HjemlighedKonstruktion

Selvnivellerende mix - glat gulv uden bekymringer

Hvor ofte lejerne af moderne lejligheder med udsigt over ujævnheder i gulvet! Hvert nu og da under benene på møbler, du har brug for at vedlægge noget for at sætte det på et niveau, på linoleum vises buler og revner. Derfor, selv med kosmetiske reparation er det nødvendigt at nivellere gulvet. Men for at gøre i et sådant tilfælde en konkret smøre i overensstemmelse med den teknologi er ikke mulig. Ja, og det kræver visse færdigheder. Gode nonprofessionals via selvstændig nivellering gulve er selvnivellerende blanding. De tillader dine hænder til hurtigt og nemt opnå en flad og jævn gulvflade uden samlinger. Hertil kommer, at deres åbenlyse fordel er, at med dem kan flade ujævnheder i gulvet op til et par centimeter, og også, at alle de selvnivellerende hældes blanding, men fordi de let anvendes til undergulvet. Men der er også en række ulemper, herunder den manglende evne til at bruge dem i områder, hvor du skal foretage et slips med en hældning til at dræne (garage, sauna, bruser) på grund af omsætningen. Desuden selvnivellerende forbindelser til gulve har en meget højt forbrug på ujævne områder.

For at gøre en endelig beslutning, og start nivellering gulve ved hjælp af sådanne blandinger, er det vigtigt at sørge for, at højdeforskellen af fejl og uregelmæssigheder på gulvet ikke overstiger to centimeter. Overfladen skal være fri for revner, eller behovet for at pre-repareret. Umiddelbart før det er nødvendigt at fylde omhyggeligt grundes hele overfladen skal justeres. Det er også nødvendigt at gøre kofangere, at fjerne alle revner og huller, hvorigennem selvnivellerende blanding kan strømme ind i de andre rum.

Må ikke betjenes med en blanding uden først at have læst instruktionerne i det. Det er skrevet i detaljer, som du har brug for vand, en blanding strømningshastighed på 1 m 2 osv Oftest præparatet strømning ved en lagtykkelse på 1 mm er 1,5 kg pr 1 m2. Nogle selvnivellerende blanding tillader ikke anvendelsen af en større mængde vand end angivet på pakken. Derfor bør undgås initiativet. Med en flydende opløsning, vil ikke nødvendigvis arbejde lettere. Tværtimod kan det kun ødelægge alt. Derudover en obligatorisk trin i gulvet fyld er grundet overflade. Med denne støbning stærkere slips med scrapie. Også speciel primer beskytter gulvet fra udseendet af mug og skimmel. Hvis sammensætningen af jorden ved hånden ikke er til stede, og værelset er tørt og ikke for stor, kan du bruge en meget fortyndet vand Selvnivellering til overfladebehandling.

Hele støbeprocessen tager ikke mere end 40 minutter. Under den tildelte tid nødvendigt at have tid til at lave et parti, hæld det på overfladen, for at hjælpe ham tilpasse og "udvise" fra hans spidse rullelejer bobler. Selvnivellerende gulv mix skal spredes jævnt over overfladen med en spatel eller en rulle på et langt skaft. Så det er nødvendigt at handle, og efterhånden hele gulvet er klar efter hver blanding og hælde af løsningen. Typisk en batch tager en pose, men naturligvis det hele afhænger af vægten af posen og spand volumen. Endvidere område, indlejret i en enkelt batch, det afhænger fra gulvet og fylder relief tykkelse. For eksempel til et rum på 18 m2 med en pottemuld tykkelse på ikke mere end 5 mm must 4 æltning (vejeposen 25 kg).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.