SkønhedHår

Hvorfor ikke sove med vådt hår? Hvordan tørres dit hår korrekt inden du går i seng?

Hvert eneste dame er bekymret for hårets sundhed og skønhed. Det er nødvendigt at tage sig af dem ordentligt for at opnå det ønskede resultat. Tørt vådt hår efter vask skal være omhyggeligt og forsigtigt. I dette tilfælde vil de glæde dig med deres skønhed og vitalitet.

Som barn fortalte forældre, bedsteforældre alle, at du ikke kan sove med et vådt hoved. Alt dette er meget godt husket. Men bestemt ikke alle ved, hvorfor dette kategoriske forbud blev skabt. Der er flere grunde til, at du ikke kan gå i seng med vådt hår. Lad os prøve at forstå detaljeret i hver af dem og lære at tørre krøllerne.

Den første årsag: muligheden for at fange en forkølelse

Ofte åbner en mand et vindue om natten. Tilstrømningen af frisk luft giver dig mulighed for hurtigt at falde i søvn og sove godt. Hvis din lås er i øjeblikket fugtig, risikerer du en alvorlig forkølelse.

Et vådt hoved i kold luft kan føre til en løbende næse eller bihulebetændelse. Også en alvorlig betændelse i trommehinden kan opnås på denne måde. Behandlingen af disse lidelser er meget lang og dyr. Det er derfor, du bør ikke risikere dit helbred og gå i seng med dit hår uracket.

Den anden grund til, at du ikke kan sove med vådt hår: Skader på hårdrådets struktur

Mange eksperter og erfarne frisører anbefaler ikke, at man endda kæmper vådkrøller. Under vandets virkning kan hårtråden blive mere elastisk. Når den strækkes, bliver den stærkt tynd og bryder derefter af.

Hvis du går i seng med våde krøller, kan du skade dit hår alvorligt. En person i en drøm styrer ikke hans bevægelser, han vender sig konstant og vender fra den ene side til den anden. Under disse hovedbevægelser er hårfibrene flettet, som efterfølgende er stærkt strakte og beskadigede. Som et resultat bliver håret skørt og skørt.

Den tredje grund: slumrende lægning

Hver kvinde ønsker at se smukke og attraktive ud. Dette er en anden grund til, at du ikke kan sove med vådt hår.

Hvis du går i seng med dit hår ikke tørret, så vil det tage en skødesløs form. Det er værd at bemærke, at med så "naturlig" styling er det meget svært at kæmpe. Hvis du selv har vådt dit hår om morgenen, vil de stadig tage den form, der gav dem søvn.

Hvis du vil opnå en smuk styling og en ideel frisure, skal du tørre dit hår efter vask.

Tørring og styling af hår

For at få et blidt feminint lægning skal du tørre dit hår korrekt. Der er to måder at udføre denne manipulation på. Lad os overveje hver enkelt af dem.

Naturtørring

Hvorfor kan du ikke sove med vådt hår, du ved allerede. Men hvordan man tørrer dem ordentligt inden man går i seng?

Den mest korrekte valgmulighed ville være naturlige tørringskurver. Efter vask skal der påføres en fugtgivende spray og lade den våde moppe tørre ved stuetemperatur. Det skal bemærkes, at en sådan manipulation kan fortsætte i ganske lang tid. Hvis du er ejer af langt og tykt hår, kan du bruge cirka tre timer til at tørre dit hår.

Hvis du konstant bruger denne metode, vil du efter et stykke tid se et positivt resultat i spejlet og i billedet. Hår bliver levende og flyder. De vil erhverve glans og vitalitet.

Brug af en hårtørrer

Denne metode til tørring af hår er ganske almindelig ikke kun blandt det retfærdige køn, men også hos mænd. Det er værd at bemærke, at ved korrekt brug af enheden vil du ikke forårsage skade på dine låse.

Efter vask skal du anvende en spray, der har termiske egenskaber til vådt hår. Derefter rettes en strøm af varm luft til rødderne og forsigtigt masserer huden med fingrene, tør dem. Derefter kan du kamme shampoo og anvende styling.

Efter denne tørring vil dine krøller være levende og skinnende. Også efter et stykke tid vil du bemærke, at frisure i spejlet og på billedet er meget sundere og tykkere. Hår vil være taknemmelig for dig for korrekt pleje.

konklusion

Så nu ved du hvorfor du ikke kan sove med vådt hår og hvordan man tørrer dem ordentligt inden du går i seng. Husk at du altid skal overholde disse regler. Kun i dette tilfælde vil dit høreapparat være smukt, frodigt, skinnende og sundt.

Hvis du har spørgsmål om pleje af låse, kan du kontakte en specialist for rådgivning. Besøg frisøren og spørg ham om hvordan og hvad du skal vaske dit hår med. Find ud af hvilke værktøjer du vil bruge til at passe på dit hår.

Pas på dit hår hver dag og til højre. Vær smuk og sund!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.