FinanserInvestering

6 hemmeligheder for at investere penge i aktier

1. Joint Stock Company begivenhed - den billigste lånefinansiering.

Blandt er nødvendig kredit penge for den normale funktion af hver virksomhed og dens løsninger på produktionsproblemer, især egenkapital er den billigste metode til at opnå lånte penge. Raising egenkapital kræver ikke de eksplicitte form af afkast og kræver ikke regelmæssige rentebetalinger på banklån eller kuponbetalinger i obligationer. Tjenesten andel pandebånd kun består af betaling af udbytte på aktier, og da kun i tilfælde af en positiv kommerciel aktivitet i selskabet. Faktisk cheapness af aktiekapitalen i sammenligning med andre metoder til at skaffe midler og tiltrække aktieselskaber til at ty til udstedelse af aktier.

2. For investorer deler - en høj investeringsrisiko.

På den anden side ingen dyre vedligeholdelse af aktiekapitalen til udstederen er betydelige risici for aktionærer, dem, som de forpligter sig ved at investere i disse værdipapirer. Når fejlen i den kommercielle aktivitet i virksomheden, vil aktionærerne blive i sidste plads blandt dem, der kan forvente at modtage en tilbagebetaling af deres penge. På trods af at ved lov, at investor har ret til at modtage en del af formuen i selskabet på likvidation kan forekomme, så andelen af aktionær efter konkurs ikke vil få stort set ingenting. Det sker ofte, at den tilgængelige penge i tilfælde af konkurs af virksomheden ikke selv kan kompensere for de mange forpligtelser over for kreditorer, medarbejdere og ejere. I denne henseende, investering i aktier i udstedere har større risici i sammenligning med andre metoder, hvor man kan investere de penge, nemlig at investere i obligationer fra udstedere eller bankindskud.

3. En stor del af befolkningen i det tidligere Sovjetunionen lande er der lagre af værdikuponer, men de er ikke interesseret i at investere.

Efter de kuponprivatisering virksomheder i hænderne på tidligere statsborgere. Sovjetunionen lander en betydelig mængde af værdipapirer i form af aktier, men disse investorer ikke aktivt involveret i at investere i aktiemarkedet. Mellem beboerne i Den Russiske Føderation andelen af aktionærer kan sammenlignes med USA, men treyderstva aktivitet på det sekundære marked og inddragelse af de handlende i færd med at investere penge er dårlig. Marked Securities udvikler og blev oversvømmet med private investorer først efter 1999, at er begyndt at forstå de investeringsregler.

4. Passion - fristende fjende af investoren

Drift af handelen på aktiemarkedet er så spændende, at det ofte handler bringer nye spillere en masse glæde. Traders procedure for dem står mål med at se en spændende thriller eller en fodboldkamp. Men dette spil grundigt dyrere end en film. Følelsesmæssig Trading - en fjende af fortjeneste. Ingen person kan ikke samtidig have det sjovt og tjene penge. Følelser af grådighed og frygt forsøger at ødelægge handel klienter. Det er nødvendigt at tænke et hoved og ikke investerer på grund af deres intuition. Investor skal fokusere direkte på investeringsprocessen, og ikke på de overskud.

5. Store virksomheder er konstant bliver rigere og de nyslåede investorer taber og går. Igen kom de nytilkomne hældes i pengemarkedet.

De fleste taber penge, med henblik på at kunne få en enhed gevinst. Kendt faktum, at aktiemarkedet tabe penge og gå konkurs som følge af forkerte handelsaktiviteter, hovedsageligt små handlende og sjældent - erfarne spillere. Vi ser, at de erfarne spillere for det meste tjener, og nytilkomne er konstant at miste og kaste, og deres plads er kommet uerfarne forhandlere - andre sådanne små erhvervsdrivende. Denne kendsgerning er ofte tilsløres i løbet af handel, men at mestre det er vigtigt at etablere rentabilitet torgolve. Mellem private erhvervsdrivende og erfarne professionelle forhandlere forskelle ikke kun i mængden af kontanter samt i metoden af operationer på aktiemarkedet. Forskellene i deres forretning ledelsesfilosofi pro og amatør. De fleste af de amatører tror de er klogere flertal. Exchange forretning flittigt støtte denne illusion hævder, at vinderne modtager penge tabere dog skjule det faktum, at spillet på aktiemarkedet negativt beløb. Modige investorer, amatører påtage sig hektiske risici ved at give indkomst mæglere og overskud erfarne forhandlere. Når de tabte, og forlade aktiemarkedet, der er begyndere, der er uddannet på aktiemarkedet satser og uden praktisk erfaring treydersokgo, hæld i aktiemarkedet og friske investeringer.

6. Udgifterne til aktierne, selv succesrige virksomheder kan falde

Nogle af de mest velstående virksomheder, såsom en af de største amerikanske banker Wells Fargo, eller selskabet Coca-Cola, er engageret i en konstant købe sine aktier, det vil sige, de har gavn af støtte direkte til de lave priser, som disse aktier er muligt at købe. Så kan du smiler når du hører skrigene fra journalisterne om, hvordan: "Investorerne lider tab som følge af at sænke prisen på aktiemarkedet" Forstå dette: "Hvem sælger aktier - lider tab fra de faldende priser på aktier på markedet, og den, der køber aktier - genererer indtægter." Den vigtigste ting at finde dig selv på den rigtige side og hemmeligheder at investere i aktier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.