TravelingHoteller

Villa Nikolaselena 3 * (Budva, Montenegro): Beskrivelse og anmeldelser

Har du allerede begyndt at planlægge din ferie? Kan du ikke bestemme retningen? Selvfølgelig, før moderne turister og rejsende er åbne for alle lande og kontinenter, forbliver det kun for at forstå, hvad du vil have fra resten. Hvis du ikke blot vil bruge tid på stranden, få en smuk selvbrun og forbedre dit helbred, men også kendskab til den enorme kulturarv og middelalderlige arkitektur, skal du være opmærksom på Montenegro. Det er virkelig et fantastisk smukke sted - Adriaterhavets perle. Montenegro er ofte valgt til en tur af nygifte, så romantisk her, selv fabelagtig. Den mest populære blandt turister og vacationers i landet er Budva. Her inviterer vi dig til at gå.

Hoteller i Budva imponerer med sin gode beliggenhed, fremragende service og komfortable værelser. Ikke desto mindre bør valget af den bedste løsning henvises mere forsigtigt i forvejen for at bekendtgøre anmeldelserne fra de reelle vacationers. Villa Nikolaselena 3 * er et hotel, der tilbydes russere af mange turistoperatører med speciale i Montenegro. Det er kun for at forstå, hvad turister kan forvente, hvilket vil stoppe med denne mulighed.

Om hotellet

Hotellet blev bygget i 2005. Ved lokale standarder er han ret ung. Det er kun 800 meter fra byens centrum og dets kulturelle liv. Det er ikke engang et hotel, men en komfortabel villa, beliggende i et roligt område af den legendariske udvej ved foden af bjergene. Den nærmeste lufthavn i Tivat ligger 20 km væk, og stranden ligger 500 m væk.

På trods af sin nærhed til infrastruktur ligger Villa Nikolaselena 3 * i et roligt område af byen. Selv før offentlig transport stopper omkring 10-15 minutters gang. Hvis dette ikke forstyrrer dig - uden tøven, booke et værelse på villaen. Mange turister, der kommer til Budva, går først og fremmest til biludlejningspunktet og løser problemet med transporttilgængelighed.

værelser

Villa Nikolaselena 3 * (Montenegro, Budva) tilbyder alle gæsterne at bo i et af de 14 værelser. Ja, villaen er ikke så rummelig, den kan rumme højst 60 gæster, men det er den største fordel - selv her i sæsonen er det ret stille og fredeligt.

Værelserne er temmelig grundlæggende men hyggeligt. Fra møblerne er der senge, natborde, et klædeskab til opbevaring af tøj, et skrivebord - ikke så meget, men det er nok til et behageligt ophold. Det er usandsynligt, at Budva gæster vil tilbringe deres ferie på værelset, men de venter på et tv med satellitkanaler, et sæt retter, en kedel. Hvert værelse har strygebræt med strygejern, så alle feriegæster er helt gratis, uden yderligere behandling til personalet vil kunne sætte deres ting i orden. Et separat badeværelse med bruser, toilet, håndvask og hårtørrer hjælper dig med at tage alle nødvendige hygiejneprocedurer på et passende tidspunkt.

Der er en Villa Nikolaselena 3 * og et mini køleskab på værelset. Det er helt nok til at køle drikkevarer, lagre frugt og grøntsager. Hvis du vil lave mad eller middag selv og købe mad i butikken, kan du bruge et stort fælles køleskab, der ligger på første sal i villaen for at gemme dem.

område

Alle de turister, der var heldige nok til at hvile på Hotel Villa Nikolaselena kat. 3 * (Montenegro), kom til den sande glæde af en lille, men ren og hyggelig gård, der bogstaveligt talt drukner i grønt. Der er en lille legeplads for børn, en hængekøje strækkes mellem træerne, hvor du kan sidde med en bog. Den hyggelige terrasse er fantastisk til grill - ganske ofte om aftenen samles alle hotellets gæster der, deler deres indtryk fra resten. Mange af de turister, der hvilede her en gang, kommer det næste år med deres venner, slægtninge, så her er komfortable og hyggelige.

