HjemlighedReparationer

Køkken med hans hænder Design: Ideer til et lille køkken

Stilfuldt udstyret køkken - er stolt af den elskerinde, fordi der er kvinder bruger en masse tid. Om hvordan bekvemt placeret møbler, køkkenmaskiner, redskaber og værktøjer afhænger elskerinde humør. Derfor bør udformningen af dette rum være særlig opmærksom, selv om køkkenet er meget lille. Behagelig at komme op og gøre køkkenet design med deres egne hænder, men at starte er at træffe beslutning om omfanget af reparationen, møbler placering, at de muligheder indtaste den gamle møblernes udseende. Detaljeret planlægning - nøglen til succes, vil det ikke behøver at bekymre sig om detaljerne allerede i gang med at arbejde på en ny måde at bygge.

Opret et enkelt design af køkkenet med hænderne på de kræfter i hver. For at gøre dette, er du nødt til at sætte i rækkefølge de vinduer, døre, loft, vægge og gulv.

Hvilken stil kan du vælge til køkkenet?

Hvornår vil køkken renovering, kan et billede passer ind i mindste område, men det er nødvendigt at tage hensyn til sandsynligheden for udskiftning af inventar. Hvis dette ikke er muligt, så begrænset i de ideer og fantasi er ikke nødvendigt - kan være knyttet til eksisterende møbler køkken design med deres egne hænder for at gøre tilføjelser til slut af de gamle køkkenelementer. Beslutningen om at købe køkkenet nye, stilfulde og komfortable møbler gør at tænke grundigt over modellen og design af hvert element til køkkenet miljø, mentalt placere dem i et lille rum og design forslag. Så lære at gemme de nøjagtige dimensioner af de fremtidige køb og sørg for, at den korrekte placering af projektet, elementer af møbler sikkert passe i feltet. For at finde udformningen af køkkenet, med hænderne at gøre en lille projekt for den mest ønskede i alrummet, skal du have lidt grundlæggende viden om de eksisterende interiør stilarter.

I hvilken rækkefølge at udføre reparationer?

Reparation af lokalerne begynder med det forberedende arbejde. For at gøre dette, køkkenet er helt gratis - at fjerne alle, men et gaskomfur og vask. Så er det anbefales at rengøre overfladen af vægge, loft maling, kridt, gamle tapet eller andre belægninger grundigt repareret alle revner og uregelmæssigheder og til at starte gradvis finish. Hvis den planlagte udskiftning af vinduer og døre, anbefales det som forberedelse til efterbehandling.

Den næste fase vil være loftet. Til registrering af køkkenet loftet moderne teknologi tilbyder billig latex maling, latex maling, hvilket yderligere tillade ham at vaske. Hvis overfladen af loftet med store udsving og ruhed, kan du manuelt lave en falsk loft af gipsplader. Men praksis viser, at det er bedre at tilpasse loftet med hjælp af moderne selvnivellerende forbindelser. I et lille område at gøre det nemt. De vigtigste ting - ikke haste.

Udformningen af køkken vægge med sine egne hænder kan gøres med farve, vinyltapet, som er egnet til denne plads til forbrugeren kvaliteter, eller fliser. Vinyl tapet perfekt limet til en speciel lim, perfekt kompensere uregelmæssigheder af væggene, vask, ikke reagerer på varme. Udsmykning et lille køkken fliser i fuld visuelt reducerer plads, så det er bedst at sprede arbejdsmiljøet væg. Flise foretrækkes lille størrelse eller mosaik.

Til registrering af gulvet i køkkenet ved hjælp af fliser, linoleum, laminat, da det lille køkken af ethvert materiale vil være relevant, men den nemmeste måde at drage fordel af høj kvalitet linoleum. Det er fortsat at blive malet, hvis det er nødvendigt, døre og vinduer. Men vi må ikke glemme originalitet.

klassiske tradition

Klassiske retter er kendetegnet ved effektiv udnyttelse af rummet og en gennemtænkt formål små detaljer, så stil aldrig går af mode. For vægdekoration bruger lyse maling eller fliser, er loftet som regel lavet af hvid, træ gulv planke, parket, laminat eller linoleum med træ indretning eller lys brun.

Interiøret bruger møbler fremstillet af massivt lys eller mørk træ eller laminerede plader med naturlig træ tekstur, uden udsmykning, med matteret glas, som giver visuelt forstørre pladsen. Polstring af stole eller sofaer kan være kunstigt eller naturligt læder, lys, diskrete møbelstoffer. På vinduer anbefales at bruge rullegardiner lavet af naturlige materialer eller lodret - for at matche udsmykningen af væggene. Lampe regelmæssig geometrisk form uden indretning perfekt supplement til den klassiske løsning.

