SundhedMedicin

Analog Teraflex - drug "Artra"

Russisk apotek markedet for nylig tilføjet en nyhed - import værktøj - Chondroprotectors "Artra" (producent: Amerikansk "Unifarm" selskab). Dømme efter præparatet, kan arthritis piller anvendes som en erstatning Teraflex (UK produktion af lægemidlet). Begge stoffer er stimulanser og brusk regeneration er de samme prisklasse. Den eneste forskel er, at i arthritis og terafleks aktive komponenter i form af chondroitinsulfat og glucosamin-hydrochlorid er indeholdt i forskellige forhold.

Artra forhindrer udviklingen af degenerative processer i brusk. Desuden analoge Teraflex ganske effektiv i behandlingen af slidgigt og især, osteochondrose. Øvrigt fremstillet og modifitsirovannnnoe medikament - Arthritis chondroitin. Den kun omfatter én ingrediens - chondroitinsulfat. Handler gerne terafleks, kapsler af stoffet beskytter leddene fra patogene virkninger, reduceret brusk, forbedre inde stofskifte. Begrundede udnævnelsen af gigt med non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler. B-vitaminer og spasmolytika også passer godt med det.

Indikationer for arthritis kan være både akutte og kroniske sygdom perioder. Men i den akutte fase, før du tager denne analog Teraflex ikke være galt at tage et kursus af injicerbare chondroprotectors (f.eks hondrolon).

Med hensyn til den terapeutiske virkning af arthritis, forekommer det gradvist på grund af langvarig eksponering. I de første tre uger af medicin til at tage en kapsel eller tablet to eller tre gange om dagen. Hyppigheden af indgivelse afhænger af den dosis af lægemidlet, der er produceret i tre slags: 250, 500 og 750 mg. Dernæst til to gange dagligt i tre til fire måneder (i en dosis mindre end to tabletter eller kapsler per dag sædvanligvis ingen signifikant terapeutisk virkning). I mellem kurser anbefales det at bruge geler, cremer og salver indeholdende chondroitin. Først da kan den fulde terapeutiske virkning er opnået. Og det bør erindres, at brugen af lægemidlet et kursus helt meningsløs.

Artra reducerer smerte og undertrykke betændelse i leddene, normalisere deres mobilitet. En anden fordel ved behandling med - en reduktion af calcium tab. Bivirkninger af medicin er ikke set. Denne analoge Teraflex kun kontraindiceret, hvis du er overfølsom.

Overvejer virkningsmekanismen af arthritis, skal det bemærkes, at denne chondroprotector ikke bidrager kun fjerne symptomerne på slidgigt, som indvirkningen på "basis" af sygdommen: gendanner bruskoverfladen af leddet af patienten, forbedrer produktionen af ledvæske og normaliserer sine "smørende" egenskaber.

Sådan kombineret virkning af lægemidlet på leddene gør det nødvendigt i den indledende fase af artrose terapi. Hvis vi vurderer den terapeutiske effekt af gigt i forhold til andre hondroprotektorami, kan dette værktøj betragtes som den mest afbalancerede. Desuden testes det ved gentagne kliniske forsøg.

Men vi bør ikke overdrive muligheden for gigt. Som enhver chondroprotector, den analoge Teraflex ineffektiv under den sidste fase af osteoarthritis, dvs. når brusken fuldstændig ødelagt. Efter vækst af ny brusk eller returnere den samme form deformeres knogler forbundet ved samlingen via hondroprotektorov ikke mulig.

Således gigt - ikke almægtig middel. Behandling med dette lægemiddel kræver sin langtidsbrug og bedre, hvis terapien, vil blive kombineret med andre metoder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.