HjemlighedKonstruktion

Distribution af varme i et privat hjem. Ledningsdiagram i et privat hjem opvarmning

Der er forskellige ordninger for varmeanlæg i private hjem. For hver karakteriseret ved sine egne operationelle karakteristika samt fordele og ulemper. Eller at ledningsdiagrammet i et privat hjem opvarmning skal af hensyn til hver enkelt situation, ellers, i stedet for komfort og bekvemmelighed, du kan få i store problemer.

opvarmning af kølemiddel cirkulationskredsløb af typen

Ifølge fremgangsmåden cirkulationsvandskredsløbet af varmesystemet skelnes to grundlæggende kredsløb - med naturlig og tvungen bevægelse af kølevæsken. Naturlig eller tyngdekraft kredsløb layout privat boligopvarmning er baseret på forskellen i tætheden af vand. Den opvarmede kølevæske er karakteriseret ved lav densitet, med det resultat, at den forskydes i tilbagetrækningsretningen kontur. At tilvejebringe tyngdekraftstrømning flydende bevægelse, der skal installeres i rørledninger med en lille hældning.

Den største fordel ved tyngdekraft system er som følger: for sin enhed ikke kræver køb af komplekse maskiner og udstyr. En sådan ordning er uafhængig af resten af forsyningsnet, og vigtigst af alt - det er let at installere.

På trods af den overlegenhed, som giver nem sådan opvarmning ledninger i et privat hjem (billedet vist nedenfor) har nogle begrænsninger. Det anbefales ikke at anvende i boliger med et stort område, eftersom tyngdekraften flow bevægelse af vandet kun tilvejebragt i kredsløbet, hvis længde er omkring 30 meter.

Tvungne bevægelse udføres af kølemidlet cirkulationspumpe, der indbefatter en pumpe kredsløb. Anvendelse af disse systemer er ikke begrænset (undtagen for tilvejebringelse nødstrømsforsyning pumper).

Kørsel fremgangsmåde til ledningsføring ledninger

I processen med organiseringen af varmesystemet er et vigtigt aspekt af opvarmning af ledninger i et privat hjem. Alle lejlighed vand eller varme enheder er tilsluttet via det almindelige system i et bestemt mønster.

Meget afhænger af, hvordan ledninger er dannet. Det kan være vandret eller lodret. I sidstnævnte udførelsesform er hovedledningen skjult i kælderen og derfra gennem lejligheden er indstillet mindre ledninger diameter. Dette layout er meget enklere og billigere end den vandrette kredsløb. Det kan være en én-strengs eller to-rør.

Lodret single-rørsystemet

I en sådan udførelsesform er tilførselsledningen ledninger lagt under loftet i de øvre dæk eller på loftet. levering kølemiddel til varmelegemerne udføres sekventielt i de lodrette stigrør. Den største fordel ved denne ordning - mindstekravene flow rørledninger.

Der er dog nogle ulemper:

 • Den manglende justering.
 • Manglende evne til at slukke en individuel varmelegeme.
 • Overforbrug varmeapparater.

Hvis en layout kølemiddelrøret bevæger integralt løkke gennem alle varmeapparater. I et to-rørs system giver to riser - en kølevæske ind i varmelegemet, og den anden han går.

En sådan ledninger i et privat hjem opvarmning (uden at lukke sites uregulerede) bruges, hvis du vil have den naturlige cirkulation af kølevæsken.

Lodret to-rørsystem med bunden distribuere

I et sådant system flow og returløb er stablet over gulvet i stueetagen eller i gulvet, tilføres vand til hvert varmelegeme uafhængigt af hinanden. På de øverste radiatorventiler anbefales det at lægge luft lukker, som er nødvendige for at fjerne luft fra systemet.

Sådanne systemer har følgende fordele:

 • Mulighed for at deaktivere individuelle varmelegeme.
 • God justering system.
 • Inkorporering er tilladt per gulvvarmesystem som opførelsen af bygningen.
 • Fraværet af strømningsledninger og stigrør på øverste etage.
 • Undtagelse overforbrug varmeapparater.

ulemper:

 • Sammenlignet med ledningsføringen i enstrengsanlæg af dobbelt rørsystem rørlængde forøges.
 • Manglende installere boligområder varmemålere (dog disse hjem giver de fælles dele, at den primære omkostninger er meget billigere).

Vandret to-rørsystem med ledninger på omkredsen

Sådan ledninger i et privat hus opvarmning (skema vist nedenfor) giver for levering og returnere ledninger som er stablet langs omkredsen af hver etage. Alle opvarmningsanordninger er placeret ventiler til udluftning.