evig Art Nouveau

Køkken Art Nouveau - en farvet glas, små smedede dele, hjørner blødhed, mangel på symmetri, afrundede nicher, naturlig eller kunstig sten, mosaik fliser, træ indlæg. For at danne et design køkken interiør med deres egne hænder i en moderne stil, er det nødvendigt at understrege de blanke overflader. Loftet bør være at dekorere en lille mosaik eller gøre hvid, men at supplere de mosaik lamper, væg dekoration i bedste malet i naturlige farver af akryl, emalje maling, lak og film materialer. Persiske lilla, græsset maj, efterårsblade, eg bark, kan himmelsk blå kombineres elegant i design. Det er også hensigtsmæssigt at dekorere loft lister og mosaikker. Gulvbelægningen kan bruges når som helst, herunder gulvtæppet. Denne stil tillader brug antikke møbler kombineret med moderne teknologi skinnende belægninger, som dekorere interiøret. I stedet for gardiner, kan du bruge en bred vifte af persienner, der i et lille køkken vil være passende.

beskedenhed konstruktivisme

Grundlaget for denne stil - intet mere, hvilket er meget praktisk til små rum. Konstruktivisme forenkler udformningen af køkkenet, med sine egne hænder til at spille denne retning enkelt og billigt. Mursten og glasdesign, glat overflade, klar farve palet af hvid, sort, rød, og i hjertet af det grønne, blå, gul, i detaljer danne en enorm lyseffekt på forskellige tidspunkter af dagen. Fashion tendens i dag - brug af glaspaneler, skinaly, forklæder og døre af glas til møbler er meget godt understøtter denne stil gør det glimrende uimodståelig, ligesom i bogen design. På vinduet er meget simpelt at bestille persienner, lavet i stil med de vigtigste farver eller metalliseret. A i stedet perfekt passende tilbehør til køkkenmaskiner og redskaber med skinnende eller fremstillet af et transparent varmebestandigt coatingmateriale. Asymmetri i form af et køkken ser naturligt og harmonisk.

Hi-Tech: Stil og besparelser

Clearance i high-tech stil er kendetegnet ved et sæt palet af konstruktivisme og parring brug af kontrastfarver. Interiøret er simpelthen fyldt med metalkonstruktioner og møbler ser ofte som en række hylder af glas, plast og metal. De indvendige vægge, gulv, loft antages bindingspar af primære farver - grå metallisk sølv eller - og dets kontrast par, som kan udgøre en standard, mættede farver - sort, blå, grøn, gul. En eller flere lamper kræver en standardløsning, men med regelmæssig geometri eller uvirkelige kosmiske former. For stole eller taburetter anvendes kunstig eller naturlig læder, plastik, glas eller metal. I vinduet, men et stort udvalg af persienner, kan gardiner bruges film. Som det kan bruges gulve bulk-polymerer - de er moderne og praktisk. Med hjælp af high-tech design kan forvandle et lille køkken, med deres egne hænder ved at oprette en personlig vision om stil.

Etniske originaler

Fans af de oprindelige stilarter som etniske motiver, blandt hvilke er den populære design af køkkenet, med deres egne hænder skabt fra lette kompositioner Skandinavien, stivhed og konservatisme i England, den farverige kaos i Indien eller Marokko, æstetisk askese Japan eller Kina, stringens og sofistikerede Europa. De vigtigste ting i at vælge et tema - det er rigtigt at definere egenskaberne ved de førende traditioner og kultur for de mennesker, der gør og design af den enkelte. Land stil af forskellige mennesker, også kan skabe i en standard reparation, ved hjælp af specifikke små genstande som en accent - det puder, servietter, gardiner, lamper og andre genstande, herunder keramik og træ redskaber. En sådan registrering kan gøres med maling. For eksempel, farvning af vægge og møbler i lyse farver giver baggrunden for oprettelsen af skandinaviske køkken, hvis vi styrker helhedsindtrykket nødvendige tilbehør. De glaspaneler eller rullegardiner af stof med Sakura i stedet døre på overhead-kabinetter og køkken vinduer giver en karakteristisk japansk stil. Med dette valg, kan du blande stilarter, at drømme og til at forvandle en lille detalje ansigtsløse almindelig reparation iørefaldende, forfatterens løsning.

Eksperimenter i det indre

Vær ikke bange for at foretage reparationer køkken med sine egne hænder, kan du tænke gennem design, så det er behageligt for hele familien. Stilfuld, dyrt, men ubehageligt billede af rummet hurtigt kede sig. Men hvis det skete, fashionable reparation kunne ikke lide, du skal bruge den nuværende række af farver og materialer til møbler, originale tilbehør. Skabe, stole, borde smukt malet og klar stencils og en række stoflige muligheder for farver kan nemt blive til malakit møbler eller marmor, dekorere det hele paletten af regnbuen. Hvis du vil vælge fra et lille rum ledig plads, skal du pokoldovat med arrangementet - møbler kan placeres rundt om hjørnet, en lille høj ø eller hæve loftet. Når du køber nye møbler at være opmærksom på små størrelse muligheder, fordi de har mindre dybde og glidende overflade til skæring - det vil spare kvadratmeter. Under ordre indstillet til køkkenet gjort giver mulighed for konfiguration af rummet, og det vil placere den i de mest usandsynlige steder. Derfor er en lille køkken - det er ikke et problem, men en reel forsøgsområde for design af eksperimenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.