HjemlighedKonstruktion

Sten Coquina

Coquina er et naturmateriale, der omtales som byggematerialer. Coquina, ellers kaldes "coquina", er det en sedimentbjergarter, som for det meste består af fragmenter af skaller af havdyr. Dette materiale er af organisk oprindelse, det har udviklet sig gennem årene.

Materialet let saves, og ikke tidskrævende at behandle. Det er almindeligt anvendt i konstruktionen af vægge af bygninger, i form af et modstående materiale. Knust sten version er velegnet til påfyldning af beton og andre bygge blandinger. Rakushnjak kan tjene som råmateriale, som er nødvendig ved fremstilling af kalk eller andre bindemidler.

Coquina er hovedsageligt udvindes i de sydlige regioner i Ukraine, men den største produktion af høj kvalitet sten udføres i Saki region, Krim. Afhængigt af styrken, i Krim stenbrud producere produktion rakushnyaka markerer M35, M25, M15.

Coquina har vist sig som en mur efterbehandling materiale og, takket være sine unikke egenskaber, som omfatter:

  • Naturlig, miljøvenlige, naturligt byggemateriale.
  • Materialet har en relativt lav vægt i 700-1800kg / m3 størrelse, takket være dette blev materialet udbredt i de regioner, hvor der er en høj seismicitet, da det reducerer vægten af bygningen, og virkningen af seismisk aktivitet, hvilket fører til dets større stabilitet. På den sydlige kyst Krim udbredt sten skelet armeret beton konstruktion af fleretagers boliger og offentlige bygninger, som, når de fylder vægge, skillevægge bruge Krim Coquina.
  • Nem at håndtere, så arkitekterne har et bredt spektrum af dens anvendelse, samt realiseringen af de forskellige fantastiske, fed arkitektoniske løsninger.
  • Porøsitet skyldes det i bygninger og huse lavet af sten givet holdbare, varmeisolering, så der er de besparelser på varme isoleringsmaterialer.
  • Det skal erindres, at stenen har en porøs struktur dekorativt, en fryd for øjet, en pastel farve, der bidrager til at skabe originalt design og interiør løsninger inde i huset, eller facaden, uden yderligere investeringer i finish.

M15 - er et brand rakushnyaka sten, som har en relativ lav densitet, høj porøsitet, styrke. Karakteristisk farve, som regel lysegul, populære navn - zheltyak. I tilfælde af alvorlige fald eller stød, er det opdelt i tre eller flere dele. Det anvendes i konstruktionen af hegn, huse, single-etagers bygninger.

M25 - er rakushnyaka varemærke, som har en højere densitet, lavere porøsitet, styrke, sammenlignet med samme mærke M15. Til dette mærke er kendetegnet ved farven - lys gul. I løbet af det betydelige fald pauser, som regel i to krat, men nogle gange tre. Konstruktionen af dette mærke mest efterspurgte, dets anvendelse i konstruktionen af enetages huse, to-etagers med en masse gulve, vægge og under tappen på væggene, på rollelisten-rammekonstruktion af etagebyggeri: fem, syv og ni gulve og meget mere.

M35 - er rakushnyaka varemærke, som har den højeste tæthed, styrke, lavere porøsitet sammenlignet med varemærket M15, og M25. Dette mærke er kendetegnet ved farve - gul og hvid. Populær navn det - hætten. Med en forholdsvis markant fald, som regel er det forbliver intakt og ikke gå i stykker. Tilstrækkeligt tung sten. Under konstruktion bruges det i indretningen af hætter, baser, kældervægge og første sal.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.