Kunst og underholdningFilm

Olga Pogodin: biografi, filmografi og personlige liv af skuespillerinden (Fotos)

Olga Pogodin fra den tidligste af sin barndom kunne forstå en simpel kendsgerning. Livet, ifølge hende, er en alvorlig prøve, som du skal gå til alle. I denne henseende, hun altid opnår de fastsatte mål for sig selv. Selv i dårligt helbred ikke kunne forhindre etableringen af Olga som en vidunderlig skuespillerinde. Hun indskrevet i teaterskole, selv om hun vidste, at det ville være meget vanskeligt at håndtere opgaverne. Olga Pogodin blev ikke brugt til at stole på rene held. Alt, der er i hendes liv i øjeblikket, har den opnået på egen hånd. Takket være den ekstraordinære hårde arbejde og udholdenhed hun var i stand til at blive populær og populære skuespiller.

Olga Stanislavovna Pogodin - Russisk teater og film skuespiller, producer, forfatter, medlem af Unionen af filmfotografer. Født september 21, 1976 Moskva, i familien af en medarbejder i ministeriet for Machine Building Bobovich Stanislav Yurevich og skuespiller Gorky Bolshoi Drama Theatre Pogodinoy Lii Aleksandrovny.

Barndom vidunderlig skuespillerinde

Fra barnsben Olga afveg dårligt helbred, så gymnasiet fremtidens skuespillerinde måtte fortsætte polueksternom. I sit interview med Olga minder om, at skolearbejde, hun næsten ikke deltog, han arbejdede med lærere individuelt. Men pigen på mange måder hjulpet moderen, som ikke blot var en talentfuld skuespillerinde, men også fuldt udviklet og kyndige mand. Mor gav Olga fremragende uddannelse hjemme, aktivt at udvikle de talenter og evner af barnet.

På karriere skuespillerinden Olga Pogodin blev undfanget i tidlige år, selv om grænsen for hendes drømme var en sejr over sygdommen. Efter gymnasiet, første gang Olga går til det Højere Teaterskole. Shchukin. På det tidspunkt, pigen var kun 16 år Student Kunstner modvilligt minder, der forklarer, at den negative psykologiske klima og de forbindelser, der mellem den og den kunstneriske leder af ukendte årsager.

Undersøgelse først virkende erfaring

Efter et års studier i "Pike" Olga Pogodin - allerede skuespillerinde for Moskvas teater center "Kirsebærhaven", som var blandt de første af hendes værker var rollerne i "Set-2", "Floor", "Moskva -. Den åben by"

Sammen med undervisning på universitetet Olga begynder at invitere optager en film. Hendes filmisk debut - den lærerrollen af kemi i tv-serien "Simple Truth" - har forårsaget en masse positive anmeldelser, så håbefulde skuespillerinde begyndte at lægge mærke til målere af russiske instruktører.

Dette blev efterfulgt af filmen "Beauty" (rolle Eugene), "Holiday romance" (rolle Veronica), krimiserie "Maroseyka, 12" (rolle Lilys sekretær). Med hver ny arbejde Olga opnået erfaring, få nye venner, opbygge forretningsforbindelser med jævnaldrende.

Talrige film i filmografi af skuespiller

På konto Pogodina roller i film og tv-serier "russiske Amazon", "Female Logic" og "Kvinders logik-2", "drongo", "Hvis bruden - en heks", "The Golden Age", "Angel på vejen", "Taxi driver" "Ognebortsy" "og om morgenen de vågnede," "Kvinders intuition", "Kvinders intuition-2", "Return of Mukhtar", "dødbringende kraft", og andre.

De første priser og resultater

Olga Pogodin, hvis biografi er interessant nok, bragt til live mere end 60 roller, 50 af hvilke - nøglen. For væsentligt bidrag til udviklingen af filmkunsten i 2009 blev en ung talentfuld skuespillerinde tildelt titlen "hædret kunstner i Rusland".

I samme år, Olga begynder en produktion karriere. Sammen med Alexei Pimanovym overså hun nedskydning af 12-seriel film "Hate" film "Mænd i mit hoved," "En måned i landet". Olga Pogodin, biografi der lanceret en ny runde efter debut som producer, har gjort partiet meget fremtrædende skuespillere, heriblandt Sergei Bezrukov, Armen Dzhigarkhanyan Leonid Kuravlev, Dmitry Kharatyan.