For dette system er kendetegnet ved de følgende fordele:

 • Kan slukkes ved gulvsystem.
 • Fraværet af stigrør til alle etager (undtagen for main).
 • Lov til at bruge varmeapparater med bund forbindelse.
 • Lægning af trunk rørledninger i fodpanelet eller gulvkonstruktionen ikke alene reducerer antallet af åben kommunikation, men også forbedrer det overordnede udseende af værelset.
 • Mulighed for montering af bolig varmemålere.

ulemper:

 • På lange grene nødt til at installere dilatationsfuger.
 • Tilstedeværelsen af luftventilerne på hver varmelegeme komplicerer operationen.

Story-to-rørsystem med en opsamler på hver etage

En sådan opvarmning ledninger i et privat hjem per etage layout involverer manifoldene forsynings- og retur i de vigtigste riser. Flow og returnering af solfangeren leveres direkte til hver radiator.

Dette system anbefales ved brug af plastrør. Det er kendetegnet ved fordelene ved horisontale tostrengede varmeanlæg. Den eneste ulempe anses for at være en stor længde af forsyningsledninger. Det er imidlertid kompenseres ved, at det reducerede antal rørforbindelser.

Til dato er sådan ledningsføring stigende popularitet i den enkelte bygning.

Sorter af varmekredse til etagers boliger

Selv på projekteringsfasen den optimale opvarmning arrangementet bør udformes i et privat hus (gulv 2). Kun i dette tilfælde, vil varmesystemet udføre sine opgaver i fuldt omfang.

varmekredse for to-etagers bygninger, er opdelt i to hovedgrupper - med naturlig og tvungen flydende bevægelse. Fra titlen er det klart, end en forskellig fra den anden. I den anden flydende cirkulationspumpe anvendes, hvorved varmeoverførslen fluid bevæger sig i systemet, i den første uafhængige bevægelse af vand forekommer.

Layoutet af en naturlig cirkulation

Systemet med den naturlige bevægelse af kølemidlet er både positive og negative sider. Den største fordel ligger i, at en sådan et layout privat hjem varmesystem er flygtigt.

Ulempen er vanskeligheden ved montering (observere bias), samt behovet for at anvende rør med stor diameter, som påvirker formen af rummet.

Bussing tvungen cirkulation

Kørsel med tvungen bevægelse af kølervæske - er den bedste løsning for en to-etagers huse. Det giver en særlig cirkulationspumpe, som producerer cirkulation af væske i systemet.

Opvarmningen kan også anvendes i et privat hus ledninger med kedelvæggen (foto cm. nedenfor).

Rør til varmeanlæg

Til udlægning linjer kan bruges metal og plast, polypropylen, kobber, stål og rør af galvaniseret eller rustfrit stål.

stål

Under installation svejsede stålrør, er rustfrie og galvaniserede rør fortrinsvis forbundet ved gevindforbindelser. Hvis opvarmningen ledninger i et privat hjem med en vægmonteret kedel indebærer brug af metalrør, er det tilrådeligt at være særlig opmærksom på valget af faglærte arbejdere.

Til dato, de metalrør, der anvendes i konstruktionen af husene er ret sjældne. Dette er direkte relateret til deres høje omkostninger og kompleksitet installation.

kobber

Kobberrør er den mest pålidelige én til installation af varmeanlæg. De begge er i stand til at modstå højt tryk og høj temperatur. Kobberrør er indbyrdes forbundet med lodning. Men på grund af de høje omkostninger, de er kun brugt i særlige tilfælde.

polypropylen

Den mest optimale løsning - en opvarmning ledninger i et privat hjem i polypropylen rør. Der er mange sorter af disse rør, for eksempel, glasfiber forstærket eller aluminium. Hjælp af en speciel lodning er gennemført spike elementer. Sammenlignet med den ovennævnte udførelsesform data rør og fittings har en lille værdi.

metalloplastik

Til installation af varmeanlæg metalrør kræver ikke faglige kvalifikationer. Piping foretages via fittings. Ulemperne ved dette materiale bør omfatte meget høj varmeudvidelseskoefficient, som kan føre til lækage i tidens løb. I armeret plast og polypropylen rør dannes bundfald.

Før opvarmning skrive kredsløb er nødvendigt at vælge det materiale, som det er lavet. Som tidligere bemærket, anses det for de mest holdbare kobberrør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.