BilerBiler

Den bedste tyverisikring for et køretøj. Tip til valg og Marked Oversigt

Statistikkerne viser, at i de seneste år har øget antallet af tyverier af køretøjer. Naturligvis hver bil ejer ønsker at beskytte sin "jernhest" og bruger en række forskellige enheder. Derfor, i de senere år er det blevet populære værktøjer til biltyveri.

Den moderne marked tilbyder en temmelig bred vifte af lignende varer. Selvfølgelig er valget af enheder der er et spørgsmål, et låsemiddel til bilen du vælge? Det er ikke hver bil ejer er villig til at betale for varen.

Sådan beskytter biler

Tyverisikring enhed til et køretøj er helt anderledes i design. Men når du vælger en sådan anordning skal være særlig opmærksom på det risikoniveau. I nogle tilfælde kan du kun bruge ét system. I øjeblikket har vi lavet en liste over de mest stjålne biler mærker. Hvis maskinen er medtaget i denne liste, er det nødvendigt at komme til livs med et integreret beskyttelse køretøj.

I nogle tilfælde er det kræver installation af flere tyverisikring. Dette vil gøre det muligt at beskytte køretøjet mod tyveri. Hvis ét system svigter, er der en chance for, at det kompenserer for den anden.

For at gøre det rigtige valg, er det nødvendigt at overveje alle de tyverisikring enhed til et køretøj. Deres vigtigste forskelle ikke kun i byggeriet, men også i pålidelighed, funktionalitet og popularitet. Ud over dette, vil der ikke være overflødigt at studere nøje anmeldelser af andre bilejere om et bestemt mærke.

De vigtigste typer af tyverisikring

På dette tidspunkt i det indenlandske marked gennemføres helt anderledes tyverisikring for et køretøj. Sådanne systemer klassificeres primært funktionaliteten og beskyttende metode. Der findes flere grundlæggende typer af sådanne enheder:

 1. Satellit.
 2. Elektronisk.
 3. Transponder.
 4. Biometrisk.
 5. Radiopoiskovye.
 6. Og også mekanisk tyverisikring til et køretøj.

Hver type system har sine mangler og naturligvis visse fordele. For at gøre det rigtige valg, er det nødvendigt at forstå, hvordan disse enheder fungerer.

elektroniske enheder

Elektronisk tyverisikring til et køretøj adskiller sig fra andre typer af virkemåde. Deres funktion er baseret på sensorer, der er placeret inde i maskinen og straks reagere, hvis nogen forsøger at stjæle bilen. Når indretningen aktiveres ikke kun gennem virkning eller åbning, men i dette tilfælde, hvis køretøjet har ændret placering. I denne situation er der en blokering af systemer, der tillader køretøjet at bevæge sig. Bedst af alt en dokumenteret track record:

 1. SOBR.
 2. Tomahawk.
 3. Scher-Khan.
 4. Pantera.
 5. Sort Bug.
 6. Alligator.

Selvfølgelig er disse mærker i den prisklasse varierer betydeligt. De gennemsnitlige omkostninger for sådanne tyverisikringer varierer fra 10 til 50 tusind rubler.

Satellit og radio

Sådanne enheder, der beskytter bilen mod tyveri, er hovedsagelig en form for elektroniske systemer. Deres sensorer er placeret, som regel i køretøjet. Den største fordel ved sådanne tyverisikring - er evnen til hurtigt at bestemme placeringen af køretøjet, samt dens spor. Opnået fra følerne information, kontinuerligt sendt til kontrolcenteret, som overvåger køretøjet. Hvis køretøjet er stjålet, så den kommer ind en nødsituation signal til response team. Den væsentligste forskel mellem en radiostyret system, og satellitten sender oplysninger.

De mest populære mærker af disse produkter er:

 1. "Echelon".
 2. "Autolocator".
 3. 'Cæsar Satellite'.
 4. Starcom.

Omkostningerne ved sådanne produkter er 15 til 70 tusind rubler. Det hele afhænger af mærke. Den gennemsnitlige pris for systemet - omkring 30 tusind rubler.

