FormationVidenskab

Essensen af iværksætteri - viljen til at arbejde og lave fejl

Talent drive deres forretning på udkig efter en masse i de vanskelige tidlige år af Sovjetunionens sammenbrud. Brændt mange. Myter som virksomhedsejer simpelthen kan komme og sætte pengene i lommen, blev debunked inden for få år. Forretningsmand - dette er en mand, der ofte nødt til at arbejde uden hvile, hvis det kræves af erhvervslivet. Men det kræver som regel sådanne ofre. Og folk begyndte at spekulere på, hvad der er essensen af iværksætteri. Og her er det nødvendigt at appellere til de vestlige kilder, da dette tema har været under udvikling i temmelig lang tid.

Essensen af erhvervslivet - at overvinde alle former for vanskeligheder i færd med at indføre innovationer og forsøg på at gøre viden til en målbar mængde af økonomiske goder. Det vil sige, det er den praksis implementering af teoretisk viden. Entrepreneur opererer, er risikoen i første omgang ved hjælp af egne midler. Selv om en alvorlig sag, vi kan tale om investorernes penge. Essensen af lille virksomhed er, at den enkelte tager på ikke meget store risici, men overskuddet er ikke meget store. Der er undtagelser, for eksempel, er selskabet beskrevet i bogen «Rework» (den består af omkring et dusin mennesker og har en kæmpestor salg). Men som regel meget høje indkomster - den masse meget store virksomheder eller foreninger.

Essensen af iværksætteri er også forbundet med en bestemt kvalitet - økonomisk indsigt. Denne evne til intuitivt føler, i hvilket område har midlerne, hvor folk er i stand til og villige til at bruge penge. Igen, dette hjælper den følelse væk fra det område, hvor krisen er planlagt. Folk er dens kvalitet tendens til at overvurdere, så fra tid til anden, usædvanlige og ofte negative begivenheder (jeg anbefale bogen "The Black Swan" om emnet). Ikke desto mindre, at kvaliteten af det - ikke et fantom, det er bare en særlig følsomhed over for ændringer i økonomien, observerede nogle få mennesker.

Et talent for erhvervslivet har ikke mere end 7% af befolkningen. Iværksættere er meget mindre end der kan være kunstnere, forfattere eller endda ledere. Konceptet og essensen af iværksætteri er undertiden fejlagtigt indsnævret evnen til at tage risici. Men det er også en ansvarlig leder. Nylige undersøgelser også fremhæve en særlig kategori - intern iværksætteri. Denne reformistiske aktivitet inden for en stor virksomhed og hårdt. Det vil sige, formelt, dette ikke er begyndelsen på en ny virksomhed, hvad essensen af iværksætteri er ofte forbundet.

En født iværksætter adskiller evnen til at skabe originale system og strukturen af en bestemt virksomhed projekt, hvorvidt en start eller reform overdrevent stive strukturer inden for de eksisterende organisationer.

Virksomheden, som skaber en iværksætter, kan være af forskellige skalaer. Det kan være optaget med kun én person, og at deltid. Men kan det skabt en masse arbejdspladser. Under alle omstændigheder, ethvert projekt - det er en manifestation af den usynlige iværksætterånd, hvis betydning i den moderne business succes eksperter mener det vigtigste.

Den iværksætterånd er forbundet med evnen til at lære af fejl (bedre end andre), og med en tendens til ikke at give op i svære situationer. Og se efter muligheder, selv når alle de standard måder vist sig ineffektiv.

Hvis vi taler om de personlige egenskaber af iværksætteri, er det nødvendigt at nævne, at den succesfulde forretningsmand er i stand til at eksistere i lang tid med en følelse af ubehag og usikkerhed. Jo mere denne "tålmodighed" i ovenstående gennemsnitlige indkomst. Den vigtigste motivation for den person, der er i stand til at skabe en høj grad af erhvervslivet - ønsket om at blive selvstændige og til at opnå planlagte resultater.

Således at virksomheden - ikke for den dovne, men for folk, der er parate til at arbejde hårdt og være forkert.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.