FormationUngdomsuddannelse og skoler

Sådan laver ansøgningen på temaet "forår"?

En vigtig del i udviklingen af barnet (eller endda lige i betydning for den logiske komponent) tager en kreativ aktivitet. Det er derfor, børn fra barndommen til at købe en masse lyse legetøj, billedbøger, malebøger, materialer til maling og skulptur. Ældre børn kan øge fordelene ved kreativitet i halve, der kombinerer det mentale arbejde med håndarbejde, og dermed også at udvikle finmotorik af hænder. Og det bedste eksempel på en sådan kombination - en børns ansøgning om temaet "Spring", "House", "Legetøj" og så videre, så længe jobbet har været velkendt for barnet og udførligt for fantasien.

Ideen først: birdhouse

Børn fra en tidlig alder stifte bekendtskab med årstiderne, indarbejde egnet til dem begreberne og knytte dem til specifikke processer og billeder. Derfor vil dette emne være den letteste for barnet, selv om det bare er begyndt at arbejde med denne type arbejde, som applikationen. Og da der i denne sag bliver nødt til at arbejde med papir, saks og lim, er det bedst ikke at lade dit barn uden opsyn, men en ganske god idé at hjælpe ham. For at begynde at skabe programmet på temaet "Spring", er det nødvendigt at vælge den mest simple metode. En bedre løsning ville være enkel komposition med fugle på træ birdhouse gren og lavet af papir. Du kan også gennemføre denne idé af væv til volumen ansøgning med titlen "Forår", men det er en opgave for børn er meget ældre. At barnet i processen med at arbejde også med farver og kreativ tilgang til valg af farver, hvilket gør farvet papir på egen hånd: at gøre dette, først trække alt på arket, så skæres ud og male elementerne.

Forberede og proces

At oprette en ansøgning om temaet "Spring", vi har brug for en tyk tegning papir A3 eller A2, børster (kan erstattes af en svamp), vandfarver, markører, saks, blyant og papir til at skære alle elementerne i sammensætningen. Så vi pålægger et ark på papir og trække på det alle detaljer: fra venstre - et træ, på højre - birdhouse på Walkers, og en tom plads - seks birdies i form af buede dråber vinger halvcirkler og blade. Nu sprede en avis på bordet, eller olie klud, og male alle de elementer til din smag, så glem ikke at konstant at skifte vand i glasset for at skylle pensel til at male ikke blandes og ikke forurener. Næste vi vente i 15-20 minutter, indtil de er godt tørre ud. For at fremskynde processen, kan du bruge en varm tørretumbler eller sætte alle de farvede elementer på veloplyst vindueskarmen.

færdiggørelse

På dette tidspunkt, han bliver behandlet og Whatman: du kan trække på det himmel og jord, der er at opdele det i halve vandret, og male den øverste halvdel af det blå, og bunden - i det grønne, og det er muligt og monotont, i enhver sart nuance. Igen giver malingen at tørre. Nu, en efter en alle elementer lim på den forberedte fundament, hvilket placerer fuglene og vinger oven på dem i tilfældig rækkefølge. Og for at fuldende vores ansøgning om temaet "Spring", med hjælp af pennen dorisovyvat sol og for eksempel en celle i det tomme rum. Og fuglene tilføjer hvide papir ben og næb og dorisovyvat øjne. Du kan også cirkel markøren alle de elementer, der gør dem skiller sig ud fra mængden, men på et stykke papir til at repræsentere vener. Alt arbejde er udført!

