Mad og drikkevarerOpskrifter

Yoghurt creme svamp kage: opskrift

Under forberedelsen af hjemmebagte kager ofte bruger forskellige cremer. Som regel de indeholder smør, æg og andre højt kalorieindhold fødevarer. Så mange mennesker forkæle i at spise en skive af hjemmelavede lækkerier. Men sådan en sød tand er der stadig en vej ud. En lækker creme kage kan være let og lavt kalorieindhold. Til dette formål er fyldet lavet af yoghurt og andre sunde produkter. Denne creme er sikker på at vinde dig over med sin delikate smag og ødelægger ikke din figur.

Madlavning yoghurt creme svamp kage

Forbered denne delikatesse er enkel. De vigtigste ting - at vise lidt dygtighed og flid.

Så for at gøre yoghurt creme svamp kage, bør indhentes fra:

 • Gelatine - 1 pakke;
 • sukkerroe - 1 kop;
 • yoghurt naturel hvid - 500 ml;
 • tunge fløde - 2 kopper;
 • citronsaft eller sirup - ca. 70 ml;
 • drikkevand (for at opløse gelatinen) - 80 ml.

Fremgangsmåde til fremstilling

Hvordan laver cremet yoghurt creme? Hælde i en skål fyldt med yoghurt, hvormed det ½ kop sukker, derefter piskeris mixer indtil indtil den søde produkt er opløst. Ved siden af ingredienser citron sirup og hældte igen forhindres, indtil en fluffy masse (ca. 20 minutter). Efter dette, hæld gelatine med almindeligt vand og fik lov til at kvælde. Efter 30 minutter er det let opvarmet ved svag varme. Den resulterende opløsning blev hældt i en yoghurt og grundigt pisket.

For at gøre en usædvanlig creme af yoghurt, sørg for at bruge tunge fløde. Disse pour sukkerrest og derefter pisket at opløse ca. 8 minutter. Efter dette, bliver de tilføjet til yoghurt og rør indtil glat. Som sådan er den dækket med et låg og sat i kulden.

Hvordan søger?

Som du kan se, yoghurt creme sandkage sker ganske nemt. Efter det konfigurerer sig selv i køleskabet i en time, er det taget ud og anvendt til kagerne. Med denne creme din kage vil være særlig frodig, lækre og bud.

At gøre cremen af yoghurt med hytteost

Der er mange muligheder for, hvordan man forbereder yoghurt creme. Hvis du ønsker at gøre det mere nyttigt, foreslår vi at tilføje til det en normal ost.

Så lækker creme kage hjem kræver:

 • yoghurt naturel hvid - 400 g;
 • 5% granulært ostemasse - 400 g;
 • Sukkerroer - ca. 200 g;
 • gelatine - 20 g;
 • filtreret drikkevand - 80 ml.

fremstillingsmetode

Yoghurt creme svamp kage er ikke kun meget nyttige, men også lækker. Takket være denne hjemmelavet godbid fyldstof kan tjene en stor dessert til dig for ferien bordet.

Til fremstilling af fløde i en dyb pour kop drikkevand og hæld hele gelatinepulver. Som sådan ingredienserne stå i en halv time. På dette tidspunkt, jobbet for andre ingredienser. For at gøre dette, skal du bruge en stor skål. Det blandede sukker, fedtfattig hytteost og frisk yoghurt. Alle ingredienser er grundigt pisket med en mixer, og derefter tilsat til en gelatinøs masse, der er forvarmet på komfuret.

Gribe ind i disse komponenter bør være, så længe du ikke har dannet en frodig hytteost og yoghurt creme. Når den er klar, kan det sikkert bruges til at generere husstand svamp kage. De smøre alle de kager og derefter sætte dem oven på hinanden. Som en dekoration for sådanne godbidder er bedre at bruge friske frugter og bær.

Madlavning creme fra creme fraiche og yoghurt

De, der gentagne gange har prøvet cremen af yoghurt og creme fraiche, hævder, at det er den mest lækre og bud fyld til en tærte. Han gør kager er meget blød og blid. Desuden er det for fremstilling af en sådan fyldning ikke for at bruge gelatine, så meget flødeskum holder formen godt, især efter langvarig udsættelse for kølerummet.

Så for at forberede en cremet yoghurt creme, skal du købe:

 • yoghurt naturel hvid - 1,5 kopper;
 • frisk fløde 30% fedt - 1 kop;
 • sukkerroer - 250 g

Hvordan laver hjemmelavet creme kage?

Som du kan se, er for udarbejdelse af en så usædvanlig fyldstof ikke kræver en masse produkter. Desuden, for at gøre det, vil du ikke brug for meget tid. Måske er den mest overkommelige og nemmeste måde at forberede yoghurt creme.

For at realisere opskriften, creme fraiche 30% fedt spredning i en dyb skål ud af blenderen og tilføje til det omkring 125 gram sukker. I denne form mælkeproduktet piskes ved en meget høj hastighed, så længe det ikke omdannes til luftigt og stabilt masse.

Den samme proces udføres med yoghurt. Men forventer, at denne drik ville blive storslået, ikke at være. Det er nødvendigt at ruske op kun så længe sukkeret tilsættes det er ikke helt smeltet.

Forberedelse både af cremen, er de forbundet i samme fad. Efter dette, fortsætter de med at forstyrre mixer omkring ¼ time. Som et resultat, bør du få en ensartet og temmelig tyk fluffy masse. At smøre cremen var belejligt for shortcakes, anbefales det at stå i køleskab (ca. en time).

Yoghurt behandling for kiks

Meget mange husmødre klager over, at de har hjemmelavede kager er temmelig tør. Derfor, for at opnå den møre og saftige lækkerier de bruger yoghurt imprægnering. Det er af følgende komponenter:

 • yoghurt naturel hvid - 300 ml;
 • bær eller frugt sirup - valgfri;
 • roesukker - omkring 200

Hvordan til at lave mad?

I forbindelse med udarbejdelsen af yoghurt imprægnering er nogen big deal. For at starte et mejeriprodukt hæld sukkerroer, og derefter meget af sin pisk. Derefter imprægnering tilsat bær eller frugt sirup (valgfrit).

Efter opnåelse af en homogen og ikke meget tyk masse det fuldstændig smurt alle kager og derefter bruge yoghurt fløde og forskellige ornamenter.

For at opsummere

Hvis du ikke kan lide hjemmelavede kager med smør, fløde fedt, anbefales det at gøre dem med yoghurt påfyldning. Denne fyldning vil ikke kun reducere kalorie dessert, men også gøre det mere nyttigt, velsmagende og nærende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.