiske og praktiske i at bruge netbooks, bærbare computere og tabletcomputere, som du kan tage med dig til nogen del af verden, komplet med trådløst internet. Det er værd at bemærke, at sammen med udviklingen af disse navne kommer andre, for eksempel kan du anderledes kalde MAC-adressen - netværk eller fysisk adresse på enheden, lokalt netværk og så videre.

Det er værd at overveje: Hvorfor har du brug for flere navne på samme ting eller udstyr? Snart vil vi alle begynde at tale på forskellige sprog, og 2 specialister, der har studeret på forskellige steder, kan ikke forstå hinanden, som på kort tid kan føre til ikke evolution, men til revolutionen, med den efterfølgende frigivelse af ordbøger med vilkår for bedre kompetence fra fagfolk. Løsningerne er altid gode. Til dette formål var der flere måder at ændre enhedens netværksadresse på (og uden det). Du skal bare bruge de foreslåede tips korrekt og til sidst få kun fornøjelsen at kommunikere med computeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.