Kunst og underholdningMusik

Singer Sergei Penkin: biografi, musikkarriere og personlige liv

Sergei Penkin - en lys repræsentant for den russiske platform. Det har en stærk stemme i fire oktaver og grænseløs kreativ energi. Ønsker du at kende detaljerne i hans biografi og personlige liv? Nu vil vi tale om det.

Sergei Penkin: biografi, barndommen og ungdommen

Han blev født 10 Feb 1961 i Penza. Fremtidig sanger voksede op i en stor familie. Sergey far arbejdede som maskinarbejder. Og min mor var en husmor. Hun støttede renlighed og komfort af lejligheden, samt børneopdragelse. Med 3 års vores helt begyndte at vise interesse for musik. Lille dreng tog selv i et kirkekor. I første omgang Sergei ønskede at blive præst. Men over tid, han opgav tanken.

Sergei Penkin besøgte to skoler - normal og musik. Han klagede aldrig over den tunge arbejdsbyrde. Flere gange om ugen drengen gik til en musikskole, hvor han studerede klaver og fløjte. Lærere forudsagde en lys fremtid. I gymnasiet, Sergei startede i musikken cirkel i House of Pioneers. I deres fritid sort arbejde mand, taler i restauranter, caféer og en lang række aktiviteter.

Studerende og værnepligt

Efter at have modtaget "studentereksamen", har vores helt indsendt dokumenter til den lokale kultprosvetuchilische. Med optagelsesprøver havde ikke opstået problemer. I 1979 dimitterede han fra Penquin denne institution. Samtidig blev han taget til hæren. Sergei blev sendt til artilleri enhed. Han var forsanger i hæren ensemble "Rød Chevron."

Moskva Conquest

I begyndelsen af 1980'erne Sergei Penkin vendte tilbage til "borger". Han var ikke til at sidde på nakken af forældrene. Den fyr opholdt sig i Penza, kun et par dage, derefter gik til Moskva. I hovedstaden, var han i stand til at få et job som pedel og får en plads i en fælles lejlighed.

I sin fritid, fyren arbejdede for "Moon" restaurant. Velhavende besøgende højlydt klappede og belønnede ham generøs tip. Flere gange, vores helt forsøgte at komme ind i Gnesinka. Og kun i 1986 var han heldig: han blev elev af den prestigefyldte universitet.

kreative aktiviteter

I 1992, Sergei Penquin gradueret Gnesinka. Ved den tid, han allerede Holiday debutalbum blev udgivet (1991). Kunstner med en unik stemme inviteret til at optræde i Paris, New York og London.

Penkina første fordel blev afholdt i december 1991 i St. Petersborg. Koncertsal "Oktober" var pakket til bristepunktet. Nu kreativ piggy sanger mere end to dusin albums og 8 klip. Han formåede også at spille i 10 film og give hundredvis af koncerter i forskellige lande.

Personlige liv

Mange fans vil gerne vide, om Sergei Penkin hjerte er gratis. Sangeren var gift. Med sin kone Elena Protsenko, den britiske journalist, han mødte under en af hans ture til London. På det tidspunkt, Sergei Penquin, fotos, hvoraf præsenteres i artiklen var ikke en berømt musiker. Derfor, for at fange sin kone af kommercialisme ikke kan.

Mere end 12 år, Sergei og Elena mødte - kom hun til Moskva, det er - i London. I 2000 de formaliseret forholdet. Når parret til at leve i forskellige lande fortsatte. Deres ægteskab varede ikke længe. I 2002 Protsenko og Penquin skilt. Det lykkedes dem at opretholde venskabelige forbindelser.

I øjeblikket er sangeren skjuler omhyggeligt privatliv fra indblanding udefra. Men i et interview med trykte medier er det ofte sagt, at "gift med jobbet." Faktisk tidsplanen for prøver og forestillinger Penkina malet i de kommende måneder. Vi ønsker ham held og lykke og en stor kærlighed!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.