Kunst og underholdningMusik

Sergei Penkin: biografi, kone, børn entertainer

Ejer af en unik stemme vifte af fire oktaver, Sergei Penquin er genstand for konstant interesse for fans og beundrere af hans talent. I nogen tid forsvandt han fra offentlig visning, men oplysningerne om hans arbejde og personlige liv er stadig tilgængelig online. Hvad er han, Sergei Penkin? Biografi, kone, børn - den mest populære kategori af sangerens liv, som en af de første årsager nysgerrighed ved omtalen af hans navn.

biografi

Sergei Penkin blev født den 10. 02. 1961 i byen Penza (Rusland) i familien af føreren og en husmor. Mor moonlighted som pedel ved kirken, og drengen sang i kirkekor fra en alder af tre. Familien havde mange børn, så at være på skolealderen, Sergei tænkt over indtjeningen. I gymnasiet sang han i restauranten diskoteker og en sort viser. Trods arbejder specialiteter forældre, maternal Sergei Penkin refererer til en gammel adelsslægt Dolinin. Drengen er uddannet fra den lokale high school №47, musikskole (fløjte og klaver) samt kulturhistorisk pædagogisk skole i Penza. Mens jeg tjente i hæren, han havde indgivet en rapport om overdragelse af krigen i Afghanistan. Men han nægtede og blev sendt solist ensemble med karakteristisk militær kaldet "Crimson Chevron" fortsætte med at gøre deres pligt til fædrelandet.

I 1987, Sergei Penquin flyttet til Moskva og fik til at starte på stedet pedel. Han forsøgte elleve gange for at komme ind i Gnessin School i Moskva, og kun det sidste forsøg mislykkedes. Under sine studier, Sergei arbejdede i en restaurant på "Cosmos" hotel, og dagen fejer gården. Over tid, var der en stor gruppe af hans fans, der besøgte den institution kun lytte til den sang. Fra det øjeblik begyndte sin tur rundt i landet. Sergei Penquin, biografi, kone, børn og karriere, som forårsager fortsatte interesse af seere, har arbejdet hårdt for at give sig til kende og skal søges i så lang tid. Som man får karriere af sangeren?

karriere

I 1988 mødtes Penquin med det allerede kendte, når Viktorom Tsoem. Han tilbød ham en fælles tur, nød stor succes. Sergei begyndte at være populær i hovedstaden, fik venner blandt kreative mennesker.

I 1991 Holiday debutalbum sangeren blev præsenteret, som gav ham international anerkendelse. Efterfulgt af en invitation til at udføre i Europa og Amerika. Efter sammenbruddet af Sovjetunionen kom til popularitet i Rusland, var en række koncerter over hele landet. Sergei Penkin hvis orientering har været genstand for flere sladder, handlet på scenen legende, uhæmmet, hvilket var usædvanligt for den russiske publikum. På trods af dette, det hårde arbejde og ægte talent gav ham mulighed for at bryde hjerter publikum og vinde deres publikum.

Personlige liv

Med sin første kone, Yelena Protsenko, Sergei Penquin forhold begyndte i de tidlige halvfemserne. Hun var russisk, boede i London. Jeg kom til Moskva for at arbejde (som journalist) og mødtes med kunstneren. Sergei Penquin, biografi, kone og børn, der er genstand for konstant interesse nu er i en borgerlig vielse. Først union faldt fra hinanden på grund af turen Sergei liv. Elena kunne simpelthen ikke stå lever i en rytme, som hjemme komfort, børn. De blev gift et par år efter de mødtes i 2000. Men ægteskabet brød op efter 2 år.

Aktuel forhold til hustruen til en civil kulør begge. De vigtigste ting - at alt var godt, siger sangeren. Sergei navn Vladlen skat. Hun er fra Odessa, hendes 40 år, og hun er mor til to børn. Nogen tid efter at de mødte de talte i "mobil roman" mode. Senere sangeren indså han ikke forestille sig sit liv uden en ny ven, og relationer begyndte at tage fart. Mens vi ikke taler om brylluppet, men manden udelukker ikke, at snart vil fremsætte et forslag, og vil bære den udvalgte i Moskva for at starte et nyt liv sammen.

børn

Sergei Penquin, kone, børn, et kærligt forhold, som nu ophidse sindene hos fans, siger, at det eneste, han fortrød i sit liv, det er fraværet af børn i første ægteskab, men udelukker ikke, at de snart vil blive vist. Nu bringer han sine nevøer. Mere end 10 år siden, kan det ses i offentligheden med en interessant ung mand, som forårsagede en række rygter. Men det viste sig, at det var en voksen søn Penkina Valera, producer erhverv.

Kreativitet og belønninger

Sangeren har flere priser og titler: vinderen af "Ovation" pris, samt indehaver af titlen "The Golden Voice of Russia". 2013 var præget af deltagelse af skuespiller i forestillingen "One to One", hvor han fik 7. plads. Sergei Penquin, biografi, kone og børn, der er genstand for megen debat, kan lide at tilbringe tid i en venlig eller en smal familie cirkel. Det bestræber sig på at konstant at udvikle sig, for at lære nye ting og udforske ukendte horisonter. Han gør hvad han kan lide, men det er mere uudtømmelig motivation til kreative projekter.

Sergei Penkin: sange

Visitkort performer stålværker "følelser", "I foråret, den anden", "Caruso", "Live min glæde", "Jeg elskede dig", "Evening Bells". Hans diskografi indeholder mere end 20 kollektioner, hvoraf mange indeholder alle de populære hits fra tidligere år. Bare Hans repertoire omfatter mere end 150 sange. Han er forfatter til værker:. "Bøn", "The Rose Garden", "Vocalise №3", "Nocturne", "Husk" Sergei Penquin, tekster, for hvilke er et udtryk for sjælen, følelser og følelser, foretrækker at lytte til klassisk musik, jazz, blues og kategorisk afviser den moderne popmusik.

filmografi

Den første film, der medvirkede Sergei Penkin - en ungdom drama "Udgivelsen af" Viktor Volkov. Så fik han en cameo i en komedie kaldet "Hotel" Eden". Filmen "Ka-ka-do" sunket ind i sjælen på Sergei trods episodisk arbejde.

For nylig, Sergei medvirkede i "Game to Kill". Igor Klebanov (direktør) har instrueret filmen-dokumentar historie "Sergei Penkin - ellevte forsøg" af en interessant skæbne sanger og skuespiller.

Det havde en række roller i andre film. Sergei Penkin hvis orientering har altid næret interesse for ham, var i efterspørgslen fra filmskabere. Blandt hans roller i de "jernbanearbejderne" film, "dømt til at blive en stjerne", "My Fair Nanny", "Cry in the Night", og andre.

Sergei Penkin koncerter i Moskva nød fortsatte popularitet gennem årene af hans arbejde. I maj 2016 afholdt næste præsentation datoer. Afsnit "Bill" på den officielle Sergei Penkin hjemmeside giver fuldstændige oplysninger om tidsplanen for andre koncerter i byer i Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.