FinanserBanker

Banker aktiviteters essens og grundlæggende principper

Den nuværende lovgivning giver ikke en klar definition af "bank". Men kan det konkluderes, at det er de aktiviteter, der udføres af banker og andre kreditinstitutter og dækker hele spektret af deres operationer.

Den største udvikling af bankmæssige vundet efter overgangen til markedsøkonomi, fordi der i denne periode begyndte at danne kommercielle banker. Moderne økonomisk teori hævder, at den eneste bank, som organisationen kan nævnes, som har tre grundlæggende operationer: udstedelse af lån, indlån og gennemførelse af betalingstransaktioner af deres kunder. Men i tillæg til grundlæggende funktioner, det långivende institut har ret til at udøve anden virksomhed, for eksempel, til at udføre transaktioner på værdipapirmarkedet, at rådgive kunden og så videre.

Bankvirksomhed tale om gennemførelsen af valuta, garanterer en første klasses kunder, åbning og lukning af de forskellige konti, långivning, lån og kreditter, samt skaffe midler på indlånskonti af fysiske og juridiske personer. I nogle tilfælde, långivere tilbyde sådanne tjenester som leasing eller leje.

Bankaktiviteterne i hver institution begynder med at opnå en licens, der er udstedt af centralbanken. The National Bank fører tilsyn med aktiviteterne i virksomheder i andre niveauer i banksystemet gennem etablering af normer og standarder, som alle kreditinstitutter. For at få en licens til banken skal gælde efter at der afgør, om at udstede licensen. Som med enhver økonomisk enhed, skal banken være den autoriserede kapital, dannet af bidrag fra aktionærerne.

Banking virksomheden i kreditinstitutter, der opererer på et kommercielt grundlag, som det vigtigste formål fordeler overskud og dens maksimering. Men centralbanken fokusere alle deres bestræbelser på at stabilisere den økonomiske situation, styrkelse af den nationale valuta, for at opretholde sin valutakurs på det ønskede niveau. Desuden er det beskæftiger sig med produktion af kontanter i omløb, og derfor styrer pengemængden. Centralbanken forsøger at nå målet er skitseret i den monetære politik af staten.

Hovedprincipperne for bankaktiviteter omfatter tvangslicens på alle kreditinstitutter. Hvis det fungerer uden tilladelse, vil denne aktivitet blive ugyldig. Ikke at have en licens, den økonomiske enhed har ret til at fortsætte med at arbejde. Hver bank opererer på grundlag af selvfinansiering og selvforsyning, og derfor er en uafhængig organisation. Hverken regeringen eller centralbanken kan ikke gribe ind i anliggender af kreditinstituttet, undtagen i situationer, der er fastsat af den nuværende lovgivning. Som nævnt ovenfor, at centralbanken sætter kun visse standarder for at bevare solvens hver af den økonomiske enhed.

Kommerciel bank er berettiget til at træffe beslutning om at udstede et lån til kunden eller til at afvise det. Ingen bør påvirke dens afgørelse eller udfordre det. På samme måde kan de forbruger bankprodukter efter eget skøn vælge et kreditinstitut, den mest tilfredsstillende dens behov. I henhold til principperne for bank- og gjorde de bankansatte ikke har ret til at videregive oplysninger, der er en forretningshemmelighed, samt oplysninger om kunden eller pengestrømme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.