BilerBiler

Hvad er den hage lambdasonden?

Efter ca. 110-150 tusinde kilometer stort set alle bilister konfronteret med fremkomsten af en skummel "Check Engin» (Check Engine) på instrumentbrættet. Grunden til dette kan frigives fra katalysatoren systemet. Normalt lys "Check Engin" lys på grund af vidneudsagn fra sensorens lambdasonden. I dette tilfælde, det tager den elektroniske styreenhed af motoren et signal underretning om funktionsfejl af katalysatoren. For at eliminere et sådant problem, er bilister monteret så detaljeret, som hage lambdasonde. Ved hjælp af en føler det vil levere en "korrekt" signal til den elektroniske styreenhed på katalysator tilstand og i udstødningssystemet.

I øjeblikket er der tre slags fup:

  • Mekanisk. Dette er den mest almindelige valg blandt bilister.
  • E.
  • Elektronisk emulator drift af lambda-sonde.

Hvordan adskiller de sig?

Alle dele er en masse forskelle, primært vedrørende prisklasse. Den første type er den enkleste og derfor den billigste. Ofte denne del fremstillet af særlig varmebestandigt stål på 2 x 1,2 cm. Sådan hage lambda-sonde kan modstå termisk belastning op til 650 grader Celsius. De resterende dele er også ganske holdbare og funktionelle, men deres værdi overstiger alle tilladte grænser, så den mekaniske udgave af lederen i alle listerne. Også værd at bemærke emballage falske bøjet. Det er beregnet til installation i fjerntliggende steder, hvor der ikke konventionel afstandsstykke. Lambda hage bøjet sonde kan drejes i en radius på 360 grader og stadig være funktionelle. Men den væk fra møtrikken at udtømme midteraksen af proben ikke er mere end 12 mm. Til sammenligning mekanisk hage lambda-sonde har 35 millimeter afstand mellem de samme elementer.

Hvad er fordelene ved dem?

Overvinde en lambda-sonde i første omgang reducerer bilernes brændstofforbrug. Desuden er motoren effekten betydeligt forøget. Typisk er denne værdi er 4-5 procent. En sådan "bonus" forekommer ved at reducere modstand af udstødningsgasser i katalysatoren.

Hvad skal man vælge?

Bestemt, ville den bedste løsning være en mekanisk hage. Det er et lille stykke med gevind, hvorigennem produktet er skruet ind i emulator. positiv er også det faktum, at den mekaniske hage inkorporerer en platin-rhodium-katalysator element, som svarer til matrixen af det oprindelige katalysator. Som følge heraf ville sensorsonden modtager kun oplysninger om luft-brændstof, der svarer til internationale miljøstandarder.

Egnet hvorvidt den mekaniske hage på lambdasonden indenlandske bil?

Denne del passer perfekt på alle moderne biler, uanset om det er en japansk "Mazda" eller indenlandske WHA. For at være præcis, er hage installeret på de maskiner, som er skrue-lambda sonder (som er de fleste af de køretøjer).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.