Hvis du ikke vil gå til stranden, kan du altid bruge solsenge i Villa Nikolaselena 3 * og tag et solbad her.

Strømforsyning

Hvis du vælger at blive Villa Nikolaselena kat. En 3 * (Budva), en turistoperatør vil helt sikkert tilbyde dig en rundtur med måltider. Oftere end ikke, turister, der frygter høje europæiske priser, foretrækker et "halvpension" system, herunder morgenmad og middage. I nogle værelser er der et fuldt udstyret køkken med alle nødvendige apparater, så feriegæster har mulighed for at lave mad på egen hånd. Mange af dem, der tog tal med mad, fortryder det. Hvorfor? De koger her lækker, men på den tredje dag af ophold på hotellet vil du have noget mere forskelligartet, mere frisk frugt, desserter.

Hvis du vil lære lokalt køkken at kende, tag et værelse uden mad. Ikke langt fra hotellet er der nok caféer og små restauranter, hvor der for lidt penge (5-7 euro pr. Person) kan opdateres. Der er mange bagerier i byen, hvor de forbereder lækre duftende bagværk.

service

Service - det stærke punkt på hotellet Villa Nikolaselena 3 * (Budva). Turister og feriegæster fejrer hotellets personale og gæstfrihed: efter et par dages ophold får du det fulde indtryk af, at du er kommet for at besøge slægtninge.

Værelserne rengøres dagligt: håndklæder og sengelinned skiftes, sanitetsartikler sættes i orden, møbler, gulv er rengjort. Personalet er ansvarlig for rengøring og forsøger at producere det i mangel af turister. Turister siger, at der i rum hersker renhed overalt, ren duft kommer fra rene håndklæder og sengelinned - det er rart for sådan opmærksomhed fra personalet.

Ekstra tjenester

På hotellets område til alle feriegæster bekymringsfri 24-timers adgang til trådløst højhastigheds-internet. Signalniveauet er ikke det højeste, nogle gange er det nødvendigt at gå ud på gaden for at udveksle meddelelser med venner og familie.

For alle spørgsmål vedrørende udflugtsprogrammet på feriestedet, seværdigheder, kan du altid kontakte hotellet. Høflige og venlige værter vil ikke kun spørge dig om hvor du kan købe udflugter, men også fortælle dig om de smukkeste steder i Budva og omegn.

Strand og hav

Desværre har Villa Nikolaselena 3 * (Montenegro), ligesom de fleste af byens hoteller, ikke sin egen strand. Til kysten, der vurderes af rejsearrangørernes beskrivelse, kun 500 meter, er det faktisk et roligt skridt at gå til havet i ca. 15-20 minutter. Du vil finde dig selv på en stenstrand, helt ren. Her mod betaling kan du leje sportsudstyr, liggestole og parasoller. Vi råder dig til at tage vare på specielle sko til svømning på forhånd - i bunden af Adriaterhavet er der mange store sten, så sandsynligheden for at skade dit ben er ret høj. Desuden er der på kysten ganske ofte havkyllinger, hvis "bid" er farligt for turister.

Fjernhed fra kysten, for at være præcis, en lang og undertiden kedelig vej til stranden for nogle turister blev en ulempe ved hotellet Villa Nikolaselena 3 * (Montenegro, Budva), især for dem der kom til havet med små børn. Derfor er det endda i planlægningsfasen af rekreation bedre at opgive denne mulighed, hvis du er vant til at hvile på den første kystlinje og ikke vil belaste dig selv med en trættende vej.

Sammenfatning

Hvis du som turist ikke har noget imod afstanden fra stranden, vil Villa Nikolaselena 3 * i Budva passe dig godt. Du er ventet af gæstfri holdning, gæstfrihed hos ejere, der forsøger at skabe enorme forhold for hver gæst. Omsorg og opmærksomhed bestikker mange, hotellet ønsker at vende tilbage igen og igen. Er dette ikke den vigtigste indikator for kvalitet?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.