SundhedPræparater

'Lugol' angina - effektive retsmidler

For nylig var der en overflod af en række lægemidler til behandling af sygdomme i halsen på apoteker, der således har en temmelig høj pris. Men "Lugol" for ondt i halsen, halsbetændelse og andre halssygdomme effektivt blevet anvendt i mange årtier, og derfor er billig.

Dette middel er iod opløsning i vandig kaliumiodidopløsning. De bruger det hovedsageligt eksternt, men kan udpege og til oral administration. Tag to gange om dagen i 5-10 dråber. De smøre slimhinderne i svælget og strubehovedet. Strukturen omfatter:

- en del af iod;

- 17 dele vand;

- 2 dele kaliumiodid.

Den mest almindeligt til behandling af sygdomme i halsen ved hjælp af "Lugol med glycerin." Den består af:

- Del 1 - iod;

- 3 dele - vand;

- 2 dele - kaliumiodid;

- 94 dele - glycerin.

Denne opløsning anvendes også til smøring af larynx og hals membraner. Det har stærke antimikrobielle egenskaber.

Som regel en af de første tegn på stort set alle forkølelse er en smerte i halsen. Dette er fordi de patogene bakterier ved at trænge ind i mundhulen hos et menneske, begynder at aktivt proliferere på væggene i pharynx. Produkterne fra bakterierne ved at forsinke mucosal trænge kroppens væv og blodforgiftning. På dette tidspunkt, og der er total sygdom organisme er ledsaget af kvalme, trække muskelsmerter, feber, hovedpine. Af denne grund, arrestere sygdommen i dens tidlige stadier gør det nemmere at kurere forkølelse og med færre komplikationer.

Nogle mener, at "Lugol" - salve. Faktisk egenskaberne af godt smurt væv vises i opløsningen er kun på grund af tilstedeværelsen af glycerin i den. Dette stof på trods af sin lave pris, tillader effektiv behandling af sygdommen i dens tidlige stadier selv. "Lugol" i angina og andre hals habolevanyah ødelægger ikke kun eksisterende patogener, der findes i mundhulen, men forhindrer også udviklingen af andre bakterier.

På trods af at den brede vifte af udtalelser om, hvorvidt at bruge gravide eller ammende kvinder, de fleste eksperter Det kan hævdes, at fordi den daglige indtagelse af jod i dagligdagen er ubetydelig, brug af jod løsning vil ikke føre til en overdosis. Resten af formuleringsbestanddelene er helt sikkert for enhver organisme. "Lugol" med angina kan bruges til at behandle både børn og voksne.

Databehandling slimhinde stof er kun tilladt i det tilfælde, hvor der ikke er nogen følelse af tørhed i munden.

Nogle gange er den vandige opløsning, der anvendes til rensning af kroppen, gradvist at tilføje det til drikkevandet. anbefales Dets anvendelse til gravide kvinder. Overskrid ikke den dosis. 100 ml vand (kogt) blev tilsat 1 dråbe opløsning (legemsvægt 70 kg). Kvinder, hvis vægt overstiger 70 kg, bør tilsættes 2 dråber opløsning. Drik denne løsning er ikke er større end 2 gange om ugen, før du spiser. optagelse kursus - 5-6 uger.

For nylig, en "Lugol spray" i apoteker, fremstillet i 50 ml hætteglas med applikator. I 1 ml den har til 12,5 mg jod. Den omfatter mere glycerol og kaliumiodid.

Overdrage denne form af lægemidlet, "Lugol" med tonsillitis purulent otitis, atrofiske sår, kronisk tonsillitis, venøse sår, inficerede forbrændinger, kemiske og termiske forbrændinger, sår, atrofisk rhinitis. Til oral ordineret til behandling af åreforkalkning og tertiære syfilis.

Kontraindikationer for anvendelse er: følsomhed over for iod, lungetuberkulose, nefrose, nephritis, furunculosis, adenom, acne, diatese, kronisk pyoderma, urticaria.

Det er ikke hensigtsmæssigt at bruge løsning til børn under 5 år. På trods af alle de positive træk ved dette værktøj, skal du ikke blive involveret hyppig smøring af slimhinderne i halsen, da det kan føre til degeneration af dets væv under langvarig udsættelse for jod.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.