FinanserInvestering

Aktive drift af kommercielle banker som grundlæggende metode til drift

Aktive drift af kommercielle banker - er brugen af egne og tiltrak ressourcer, udført af banken til profit. Hvis adfærden aktive operationer af kommercielle banker, det gjorde en masse forskellige investeringer, der bringer udbyttet af renter, udbytter eller en del af indkomsten af fælles selskaber. Aktive drift af kommercielle banker har økonomiske indhold af en aktiv operation, som følger økonomisk indbyrdes forbundne problemer, der løses af banker under hele tiden, hvor de aktive operationer.

I sidste ende bør enhver bankens aktiviteter opnås indkomst til dækning af omkostningerne, udbetaling af udbytte på aktier, renter på indlån og opsparing, og få nogle fortjeneste; Det sikrede solvens banken, og det gør det muligt for banken til tiden og i fuld overensstemmelse med sin obyazatelstvu.Oborotom og midler forudsat likviditet, der er muligt hurtigt (helst uden tab) til at konvertere aktiver til kontanter.

Den højeste værdi i de aktive drift af kommercielle banker er udlån operationer. Under de nuværende forhold, kommerciel bank udvider sine egne tjenester og der er bestemt til at opnå indkomst. Ved disse operationer vedrører Trust, garanti, drift ved hjælp af plastikkort, og så videre. Formål - at uddybe de eksisterende kommercielle bank aktive operationer og introducere nye.

For at nå dette mål kræver en bindende afgørelse af følgende opgaver: Oplysning om økonomisk essensen af aktive operationer, dens former og struktur af den kommercielle bank aktiv drift; viser betydningen af kredit transaktionstjenester i kommercielle bankaktiviteter og deres indkomst i det aktuelle miljø, samt de aktive drift af kommercielle banker med værdipapirer i aktiemarkederne.

Aktive drift af kommercielle banker - er bank på bolig til rådighed for kommerciel bank af deres egne og lånte penge til at give overskud. Den økonomiske essens af de aktive drift af kommercielle banker - er følgende cost-relaterede opgaver, som løser banken under gennemførelsen af aktive operationer: rentabilitet opnås til dækning af omkostninger udbetalte udbytte på aktier, renter på indlån og opsparing, og fortjeneste; sikrede solvens banken; forudsat likviditet. Kvalitet aktiver bestemme sådanne egenskaber: rentabilitet, likviditet og risiko. kommercielle bankernes aktiver forvaltes direkte af banken.

Overvejer yield aktiver er: aktiver , der ikke genererer udbytte - en kontant fond af obligatoriske reserver Centralbank, de penge på korrespondent konto, der bærer aktiver yield - kredit operationer, operationer med værdipapirer, indkomst fra udlejning af bygninger og likviditet sooruzheniya.Uchityvaya aktiver er: førsteklasses aktiver - kontanter i hånden, på korrespondent konto, værdipapirer i staten, likvide aktiver - kortfristet lån, interbank kredit, factoring operationer, operationer med værdipapirer; disse aktiver har en længere periode monetarisering; illikvide aktiver - langfristet lån leasingen, illikvide aktiver - dårlig lån, papir eller insolvent konkurs organizatsii.Riskovannost et potentielt tab sandsynlighed under omdannelsen af aktiver i penge. De vigtigste bankrisici: kreditrisiko - nevozvrashaetsya hovedstol og renter, renterisiko - tab på grund af det faktum, at oversteg renter på gælden kapital.

Således kan aktive operationer af kommercielle banker er en integreret del af det daglige arbejde, der giver bevægelse til deres rådighed midler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.