Idé to: Alley

Ældre børn og selv for udviklingen af abstrakt tænkning kan tage ideen lidt mere kompliceret. Således ansøgning, mellemgruppen, temaet "forår". Kør det kan ikke bare ud af farvet papir, og fra nedskæringer ark af gamle aviser og blade passende farver. Dette vil kræve masser af tid og talent, da det er meget vigtigt at skære i stykker af forskellige størrelser og sammenkæde dem, så de klart skabt et billede af træer på alléen. Det er en ganske vanskelig opgave, fordi det kræver mere opmærksomhed og fokus på en fælles vision for fremtiden billedet, og derfor så gøre ansøgning om temaet "Spring" kun børn med udviklingen af kreativ tænkning. Forældre kan aktivt hjælpe i denne proces: skåret med dem logge ark til at opfinde en generel idé om det fremtidige billede, er det så de kan også styrke deres relationer til deres børn.

uddannelse

For at forenkle opgaven, vælg de plader af tre farver: blå (til himlen), grå eller lilla (for spor) og grøn (for bare træer). For sidstnævnte applikationselementer brug papir af forskellige farver, og det er bedre at arrangere brikkerne på arbejdsfladen af de enkelte stakke henholdsvis palet: mørkere - for de stammer og grene, lighter - blad. Hvis du vil oprette et program over temaet "Spring", skal du starte i den rigtige rækkefølge for at indsætte elementer. For at forenkle denne opgave med en simpel lineal og blyant rascherchivaem substrat (Whatman) i dele: tilbagetog 1/5 ark bredde fra den nedre side, tegne en vandret linie. Denne horisonten. Dernæst opdele det på midten, og point opnået ved lodtrækning nedad divergerende bue designeret eksemplarisk spor grænse.

skabe et præparat

Nu viser vi eksemplariske figurer af træer: at skabe effekten af aftagende udsigterne de skal være placeret modsat hinanden på hver sin side af gyden, og tykkelsen af deres kufferter - gradvist falde mod horisonten. Så, nu skar vi logfiler: sporet og himlen kan være lavet af større dele af deres egen, ved den måde, lim den første, men for grene og blade får brug for små stykker og tynd (lige og buede) strimmel. Ud over papir nuancer af grønt, kan du bruge almindeligt hvidt, med trykt tekst på det, vil det fortynde den lyse sammensætning og gøre det mere interessant. Hovedreglen er oprettelsen af sådanne ansøgninger - hele tiden forsøge at præsentere et samlet billede, og så er alt skal lykkes.

Ideen om en tredje: billedet af et stykke stof

Meget farverig idé vil applique på "Spring er kommet", fremstillet af rester af lyse klud på klud af en neutral farve. Brug denne teknik kan være for at skabe vægmalerier og dekorationer til sengetøj, tæpper, håndklæder, og selv tøj. Som en grundlæggende idé, kan du vælge sammensætningen i form af blomster og fugle. For at gøre dette skal du indsamle forskellige trim stof grønne nuancer til billedet af stængler og blade, gul og orange - for midten af blomsten, eller hvilken som helst anden - for kronbladene. Det er ikke nødvendigt at samle op plain flapper, derimod, er meget mere interessant billede vil se ud, hvis dens elementer indeholder deres egne små billeder. Disse kan være mønstre i form af linjer, bånd, små ærter, dvs., således at de ikke er tilstrækkelige til at bære det primære fokus og ikke særlig skiller sig ud fra mængden.

Oprettelse applikationer

For at begynde at bruge kridt på væv på udvalgte stumper skildre alle nødvendige elementer: lavvandede hele blomster og nogle store kronblade, blade i forskellige former, stængler i form af lige og buede strimler. Man kan også klippe og en eller to fugle på en enkel silhuet i profil med en vinge på den ene side. Nu nedbrydes alle på panelet, sammensætningen og det færdige ser harmonisk kombinere farver, trække alle konturerne af fint, ikke at glemme placeringen af elementerne. Næste du nødt til at sy dem alle på maskinen ved hjælp af en zigzag. Først fastgøre stængler og blade, og derefter - kronbladene og hele blomster og fuldfører alle gule cirkler i midten af dem, så at stryge billede jern i damp-tilstand. Så vores billede i teknikken med anvendelse af patches er klar!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.