Mekaniske tyverisikringer til biler

Disse enheder tillader ikke at trænge ind i bilen og udføre sit tyveri. Når du forsøger at trænge ind, kontrol lås gearkasse, styretøj. Som et resultat, kan en angriber ikke trænge selv under hætten af køretøjet. Der er tyverisikringer til køretøjer på rattet, pedaler og så videre. Det er bedst dokumenteret følgende mærker:

 1. Tecnoblock.
 2. Drage.
 3. Mul-T-Lock.
 4. "Cerberus".

Sådanne enheder og omkostninger i forbindelse med de tilgængelige kategorier. Omkostningerne ved enheder lige fra 3 til 10 tusind rubler. Selvfølgelig er der produkter og præmie. Omkostningerne varierer fra 25 til 30 tusind rubler.

Transponder-system

Dette tilbehør er næsten det samme som den elektroniske. Sensoren er normalt placeret i køretøjet. Han udløste udelukkende på bilens ejer Chip. Når jeg forsøger at komme ind i maskinen, indeholder låsesystem. Chip fjerne låsen kan installeres ikke kun i nøgleringen, men i et fladt kort. Det er meget belejligt. Omkostningerne ved disse enheder spænder fra 5 til 10 tusind rubler. Derfor transponder system til rådighed for alle.

biometriske systemer

Princippet om driften af sådanne systemer er magen til de elektroniske anordninger. I dette tilfælde er låsen frigøres ved hjælp af en identifikationskode, en rolle, som kan være et fingeraftryk, palme, eller stemmen af køretøjets ejer. Selvfølgelig kan du bruge andre data, der kan scannes ved elektronisk system. Dette felt-bevist:

 1. Biocode.
 2. WooDoo.

Omkostninger af systemet afhænger af dens konfiguration og mærke af bilen. Den gennemsnitlige pris på enheden er omkring 15 tusind rubler.

Tyverisikringer til biler med deres hænder

Ak, kan ikke alle modeller af tyverisikring systemer giver fuldstændig beskyttelse mod tyveri. Derfor er det værd at overveje de ekstra midler. Desværre, selv den mest pålidelige og populære alarm til tider giver fiasko. Som praksis viser, den mest pålidelige er de mekaniske tyverisikringer til køretøjer. Med deres hænder kan de gøre hver. Det tager ikke meget tid.

Hver ejer kan beskytte dit køretøj mod tyveri på forskellige måder, for eksempel ved at forhindre ondsindede brugere adgang til forskellige dele og systemer af hans "jernhest".

Beskyt køretøjets hjul

Hjemmelavet anti-bil enhed kan være primitiv. Men på samme tid, de bidrager til at beskytte køretøjet. For eksempel kan otte møtrikker fremstilles med et ikke-specifikt og snit. I dette tilfælde er det bedre at lave en kegle. At spinde sådan hardware har brug for en særlig nøgle. Konventionel åben ende tool sådanne nødder fjernes. Knock hjulene på en angriber vil ikke være. Det er ikke kun for støjende, men også ubrugelig.

En sådan metode ville beskytte diske mod rotation. Selvfølgelig kan sådanne anordninger ikke installeres. Men en angriber, at se sådan en møtrik, er det usandsynligt at tænke over, hvordan du fjerner dem. Dette sikrer, at køretøjet vil forblive på plads.

Beskyttelse af ratstammen og gearkasse

Ofte bruger mekaniske tyverisikringer til biler på pedalerne, rat og gearkasse. Dette forhindrer, at bilen føres. Samtidig er denne metode er ganske enkel og noget populært. For mig selv, føreren giver nem adgang og nem oplåsning tændingen. Det er bedst at installere interne låse med øget beskyttelse mod indbrud. Som praksis viser, den mest bekvemme er låsemekanismerne, ikke med en nøgle. De er ikke kun kompakt, men også er ikke så mærkbar. Angriberen har ikke umiddelbart klar over grunden til at starte motoren. Søg efter lignende problemer tager lang tid.

tændingslåsen

Denne maskine metode til beskyttelse mod uautoriseret brug har været praktiseret i meget lang tid. Dens popularitet indikerer effektiviteten. I dette tilfælde er mellemrummet udføres elektriske kredsløb for antændelse. Tumbler er bortvist, og derefter forsigtigt maskeret. Denne detalje ikke skiller sig ud fra det overordnede design. Selvfølgelig, det største problem er placeringen af kontakten. Efter fastsættelse bør ikke kun pålidelige, men også usynlige. I øjeblikket er der flere typer af kontrol - radiostyrede og røre. Særlige vanskeligheder bør ikke være at skabe en kæde. Hvis kræfterne ikke er sikker, skal du henvende sig til en erfaren og pålidelig elektriker, der er i stand til at udføre kvalitetsarbejde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.