HjemlighedKonstruktion

Sådan isolere et gulv på første sal? Forskellige måder at opvarme gulvet i lejligheden

Som det er kendt, varm luft tendens til at stige opad, som følge af gulvet er det koldeste sted i huset eller lejligheden. Dette gælder især for i stueetagen, som ofte er i kælderen eller kælder. I denne artikel vil vi tale om, hvordan man kan isolere gulvet på første sal og videre.

Den mest pålidelige måde at beskytte mod kulden er anvendelsen af isolering, som kan være i form af blokke eller baller af løst materiale. Realiseringen af en beslutning om, hvad der er bedst at isolere gulvet, er det nødvendigt at vælge mellem omkostninger, holdbarhed og varmeisolering egenskaber af materialet.

Isolering af kælder rum

Bygherrer ikke virkelig bekymrer sig om integriteten af at sprede ordet. I kælderen rummet, som regel er skåret. De kan endda ses fra kælderen. Den første ting, du skal tage - er at lukke op revner i loftet. Små huller kan proshpaklevat nedenfor. I et privat hus på gulvet med undersiden af varmepladen kan limes.

Her er den velegnet til montering klæbende skum. Hvordan laver gulvet isoleret bundplade til at holde trit? For at gøre dette, de desuden prihvatyvayut dyvler, faldskærme, og leddene propenivayut.

Den tilsyneladende fordel ved metoden er, at det ikke behøver at gøre noget for at bryde. Alt vil forblive som det var, og huset vil være varm.

Opvarmning af trægulvet

De gamle gulvbrædder kan udskiftes med en ny. Hvis det er i god stand, gulvet omhyggeligt analyseret. Derfor er det nødvendigt at gøre mærkning af brædder, så du ikke spilder tid og kræfter til at passe. Især det drejer sig om en halv etage. Demontering gøre for at indsamle det samme igen. Negle fjernes omhyggeligt for ikke at beskadige brættet. Ved montering gulvet er det tilrådeligt at bruge selvskærende skruer, der skaber en mere stabile forbindelser og fjernes let.

Før du isolere gulvet i stueetagen, på toppen af stikket skal omhyggeligt repareret med skum, kit og cement-sand mørtel. Laghi, kontrollere niveauet og styrke yderligere. Ellers er gulvbrædderne lige knirkende som før. I byggemarkeder har på salg stativer, der er skruet ind i bjælkerne og resten på gulvet. De kan også være fremstillet af stålstænger.

Gulvplader lægges tæt med mineraluld, som skal gå til væggen. Budget løsning er brugen af måtter af halm eller savsmuld, men de nedbrydes med tiden. Du kan også bruge den ekspanderet ler, styrofoam chips eller slagger. I princippet kan enhver egnet isolering hvis den udfører sine funktioner. Bund for at overlappe dampspærren lag er stablet, så de ikke ophobes fugt, hvorfra isolerende egenskaber forringes væsentligt.

Sådan isolere et gulv eller polystyrenskum

Hvis gulvet er dækket med keramiske fliser eller cement bindemidler, er det muligt at isolere ved hjælp af tynde plader af skum eller Styrofoam.

Også anvendt fiberplade og Sheetrock gipsfiberplade. Men deres varmeisoleringsegenskaber er meget lavere.

På betongulvet er lagt et lag af en dampspærre, og på det - en varmelegeme lag, og polyethylenfilm. Så smøre er lagt oven på cement eller særlige blandinger. Det må være forstærket med mesh. Til at kompensere for temperaturudsving på omkredsen væg er lagt kant band. Ovenfra at sætte en ny gulvbelægning: fliser, parket, laminat eller linoleum.

Isolerede substrat under linoleum

Problemet med, hvordan man isolere gulvet på første sal, kan løses på den enkleste måde på grund af linoleum med underlaget. Det er den mest almindelige, billige, nemme at installere og service dækning. Er det tilstrækkeligt korrekt skåret ud og indsat under soklen.

Dette materiale er et lag af PVC med et mønster, og glassubstrater, der ofte anvendes som opskummet PVC. Et og samme materiale på begge sider gør det umuligt at deformere belægningen under temperaturændringer.

Der er også et varmeapparat til gulvet under linoleum. Det er et nedre lag, som kan være fremstillet af stof eller jute.

Yderligere substrat under linoleum

Hvis belægningen ikke besidder den nødvendige beskyttelse mod kulden bund, de yderligere substrater anvendes under basislak: kork, hør og polystyren. Cork er en god isolator, men den kan anvendes som en separat belægning. Sædvanlig krydsfiner eller MDF har også isolerende egenskaber, men effekten vil være betydelig større, hvis under dem yderligere lægge et lag af ekspanderet polystyren. Isolering til gulvet under linoleum er bedst at lægge et krydsfiner eller træfiberplade.

Dette gøres på følgende måde:

  • tør og fladt gulv planke isolerede substrat;
  • stablet krydsfiner og fastgjort med skruer til gulvet;
  • dim linoleum top og skjule kanten af et fodpanel, som beskytter substratet fra vandgennemtrængning.

En sådan metode anvendes i rum med højt til loftet.

Sådan tilsluttes gulvvarme

Gulvvarme gør det muligt at skabe en ensartet varme i rummet. Det er et varmesystem anbragt under coatingen, hvilket giver den gunstigste temperaturfordeling i rumhøjden.

Problemet med, hvordan man isolere et gulv i stueetagen med hjælp fra elvarme kan løses ved en af følgende metoder:

  1. Infrarød film belagt med et polymer placeret under gulvbelægningen. For det er ikke påkrævet støbte gulv.
  2. Modstandskablet, hvis kapacitet varierer afhængig af temperaturen. Kolde områder det varmer mere, og varm - mindre. Det kræver en støbte gulv.
  3. Stave af kulfiber, knyttet til glasfiber gitter kan fyldes på sædvanlig flise klæbemiddel.

Efter installationen, skal du vide, hvordan man tilslutter gulvvarme. Dette kræver en temperaturregulator, som er forbundet med varmekabel. Alle forbindelser skal udføres i henhold til instruktionerne, at udføre alle trin omhyggeligt.

Opvarmning af vand udføres under anvendelse af rør med cirkulerende varmt vand. De er anbragt under gulvet afretningslag eller hældes. Opvarmning sker gennem kobber, polypropylen eller plastrør, som er forbundet til rummet varmesystemet.

Gulvvarme kan fordeles, således at nogle dele var tilsluttet. For at gøre dette, placere det øverste af manifolden med reguleringsventiler.

konklusion

Isolere gulve kan opnås ved installation af termiske isoleringsmaterialer, der anvendes alene eller som en gulvbelægning substrat. Særligt effektiv varmeisolerende bundpanel overlapper. Deres installation er ikke nødvendigt at adskille gulvet ovenpå. Derudover kan du indstille systemet til gulvvarme, som kan være stand-alone eller indgå i huset varmesystem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.