Intellektuelle udviklingKristendommen

Ikon 'Burning Bush': betydning og historie

Ikon af Jomfru "Burning Bush" giver indtryk af en meget usædvanlig historie, som tager sine rødder i de mange århundreder siden, i de dage af den tidlige kristendom.

Lidt historie

Ifølge legenden, nær Sinaia, meget tæt på Mount Horeb, var en grøn bush bøsning. Og pludselig blussede denne busk i flammer. Branden dækkede hvert blad og hver kvist busk. Især i denne forestilling var, at anlægget er brændt, men ikke brænde.

Bestået af profeten Moses så dette mirakel, jeg standsede foran flammerne og hørte Guds stemme, der fortalte ham at meget snart israelitterne befriet fra egyptisk fangenskab.

Denne begivenhed er muligt at læse Det Gamle Testamente i Anden Mosebog (kapitel 3, 4).

Snart et fænomen set af Moses, blev kaldt "brændende busk" blev fanget på det første ikon af samme navn.

Hertil kommer, efter begivenhederne er beskrevet ovenfor, direkte bag alteret i klostret St. Catherine bygget en smuk kapel. Det siges, at under alteret er rødderne af den samme bibelske busk.

Ikon 'Burning Bush', hvis værdi er vigtig for kristne at have været skrevet lige ved foden af bjerget, omtrent på det sted, hvor profeten så en brændende busk.

Da dette billede var i Rusland

I 1390 blev de palæstinensiske munke bragt til Moskva denne helligdom. I dag, den ældste ikonet "Burning Bush", hvis værdi har ikke ændret sig med tiden, er i Bebudelses Katedral i Moskva Kremlin.

beskrivelse af billedet

Dette billede af Jomfru har forskellige versioner, blandt hvilke du kan finde Virgin afbildet i den lyse flamme, der brænder, men brænder ikke det. Og der er sådan, hvor Jomfru Maria er afbildet i baggrunden af en ottekantet stjerne, dannet af to firkanter med skarpe konkave kanter. En af de firkanter er farvet grøn og symboliserer bush bøsning og den anden rød, der repræsenterer ild.

På de ældste ikoner kan ses næsten bogstavelig billede af, hvad der skete: grøn busk brombær, indhyllet i flammer, og over det står Jomfru Maria med Jesusbarnet i sine arme. Ved siden af en busk knælende profeten Moses.

mirakler Our Lady

Ikon 'Burning Bush', hvilket er vigtigt for kristne efter så mange århundreder, har ikke ændret sig, vi har mange historier om mirakler forbundet med det.

Et af disse tegn var den hændelse, der fandt sted i 1820-1821, hhv. I en lille by hyppige brande begyndte Slovyansk at forekomme, hvis årsag var nogen brændende. Den dømte kunne ikke fange.

En dag nogle gamle dame-sognebarn havde en drøm, hvor Jomfru Maria kom til hende og sagde, at brandene stopper, hvis det er skrevet i denne by ikon "Burning Bush". Dens betydning som en måde at bevare de brand- og diverse katastrofer forårsaget af lynnedslag eller brand, har længe været kendt.

Den gamle kvinde fortalte om sin drøm lokal domkirkepræsten, og meget snart blev skrevet måde. Hvad var overraskelse af de mennesker, når efter ikonet bøn "brændende busk" blev læst, fundet synderen, men snarere den skyldige, brandstiftelse! Hun var en lokal beboer Moor, som led af demens. Hun kom ud af mængden, tilstod alt, og mere brand skete ikke.

Dette er ikke det eneste tilfælde. Der er historier og andre mirakler, der er opstået på grund af dette billede.

Ud over at redde fra branden kendes nogle tilfælde hjælpe ikoner, naturkatastrofer og brande er ikke relateret. For eksempel, efter den utrættelige bønner før "brændende busk" blev udgivet uretfærdigt dømt Dmitry Koloshin, der tjente som en brudgom på zaren Fedor Alekseevich.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.