SundhedPræparater

Glycerin stikpiller til spædbørn

Power - dette er et meget vigtigt aspekt af den normale udvikling af det nyfødte barn. Desværre er mange unge mødre står over for problemet med overtrædelser af stolen hos børn. Dette kan forekomme af forskellige årsager: i de fleste tilfælde den skyldige eller ukorrekt moderens ernæring eller forkert kunstig blanding. Hjælpe med at løse problemet med særlige afføringsmidler, og glycerin stikpiller til spædbørn.

I virkeligheden er der mange lægemidler til hjælpe med at bekæmpe forstoppelse. Men ikke alle er egnet til sådan en lille krop. Men glycerin stikpiller til spædbørn har nogle fordele. For det første, stikpiller indføre meget lettere end at gøre et barn sluge en pille eller pulver. For det andet, glycerin suppositorier er til spædbørn ikke absorberes i tarmvæggen, så ikke påvirke kroppen.

Dette stof er frigivet på apoteket uden recept. Og selv om de er stort set uskadelige for kroppen, er det værd at konsultere en børnelæge, især hvis forstoppelse i barnets permanent.

Glycerin suppositorier til spædbørn: struktur og egenskaber

Basis glycerol suppositorier - er naturligvis, glycerin.

Stearinlys på grundlag af glycerol har flere uvurderlige fordele. De er udformet således, at når det kommer ind i tarmen næsten øjeblikkeligt opløses under påvirkning af kropstemperaturen. Som allerede nævnt, er det aktive stof ikke trænge ind i kroppen gennem slimhinden og arbejder udelukkende i den intestinale hulrum. Det er grunden til nogle systemiske bivirkninger eller negative virkninger på kroppen af den nyfødte simpelthen ikke tilgængelig.

Lægemidlet virker som et incitament til mekanoreceptorer af tarmvæggen ved at stimulere den peristaltiske bevægelse, hvorved de skubber afføringen til anus. Hertil kommer, at stoffet påvirker afføring, hvilket gør det blødere. På samme tid, det stimulerer frigivelsen af mucus, frakker fækale masse smører tarmvæggen og dermed minimerer ubehag under afføring.

Glycerin stikpiller til spædbørn: Vejledning til brug

Før den første brug af stearinlys er bedre at tale med din børnelæge - det vil bestemme doseringen og mode. Som regel apoteket sælge glycerin suppositorier til voksne, så skal dosis reduceres uafhængigt. Oftest for at bekæmpe forstoppelse i manglende kvartaler stearinlys navorozhennogo lille barn.

Før proceduren, skal du være sikker på at vaske dine hænder. Med den ene hånd, løft barnets ben op. Nu smøre anus eller baby olie creme - det vil lette administrationen af en stikpille og vil bringe ubehag til et minimum. Prøv at komme ind i stoffet så dybt som muligt. Nu klemme dine balder og holde barnet så inden for tre minutter - i hvilket tidsrum stoffet er fuldstændigt opløst.

kan ikke anvendes glycerin stikpiller til spædbørn, hvis barnets krop er følsom over for enhver komponent og er udsat for allergi. Ingen bivirkninger rapporteret var ikke - stoffet er godt opfattes af barnets krop. Selvom stoffet er ikke vanedannende, bruge stearinlys er tilladt ikke mere end to gange om dagen.

Anmeldelser af forberedelse og rådgivning til mødre

Anmeldelser om denne medicin for det meste positive. Efter kun en halv time efter at have brugt stearinlys baby kan normalt tømmes.

Men hvis dit barn er forstoppet - det er en permanent tilstand, en glycerin stearinlys er ikke nok. Det faktum, at stoffet lindrer kun symptomet. Den virkelige årsag til forstoppelse tilbage. Derfor er det bedst at blive undersøgt af en læge. Måske skulle du se din kost, hvis du ammer. Hvis barnet er fodret kunstige blandinger, det er værd at prøve nogle andre - måske derefter forstoppelse passere. Problemer med en stol kan være et tegn på en dysbacteriosis - der er allerede brug for en særlig behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.