HjemlighedHavearbejde

Dekorative haven eller skønhed vegetabilske senge.

Ønsker at bringe ind i dit liv mere lyse farver og har en resten fra greyness af byen, vi ofte bruger vores fritid i naturen. At købe et sommerhus, mange nægter at dyrke grøntsager, ikke ønsker at ødelægge sektion senge. Men hvem siger, at de skal være rektangulær og ser sjusket? Opret ved hans dacha dekorative haven og nyde den smukke udsigt.

Dit websted - dette jomfruelige område for fantasi og en bred vifte af idéer. Til at begynde, tage et stykke papir og tegne en plan over din have, at bemærke det alle boliger og erhvervsbygninger. Påfør en linje af grundlæggende spor, voksende frugttræer og buske. Og nu se, hvor meget plads du har tilbage. På det, og vi kommer til at skabe en dekorativ have. design ideer kan blive din, eller taget fra nutidige magasiner på landskab design.

Hvis du ikke inspirere sengene rektangulær form, skal du bruge en buet form eller eventuelle geometriske former. Ved hjælp af forskellige farver kan skabe et større billede af anlægget. Til at begynde start med de enkleste muligheder. Lav af liggestole. Sted i centrum af en cirkulær blomst seng, og er indstillet på det breder busk zucchini, squash eller blomster. Bjælkerne er lavet af senge aflange trapezformede eller krum form.

For at give større decorativeness, omkredsen af hver plante calendula kamme, og midterpositionen eventuelle grønne bladgrøntsager med farvelægning. Blomster ikke kun harmonisk passer ind i designet af hvert element af solen, men også for at beskytte grøntsager fra skadedyr.

Hvis den ledige plads på sitet en masse, kan du lave en dekorativ have i form af en labyrint. Med senge af ringe størrelse i en spiral, der forlader mellem dem små passager, og lave en bred hovedspor. Plantning på senge af planter, så glem ikke om at skabe de dekorative beplantninger. Kombiner høj og lav-voksende planter, blande forskellige kvaliteter, at opnå en smuk kombination af farver og glem ikke om foreneligheden af planter.

Hvis dit websted er placeret tæt på overfladen af grundvandet og luftfugtigheden efterår og forår, ville den ideelle løsning være multi-level senge. Gør dem meget let. Brug færdiglavede grænser af plast eller improviseret materiale. Til dette formål egnet bord, skåret skifer, mursten, stykker af jernbanesveller eller master.

Tag for eksempel et tre-niveau seng af kvadratisk form. For sin produktion vil kræve tre rammer i forskellige størrelser. Indstil til den ønskede placering er det store torv og fyld op med jord. Top har følgende på størrelsen af pladsen, som også fylde jorden. Det fuldender vores design er den mindste enhed med jorden. Vores multi-level havebedet klar til udplantning.

Anvende de øvre moduler til anlægget, hvilket er vigtigt stor dybde af muldjord (daikon, rødbeder, gulerødder). På den allerførste niveau bør plantes lavtvoksende blomster, radiser, krydderurter. Dette vil bidrage til at tiltrække insekter til bestøvning og skabe en dekorativ have. Multi-level senge er ikke kun godt varmet op solens stråler, men også gøre det lettere at passe planter. Bredden af plads til plantning er ideel til afgrøder, der forlader ingen plads ukrudt.

Og hvordan kan du ideen til at skabe en dekorativ køkkenhave, ved hjælp af den frie areal af den lange hegn? Til voksende frøplanter af jordbær, eller producere en afgrøde med remontant jordbær, tidligt greens vil du ikke finde en bedre løsning. For at oprette en hængende have nok hænge urtepotter eller kasser på den indvendige side af hegnet, at have dem på 2-3 niveauer. Ved at udfylde beholdere med jord næringsstoffer og plantefrø eller unge frøplanter landede, kan du med fordel bruge en masse plads.

Gør køkkenhave kan ikke gennemføres uden brug af dekorative detaljer. Moderne haven markedet tilbyder et stort udvalg af forskellige figurer af dyr, eventyr figurer og haven lamper. Er det tilstrækkeligt at trække på dine egne modne frugttræer med øjne, næse og mund, at gøre dem til et eventyr tegn. En ler nisser, beliggende under salat eller pindsvin, blandt ornamental kål vil give din køkkenhave originalitet og skabe en særlig harmoni.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.