Mad og drikkevarerOpskrifter

Jam lavet af valnød: lækker eksotisk

Der er flere måder at tilberede den marmelade fra valnødder. Måske den mest kedelige - er ved at forberede dem til madlavning. I de sydlige regioner, ofte markederne solgte allerede skrællet og forberedt nødder, hvorfra du kan straks gøre marmelade. Men den mulighed at købe færdiglavede materialer har ikke altid eller i de fleste tilfælde, med henblik på at forkæle dine kære med denne delikatesse, nødt til at arbejde hårdt på egen hånd.

For at tilberede den kontramøtrik, hundrede gram af dem har brug for to kilo sukker, flere gvozdichek, saften af en citron. Indsamle stadig umodne, blød nødder såkaldt mælk stadium (de bør let kan punkteres med en tandstikker eller en kamp). Da disse pensler grønne skorpe forlader bløde skaller, og frugter er dyppet i koldt vand. Deres løbetid iblødsætning - to dage, og vandet skal skiftes hver 8. time. Rene nødder skal bære gummihandsker, ellers fingre vil blive brune. Efter 48 timer, hældt i vand og igen gennemvædet nødder, på dette tidspunkt - en kalkholdig vand, hvori de holdes i 24 timer. Til dets fremstilling pund af læsket kalk hældes fem liter koldt vand, rør godt og fik lov at henstå i 3-4 timer. Derefter kalkvand hældes i en anden beholder gennem osteklæde og gennemvædet deri valnødder. Under opblødning i kalk, bør de være så ofte som muligt at røre på sig. Efter én dag er nødder fanget, vaskes grundigt og prik hver gaffel i to eller tre steder, og derefter igen gennemvædet i koldt vand. Varigheden af opblødning i denne tid er to dage. Efter 48 timer er nødder fjernes, nedsænket i kogende vand og blanchering i ca. 10 minutter og derefter læne sig tilbage på en sigte.

Forberede siruppen er ikke tyk. For at gøre dette, er du nødt til at tage to kopper sukker og den samme mængde vand, rør rundt og bring i kog, fjerne overfladen skum. Siruppen er sat nelliker og citronsaft, hæld nødder og bringe det i kog, og fjern fra varmen. Efter afkøling kontramøtrikker Walnut igen bragt til kogning og afkølet, derefter opvarmet igen gentaget. På det fjerde gang det har kogt længere, indtil kogt, simret. Samlet marmelade forberede, i alt, næsten en uge. Sådan kompleks manipulation og ved længere tids opbevaring er nødvendigt at fjerne bitterhed iboende i en ung, umodne valnødder, samt fjerne dem fra ganske resistente pigmenter.

Den følgende metode gør det muligt at tilberede madlavning marmelade nødder valnød uden kalk. Når hele denne møtrikkerne (1 kg) gennemvædes i vand 48 timer og periodisk ændre det. Efter to dage vandet er drænet, nødder oprenset fra grøn skræl, prick gaffel og kogt i 20-25 minutter, tilsætning af vand til 0,5 liter h. L. citronsaft. Kogt sirup af 300 ml vand og 1.5, kg sukker. Efter kogning af siruppen og fjernelse af skummet om det nødder (1 kg). Kog dem i 10 minutter, så der er afsat i 10-12 timer. Efter denne periode, marmelade valnød sat på ilden og kog i en halv time. Hvis du ønsker, i slutningen af madlavning, kan du tilføje en knivspids kanel eller vanilje. Klar marmelade er spredt i glas og sterilisere.

Følgende opskrift giver dig mulighed for at tilberede den kontramøtrikken uden lang iblødsætning af frugten. Før madlavning dem afhængige provyalit par dage i solen. Derefter med nødder skrabet hud, de hældes i 10 minutter med en opløsning af citronsyre, derefter bragt til kogning og koges i 15 minutter. Nødder fjernet fra det kogende vand og afkøles. Forbered siruppen med 1 kg sukker og en kop vand, hæld nødder og efterlade i mindst 10 timer. Derefter skal de koge over svag varme indtil de er møre (50-60 minutter). Hot marmelade i steriliserede glas lagt ud og rulle dækker.

Svejsede valnødder har en mørk farve og meget smukt snit - mørk kerne og shell kombineret med et let hjerte. De kan ikke kun gælde for te, men også bruges til at dekorere ferie desserter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.