SundhedPræparater

Det stof er "Smecta" for den nyfødte, eller Hvordan man kan overvinde dysbiosis

Nyfødt - et lille mirakel, at kun kommet i stand. Fra min mors mave, var han i en anden lille verden: en varm og hyggelig, beskyttet. At gå ud i verden, ind i vores verden, denne lille mand straks mødes med en masse af bakterier. Vi er vant til dem, og er ikke bange for dem, fordi kroppen har udviklet antistoffer i lang tid, men børnenes immunforsvar er svagt straks angrebet af mad, drikke, touch eller simpelthen gennem luften. Derfor hyppig sygdom af unge børn - ikke ualmindelige. Så længe deres krop ikke tilpasse sig, allergiske reaktioner og fordøjelsesproblemer såsom dysbiosis - de mest almindelige sygdomme. I sådanne tilfælde, et middel til "Smecta" kommer til at hjælpe sin mor. For nyfødte er det sikkert, og dets egenskaber gør det muligt at helbrede dysbiosis så hurtigt som muligt. Så hvad er dens sammensætning? Hvorfor er det sikkert for børn?

Lægemidlet er "Smecta": sammensætning

Den vigtigste aktive stof er et smectit dioctaederflade (diosmectite) Dette materiale har en adsorberende effekt. Simpelthen sat, når lægemidlet er "Smecta" ind i maven og derefter tarmene, er det ensartet fordelt over muren og begynder at absorbere alle de sygdomsfremkaldende bakterier og vira, neutraliserende og fjerne dem.

Det stof er "Smecta": ansøgning

Han blev udnævnt til følgende symptomer:

  • dysbacteriosis (diarré af forskellig oprindelse: infektiøs, dosering, allergiske) ;
  • oppustethed;
  • kolik;
  • flatulens.

Lægemiddel "Smecta" for en nyfødt påføres på følgende måde. Dagen for børn op til et år, anbefales det at 3 gram narkotika - 1 pakke. Pulveret bør gives jævnt over hele dagen hver to eller tre timer, tilføjer den til mad eller drikke. Minimum af behandlingsforløb 3-5 dage. Hvis du tilføjer stoffet til at drikke, så sørg for at ryste før drikkeflaske. Altid lave en frisk opløsning og lad os sammen med stoffer som handling, veksle dem. "Smecta" medicin for den nyfødte har næsten ingen kontraindikationer. Disse omfatter kun intolerance af komponenter og tarmobstruktion. Før du bruger denne medicin, skal du kontakte din læge, en allergisk reaktion på lægemidlet er blevet set i meget sjældne tilfælde.

Den bedste behandling - forebyggelse!

I din medicin kabinet skal være et lægemiddel "Smecta". For en nyfødt, han er uerstattelige, men sørg for at spørge, før du tager en læge nødvendige dosis. Vær omhyggelig med at bruge, hvis du øger anvendelsen af reglerne, kan det give smerter i underlivet, vil barnet være meget vanskeligt at gå på toilettet, og du begynder at løse et andet problem, igen at give et barn medicin. Den bedste behandling - er forebyggelse! Hold styr på barnets ernæringsmæssige kvalitet. Alle produkter skal være friske og frisklavet. Nye produkter introduceres med forsigtighed, kun på lægens råd, og i små mængder. Så din baby vil være sunde og glade, og derfor vil være glade, og du! Børn - det er det smukkeste, vi har. Omsorg for dem - vores pligt og den største glæde!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.