SundhedOp med at ryge

Røde Rygere: Flydende for elektroniske cigaretter

Red Rygere - væske til elektroniske cigaretter, som er meget populær. Og alt sammen på grund af, at mange mennesker i dag er flyttet med nikotin på disse enheder. Elektroniske cigaretter i dag køber en masse mennesker - fra deres mindre skade, ikke lugter hånden, og desuden er de meget praktisk at bruge. Så Røde Rygere - flydende, hvilket er et must for rygere. Hun har masser af fordele, og de skal tale.

Historien om

Det skal bemærkes, at den røde Rygere - høj kvalitet væske. Over dets oprettelse arbejdet højtuddannede eksperter i den britiske laboratorium. Det lykkedes dem at skabe en unik væske, som nu er populære i hele verden. En kvalitetskontrol i fuld overensstemmelse med alle anerkendte internationale standarder. Så hvis du ønsker at købe en rigtig god "fyld" for hans cigaret, står til at foretage et valg til fordel for producenten - kvaliteten af tid-testet, de relevante myndigheder og, naturligvis, rygere.

Råvarer til produktion

Røde Rygere - væske, som udelukkende er fremstillet af komponenter af høj kvalitet tidligere er passeret grundig rengøring. Dette er meget vigtigt, fordi i sammensætningen af stoffet omfatte elementer såsom propylenglycol, nikotin, glycerol og smagsstoffer. Selv uden den sidstnævnte, nogle fabrikanter koste. Men det er netop på grund af støddæmperen bliver blød cigaret smag og røg (eller rettere - fordampning) - lugt.

Alle stoffer, der er involveret i produktion af flydende, er det absolut ikke-toksisk og fordamper under rygning. Men det er ikke alt - det skal også huskes, at de ikke mister deres egenskaber og smag. Hele fremstillingsprocessen udføres under streng overholdelse af alle sanitære normer. Og, selvfølgelig, Red Rygere væske har de nødvendige overensstemmelsescertifikater. Så at kvaliteten kan ikke bekymre dig.

russiske produktion

Rød Rygere væske fremstillet i Rusland. Selvom vi i vores samfund og har etableret en stabil stereotyper om en russisk-made, skal dette produkt hylde. Smuk og pæn emballage, mørk volumetrisk hætteglas (25 ml), forsigtigt forseglet i særlig shrinkable film, og indgår desuden yderligere to særlige dæksler - én med en pipette, og den anden med en tud. Også, med alle de ovennævnte person instrueret med beskrivelsen og anbefalinger.

Sådan bruger?

Røde Rygere flydende ikke kender til hver ryger, så du skal vide, hvordan man bruger det. Den første opgave - at åbne flasken. Ved første øjekast kan det synes, at dette er ikke et problem - i dette kompleks? Men i virkeligheden, nogle af flaskerne (15 ml i stedet for 25) meget hård. Grund af hætten-dropper at fylde patronen er kompliceret.

Så er det nødvendigt at åbne boksen, fjerne filmen fra flasken og skru det dryppe (hun stadig har en slank næse). Skyldes, at spidsen af dysen er meget tynd, viser det sig cigaret refill patron så meget som muligt vellykket - altså ikke ved at hælde en enkelt dråbe.

Pipette walking bundtet adskiller sfærisk tud (tykkere end den, der blev diskuteret ovenfor). Det er endda en graduering, men for at fylde sin patron-tank, det passer ikke - så det hele i mængden af tuden, han er for stor til hullet.

kvaliteten af smag

Red Rygere - væske til elektroniske cigaretter, hvor et stort sortiment af smag. Det er dog nødvendigt at tale lidt senere, for nu - om hvordan hendes "damp ud", og hvad de kan forvente fra det. De fleste smager godt som forventet. Hvad kan der bemærkes først og fremmest? Måske den korrekte og verificerede korrekt aromaer koncentration. Smager perfekt udtrykt, men de havde ikke overbelaste receptorerne. Alt med måde - og det kan ikke andet end glæde sig. Nikotin også i foranstaltningen - så meget, som det burde være. Mere Red Rygere væske, hvis sammensætning er perfekt afbalanceret, ikke har nogen kemisk smag. Dette er meget vigtigt, og angiver kvaliteten af de producerede varer.

serie tobak

Nu er det nødvendigt at tale og om området. Red Rygere - væske til elektroniske cigaretter, som findes i alle former for variationer. Hver ryger vil finde dig selv præcis den smag, som det er egnet perfekt.

For eksempel "tyrkisk blend" - denne type er rige, aromatisk og noget cloying lugt. Det følte smagen af den nuværende, traditionel orientalsk tobak. Ideel fløjlsagtig eftersmag vil ikke efterlade nogen ligegyldig. Der er en anden Red Rygere væske, anmeldelser hvoraf direkte forårsage et ønske om at prøve det. "Chocko Mint" - en smag for elskere af originalitet og eksotisme. Det kombinerer aroma af tobak, mentol og chokolade. Meget interessant sammensætning, som er en ideel løsning for dem, der gerne noget frisk, usædvanligt og nyt. Det skal også bemærkes opmærksomhed "French Pipe", som produktionen af røde Rygere. Væske til elektroniske cigaretter, som vil overraske enhver kombination af tørrede frugter og nødder - meget pikatny og mild smag. Hvis du ønsker at slappe af, skal du træffe et valg til fordel for "Madera". Meget sød og krydret smag, inhalation, der ikke ønsker at tænke på noget. Kombinationen af tobak, kaffe, frugt og bær, og efterlader en behagelig eftersmag usædvanligt.

For elskere af mangfoldighed

Red Rygere - væske til cigaretter, som blev populær ikke blot for sin kvalitet, men også en bred vifte af smag. Ifølge de ovennævnte navne det kunne forstås. Men det er ikke hele området, og kun de mest populære navne. Der er stadig "RuYan4" med duften af brændt sukker, tobak og karamel, mynte "Cold Wave", et naturlægemiddel "Grøn himlen" med krydrede noter, en stærk "Captain Black" - for folk, tro mod traditionerne, æble "Shisha", arabisk "Bachrein" og mange andre.

Det er overflødigt at sige, virksomheden producerer væske til elektroniske cigaretter ikke kun med smag af frugt, kaffe eller chokolade. Producenter selv legemliggøre drik smag, desserter og cocktails! Kakao, skotsk whisky, tiramisu, sød melon - det er bare en lille liste over originale og eksotiske varianter.

Anmeldelser, der er tilbage af disse fyldstoffer er de mennesker, der allerede har prøvet dem, tillidsvækkende. Alle af dem er sendt til kvalitet og unikke smag. Mange indrømmer, at de ikke forventer sådan en rig og varieret udvalg af varianter og typer af væsker. I virkeligheden er det en sjældenhed - og det gør Røde Rygere producent specielle, forskellige fra resten. Og ved den måde, priserne er meget loyale - rækkevidde starter fra 250 rubler pr flaske på 25 ml. Og alligevel producenten begyndte at sælge hele sæt af sonder med forskellige væsker - disse koster omkring 800 rubler. Deres volumen - 5 ml, plus en anden tre i det komplette sæt der er mentolsmagsstof. De kan sættes i forskellige væsker på egen hånd. Den mest populære er en frugt serie, selv om der allerede - et spørgsmål om smag.

Generelt hvis du ønsker at købe en væske til e-cigaret, og bestemme producenten stadig ikke virker - er det nødvendigt at kassere alle tvivl og stopper ved Red Rygere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.