SundhedOp med at ryge

"Russisk stil" - cigaretter: beskrivelse

Cigaret mærke "russisk stil" gik på salg tilbage i 1995 allerede. Den blev udviklet til det russiske marked kendte selskab Japan Tobacco International. Produktionen skulle være et alternativ til cigaretter "Peter".

registrering

Luksuriøse design packs, prægning og forgyldning på kanterne er kendetegnende for mærket "russisk stil". Dette helt fuldt ud lever op til de strengeste krav til tjære og kuldioxid. Produktionsselskab er meget venlig mod forbrugernes sundhed, og så alle former for cigaretter "russisk stil" karakteriseret ved fremragende kvalitet. Det skal tilføjes, at pakken design er helt unik.

Om virksomheden

Virksomheden udvikler denne cigaretmærke, gjorde vægt på tobaksrygning, især i Rusland. Mærket blev oprindeligt placeret som en elite mærke så den "russiske stil" - cigaretter for respektable, selvsikre mennesker, der sætter pris på kvalitet og forstå en masse om glæderne. Konvergens af producenten af mærket påvirke de sarte strenge af sjælen af forbrugerne siger slogans anvendt i reklamer og på pakkerne. Brand slogans: "Stilen bestemmer kvaliteten" og "russisk stil" - cigaretter er elegant og raffineret. Livet i stil med perfektion "- uden tvivl i stand til at tiltrække købere af god smag.

Alt i udformningen af en pakke cigaretter siger om den luksus det russiske imperium. En pakke cigaretter sag design minder om den æra. Alt dette har til formål at understrege elitisme af dette mærke. Realiseringen af en pakke cigaretter "russisk stil" er et slående eksempel på gennemtænkt kombination af klassiske og moderne design principper. Dette understreger fordelen status for indehaveren af dette mærke af cigaretter. I udformningen af emballagen anvendes som attributter storhed ørn præget skrift af teksten, substratet under et træ.

Medlemmer værdsat cigaretter "russisk stil". Kundernes anmeldelser på specialiserede elektroniske portaler er fulde af beundrende skældsord beskriver fordelene ved cigaretmærke.

Over tid bliver kollikonstruktion forbedret. De får et mere moderne look, bliver mere elegant. En væsentlig rolle i at forbedre udformningen af pakken spiller anvendelsen af avancerede resultater inden for trykte produkter.

optioner release

Cigaretter af dette mærke er lavet i flere udførelsesformer, som afviger i indholdet af tjære og nikotin. Dette lys, Superlight og lange cigaretter. De adskiller sig også i farve pakker. Det kan være rød eller blå.

"Russisk stil" - en cigaret, uden overdrivelse, forud for deres tid. De er karakteriseret ved en behagelig mild og fyldig smag, er det ikke erodere slimhinden i halsen. Medlemmer Bemærk den bekvemme filter mundstykke. Den gode nyhed er, at kvaliteten af cigaretterne i brand i årenes løb kun steget. Produktionsselskab bruger kun de bedste sorter af tobak, som giver produktet en unik smag og unikke aroma af røg.

"Russisk stil" - cigaretter, som giver dig mulighed for at opleve den storslåede og elitisme, til at blive et skridt op og føle atmosfæren af kejserlige russiske liv. Antallet af fans af cigaretmærke er støt stigende. Dette lettes af en kompetent prispolitik.

udgifter til

Cigaretter "russisk stil", som er den pris i forhold til andre mærker, det er en demokratisk, er ikke desto mindre til præmien klassen. Brugeren er i stand til at estimere den fremragende kvalitet til en rimelig pris. Omkostningerne af cigaretter "russisk stil" intervaller af 80-100 rubler per pakke. De er, uden overdrivelse, er kendetegnende for raffineret person har en perfekt verdslige manerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.