Popularitet, som kom efter skyderiet i levende billeder

Deltagelse i talrige serielle film bringer næsten altid enorme popularitet aktører. Olga er blevet meget berømt for sådanne film som "The Golden Age", "Kvinders intuition", "My Prechistenka". Det blev ganske vellykket tv-serien "I rytme tango." Olga Pogodina fik rollen som heltinden Olgi Venevitovoy, som er i stand til at lokke til sig selv næsten enhver mand. I filmen, det er ganske smart, uddannede, stærk, men feminin ulykkelig. Ifølge historien, i hendes karakter forelsker sig i Igor Colgan, en rolle, som blev foretaget af Andrei Smolyakov. Men Olga selv har valgt en helt andet resultat.

For at spille i en multi-del film, Olga begyndte at lære spansk. Desuden lærte hun dansen, typisk for Spanien - tangoen. Meget god skuespiller at komme sammen med den argentinske stjerne Natalia Oreiro, som også deltog i denne film. Men kendskab til berømtheder fra andre lande ikke overbevise hende om, at det bedste teaterskole ligger i Rusland.

skuespillerinde operabilitet kan kun beundre

For den velkendte film skuespillerinde er præget af en sådan ydelse, som mange mennesker ville misunde. Næsten hvert år på skærmene ud projekterne, hvor det er direkte involveret. Roller hun får helt anderledes. Hun roligt i stand til at spille rollen som Bandidas, dygtigt ind i billedet af oligark kone, og så videre. D.

I filmen hedder "at gøre Gud grine," Olga perfekt spillede hustru hovedpersonen Svetlana. I de multi-film "The Bodyguard" skuespillerinde fik rollen som første kone og derefter enke efter oligark, hvis virksomhed blev overdraget til sin mand. I filmen "Tre Dage i Odessa" Olga perfekt vænnet til billedet af gangster kone Lida.

At blive en producents karriere

Med Svetlana Masterkova Olga mødte på den næste "Kinotavr". De fandt hurtigt et fælles sprog og oprigtigt talt om forskellige emner. Svetlana fortalte den kendte skuespillerinde hendes historie, som er meget meget hooked Olga. Tragedien af menneskeliv, som, på trods af alt, var i stand til at nå sine mål - det er virkelig fortjener respekt. Derfor er alle de foretrukne skuespiller og besluttet at trække projektet "Distance", den vigtigste rolle, som blev givet til Svetlana. I denne film, ifølge Olga, vil seerne kunne se den menneskelige historie om heltinden, der formåede at blive en legende. Og det er en film, hvor plottet er ingen grund til at opfinde - det er der allerede.

Lederne af filmstrimlen bliver Lyudmila Gladunko og Boris Tokareff. Olga selv tog sig rollen som producent. På tv-skærme filmen blev udgivet i 2009 og var i stand til at vinde en masse sympati seere. Det er værd at bemærke, at det er vanskeligt at skabe et projekt, var en hel del. Ikke nok penge, det var svært at skrive et manuskript til Olga var ganske vanskeligt at kombinere og en producent, og skuespiller positioner.

I løbet af sin karriere har Olga deltaget i talrige film beslutningsproces. Det kan endda ses i reklamer. Det fører også ofte en lang række koncerter, skriver flere bøger og arbejder i et magasin kaldet Business Guide. Udover alle de ovennævnte, det er en del af Unionen af filmfotografer og en stedfortrædende generaldirektør for studiet kaldet "Debut".

Personlige liv

Olga Pogodin, personlige liv er lige så mange facetter som den kunstneriske karriere, hun forsøger at fortælle så lidt om dig selv som muligt. I december 2007 blev 30-årige skuespillerinde gift med forretningsmanden Igor (efternavn elsker hun ikke annoncere). Før jeg mødte sin kommende mand, Olga var en 8-årigt forhold med skuespilleren Mihailom Dorozhkinym. Men parret brød op. Efter 6 års ægteskab med iværksætteren Olga efterfulgt af en skilsmisse, grundene til, at skuespillerinden ikke afsløre.

I begyndelsen af 2014, Olga Pogodin og Aleksei Pimanov, som er skuespiller og tv-vært, var gift. Med ham havde hun kendt siden begyndelsen af sin skuespillerkarriere. En ensomt liv - en af de funktioner, der er karakteristiske for sådanne skuespillerinder som Olga Pogodin. Manden af skuespillerinden, som hun var, om detaljerne i familieforhold foretrækker ikke at fokusere offentlighedens opmærksomhed. Men det er ikke noget mærkeligt. Mange stjerner forsøger at skjule deres personlige holdning. Derfor børnene Olgi Pogodinoy - et emne, der ikke behandles.

konklusion

Naturligvis er ingen på laurbærrene ikke til at stoppe. Det samme kan siges om denne skuespiller, som Olga Pogodin. Film med hendes deltagelse vil yderligere fortsat glæde mange fans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.