HjemlighedKonstruktion

Udsmykningen af vinduerne

Windows vil se kedeligt og ubehageligt uden boligindretning. Der er et stort udvalg af stilarter og materialer løsninger til deres design. Der kan være to hovedmuligheder indretning: et vindue skal være i harmoni med de andre møbler og dekoration i rummet, eller for at skabe en kontrast med det formål stilfulde dekorativ virkning.

Det giver en unik værelse gardiner og diverse tilbehør. De understreger hendes stil og hjælp til at skjule uønskede dele af interiøret. Under alle omstændigheder bør vinduesdekorationen ikke på nogen måde give indtryk af forhastede beslutninger.

Gardiner og persienner for vinduerne er valgt således, at rummet faldt den maksimale mængde af naturligt lys. Hertil kommer, en anden meget vigtig at tage hensyn til, hvor der vil være gardiner. Udformningen af vinduerne i soveværelset kan gøre en romantisk noter ved hjælp af en gennemsigtig slør. Hvis du føjer til indrette spisestuen eller stue indretning elementer til teatret (tæppet går op, pandehår og pensel), vil receptionen resultere i re-enactment. Korte blind eller gardiner i køkkenet et par priglushat skarpt sollys uden dæmpning på de samme lokaler.

På mange måder vinduesdekoration afhænger af deres størrelse og form, og også på de særlige kendetegn ved de steder, hvor det er placeret. Det er kendt, at små rum visuelt vil det virke meget mindre, hvis det hænge på vinduerne tunge frilly gardiner. Gulv-længde gardiner vil øge højden af rummet med lavt til loftet, rummet også har højt til loftet bedre vil se smukt draperede lange gardiner.

Making ovenlys roll-persienner, indsamlet, eventuelt i en stram rulle, foldegardiner (guide med lodrette sider af åbningen) eller konventionel forhæng, der kan være forsynet med en konventionel afhentning eller stav i svinget mellem væg og tag, kan betragtes som ganske acceptabelt metoder.

En god løsning for sommersæsonen vil være den udformning af gardinerne uden foring. Dette tilbehør ser lyse og luftige og derudover transmittere lys. De ser godt i køkkener og badeværelser. Hvis det er nødvendigt, kan du gøre disse produkter med dine egne hænder, især da processen er let.

Til at hænge gardiner, som regel brug gesimser. Det skal gribes an meget alvorligt til deres valg, på grund af den type gesims afhænger den fremtidige struktur af gardiner. Et kendetegn og dets dimensioner er direkte relateret til strukturen og vægten af stoffet, samt værelse design opløsning. Klassiske afsats består af stænger af metal, kunststof eller træ, flytbare flige og monteringssystem (parentes).

Vindue dekoration afhænger også af den slags bånd til gardiner vil blive udvalgt. Det bestemmer tykkelsen og antallet af folder i vævet og spiller en stor rolle i at skabe udseendet af det færdige vindue design. Den mest almindelige er den gardin tape, som giver den rørformede enhed og samlingen i form bantovyh folder. montage vævsfaktor afhænger af typen af fletning. Ved beregning af bredden af banen generelt tager to eller tre længder gesims.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.