Kunst og underholdningFilm

Eddie Murphy i komedien "Bytte steder". Skuespillere og rollen som filmen "Bytte steder"

Hvad sker der, hvis en velhavende, vellykket person pludselig bliver tigger, og en fattig mand bliver millionær? Om noget lignende skrev engang i novellen "The Prince and the Pauper" amerikanske forfatter Mark Twain. Bokens helte har en sådan udveksling haft gavn. I 1982 skrev landsmanden Twain - Timothy Harris - et script på afstand, der minder om plottet af det berømte arbejde. Sandt nok er helte i denne historie på ingen måde unge, men folkene er ret modne. Ifølge Harris's script producerede direktør John Landis filmen "Swap places." Skuespillere om rollen som hovedpersonerne inviteres berømt. Om dem og vil blive diskuteret i denne artikel.

Filmens plot

En sort vagabond ved navn Billy Ray Valentine er hovedkarakteren af komedien "Swap places". Skuespilleren, der spillede den, er medtaget i listen over de største stand-up tegneserier tegnet af Comedy Central.

Når Billy ved et uheld løb ind i gaden med lederen af et stort velstående selskab, Louis Wintorpe. Dette møde ville ikke være afsluttet på nogen måde og ville ikke have påvirket skæbnen af helt forskellige mennesker. Men ejerne af virksomheden (Mortimer og Rendolph Duke), der styres af Louis, på denne dag, satsninger. En af brødrene hævdede, at alle kan lede virksomheden. Endnu en tramp uden uddannelse og erfaring. Den anden kategorisk var ikke enig i dette synspunkt. For at modbevise udtalelsen fra den første, førte Louis ledelsen af skurken Billy. På det tidspunkt vidste ingen, at en sådan eventyrlig virksomhed kunne ende tragisk. Dette er plottet af filmen "Bytte steder".

Skuespillere og roller

Eddie Mary spillede hovedpersonen. Dan Aykroyd spillede rollen som en rig mand, der fandt sig på den sociale dag. Don Amichi og Ralph Bellamy spillede hertugens brødre i komedien "Swap places". Skuespiller Denholm Elliott udførte rollen som Colemans butler. Jamie Lee Curtis optrådte i billedet af Ophelia, en prostitueret, der beskyttede Louis i de dage, hvor han tabte alt: penge, social status og bruden. Han deltog i optagelsen af filmen "Swap places" og skuespilleren James Belushi.

Eddie Murphy

Den berømte komiker spillede flere roller i filmen, før han blev inviteret til hovedrollen i filmen "Bytte steder". Skuespilleren blev berømt efter filmen "Forty-Eight Hours". Hun optrådte på skærmen et år før Landis premiere.

Eddie Murphy blev født i 1961. I sin barndom var der få glædelige øjeblikke. Min far døde, da han stadig var barn. Mor var alvorligt syg Så Eddie og hans bror var i pleje af plejeforældre i flere år. Men han gav aldrig op. Tegneseriens talent i ham vågnede temmelig tidligt. Takket være sine kunstneriske evner har Eddie altid haft opmærksomhed og respekt for andre.

Karriere Mary begyndte med forestillinger i genre standup. Derefter deltog han aktivt i tv-shows. Som regel hilste Murphy sine taler til akutte sociale problemer. Samtidig tillod han ofte at gøre hårde bemærkninger om repræsentanter for en bestemt social eller etnisk gruppe. Efter en af disse taler måtte han endog offentliggøre undskyldninger.

Kunstnerens film debut fandt sted i 1980. Eddie Murphy spillede i film som "The Golden Child", "The Trip to America", "The Harlems Nights", "Boomerang". Til rollen i filmen "Dream Girl" blev skuespilleren nomineret til en Oscar. Murphys stemme siger mange tegneseriefigurer, herunder Donkey fra Shrek.

Dan Aykroyd

Skuespilleren blev født i 1952. Skrev flere scenarier for tv-shows. Aykroyds filmkarriere begyndte i 1974. Til rollen i komedien "Swap places" blev skuespilleren ikke tildelt nogen priser. Men i sin filmografi, ud over denne rolle, er der mange interessante filmbilleder. Disse tegn er som regel sekundære, men meget lyse og mindeværdige. For en af disse roller blev Dan Aykroyd nomineret til en Oscar. Skuespilleren spillede i filmene "Brothers" "Blues", "Twilight Zone", "In the Night", "My Daughter", "Evolution".

Jamie Lee Curtis

Den berømte skuespillerinde blev født i 1958 i en kunstnerisk familie. Hun studerede ved Stillehavsuniversitetet, men ikke for længe. Efter det første semester besluttede Jamie at bruge sig til biograf. Og i modsætning til de fleste af sine kolleger var hun allerede succesfuld i begyndelsen af sin karriere. Hun blev berømt for sine roller i horror film som Halloween, Train of Fear, Tåge, Skole Ball. I dag er Jamie Lee Curtis mere kendt som en skuespillerinde i den komiske genre. Hun spillede i filmene "True Lies", "Freaky Friday", "The Gift of Nicholas" og mange andre. Jamie Lee Curtis - vinder af prestigefyldte priser. To gange modtog hun Golden Globe Award. I 1984 blev hun tildelt BAFTA-prisen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.