SundhedPræparater

Bisfosfonater - hvad er det? Bisfosfonater mod osteoporose

Bevægeapparat udfører en af de vigtigste funktioner i den menneskelige krop. At det er en støtte for alle organer. Bone sundhed spiller en vigtig rolle. Når der er problemer i leddene, ryg, hyppige frakturer forekomme, personens livskvalitet er væsentligt reduceret. En sådan sygdom, der ofte er ledsaget af sådanne symptomer er osteoporose.

Hvis i tide til at se en læge, er det muligt i væsentlig grad at forbedre patientens tilstand. I øjeblikket bisfosfonater anvendes til behandling af osteoporose. Disse stoffer kan give håb om helbredelse. Lad os se, hvad slags narkotika.

Hvad er bisfosfonater

Dens navn, har denne gruppe af lægemidler modtaget på grund af indholdet i strukturen af to fosfonater. Virkningsmekanismen var effektiv på grund af de enorme ligheder med pirofosfonatami, der har stor indflydelse på reguleringen af calciumindholdet i knoglerne.

Med en lignende struktur, bisphosphonater inhiberer enzymer, der kunne bortskaffes pirofosfonaty. De synes at binde calciumioner og trække dem tilbage til knoglen.

Den positive side af modtagelse af disse lægemidler er, at de lægemidler, der indeholder bisphosphonater, har kun en selektiv virkning på skelettet, hvor akkumulering af calcium.

På grund af denne sag i behandlingen af osteoporose er det muligt at forhindre tab af calcium og phosphor, som har en positiv indvirkning på behandlingen.

sorter af bisfosfonater

Mange ved stadig ikke om bisfosfonater. Hvad er det? Det er nu udviklet den tredje generation af denne gruppe af lægemidler. Læger fortsætter med at bruge narkotika, og de første to generationer. Nu mange lægemidler i sagens natur indeholder bisfosfonater, alle af dem kan opdeles i to store grupper:

 1. Simpelt ikke indeholder nitrogen.
 2. Gruppen af bisphosphonater, såsom kvælstof - aminobisphosphonates.

Forskellen mellem de to grupper ligger i det faktum, at de har forskellige virkninger på osteoklaster.

Nitrogenholdige bisphosphonater

Hvad er det? Disse midler i sin sammensætning indeholder følgende ingredienser:

 1. Ibandronatovaya syre tilhører den tredje generation, syntetiseret for nylig blevet anvendt med stor succes til forebyggelse af osteoporose hos kvinder, især overgangsalderen.
 2. Zolendronovaya syre virker selektivt på knoglevæv, har en udtalt antitumorvirkning. På grundlag af dette stof produceret lægemidler, såsom "Zometa", "Zolendronat".
 3. Natriumalendronat korrektorer angår ikke-hormonale metabolisme i knoglevæv, fremmer korrekt dannelse af knoglestruktur.
 4. Ibandronnatrium på som producerer "Bonviva", "Boniva", "Bondronat" hæmmer osteoklastaktiviteten, men påvirker ikke deres antal. Disse bisphosphonater til behandling af osteoporose er effektive, især som et profylaktisk middel i menopausale kvinder.

Vær opmærksom på, at du bør ikke selvmedicinering, medicin skal ordineres af en læge.

simple bisfosfonater

Ikke indeholder kvælstof bisfosfonat medicin mod knogleskørhed er også bruges aktivt. Disse omfatter:

 1. "Etidronat" i form af tabletter og injektioner. Det er ofte ordineres ikke kun osteoporose, men også for Pagets sygdom, hypercalcæmi, som opstår på baggrund af kræft.
 2. "Clodronat" er udstedt i form af kapsler, tabletter og opløsninger. Effektiv osteoporose og osteolyse.
 3. "Tiludronat" normalt ordineret kun for voksne, der lider af Pagets sygdom. Børn, det er kontraindiceret.

Det antages, at disse to grupper af lægemidler har forskellige virkninger på den mandlige og kvindelige krop, så smukke damer er bedre egnede nitrogenholdige lægemidler. Under alle omstændigheder er valget at gøre kun din læge.

Virkningsfuldhed i forskellige sygdomme

Der er en hel liste over sygdomme, for hvilke bisphosphonat terapi kan have en positiv effekt.

 1. Osteoporose.
 2. Myelom.
 3. Deformerende osteodystrofi.
 4. Primær hyperparathyroidisme.
 5. Overtrædelse af processen med knogledannelse.
 6. Når knoglemetastaser.

Hver af disse betingelser kun lægen ordinerer et lægemiddel, dets dosering og varighed af brug. Engageret i selv-behandling, kan kun skade kroppen.

virkningsmekanisme

Da bisfosfonater for osteoporose narkotika er den mest udbredte, er det nødvendigt at belyse mekanismen af deres indsats.

Alle cellerne i vores krop bliver opdateret med jævne mellemrum, kan det samme siges om knoglen. Det vedligeholdes af en balance af osteoblaster, der er ansvarlige for syntesen af nyt væv, og osteoklaster er ansvarlige for dens ødelæggelse. Så, BF eller anden måde mirakuløst hæmme arbejdet i osteoklaster, og i nogle tilfælde endog udløse mekanismen af selvdestruktion.

Det siges, at på nuværende tidspunkt, har forskerne været i stand til at regne fuldt ud af at håndtere bisfosfonater blok knoglenedbrydning. Det er kun kendt, at disse stoffer kan kobles med hydroxyapatit i knogledelene, derved ændre bøjning knogle.

Du kan også bemærke, at hvis brugt i lang tid, at der for kræftbehandling baseret på disse forholdsvis nye bisfosfonater anvendes til behandling af osteoporose.

bisphosphonater metastaser

Med udviklingen af cancer kommer et stadium, hvor cancerceller løsrive sig fra den primære tumor og dens udbredelse i hele kroppen. På det nye sted de er fastgjort, og begynder at vokse, danner metastaser.

Knoglevævet bliver hele tiden opdateret, så det øger sandsynligheden for infektion med hæmatogen. Når kræftceller komme ind i knoglemarven, de forstyrrer den normale samspil mellem osteoklaster og osteoblaster, hvilket fører til unormal udvikling af knoglevæv.

Siden bestemme tilstedeværelsen af metastaser er vanskelig, fordi der i de tidlige stadier, denne proces sker stort set uden symptomer, med kræft skal bestå en grundig undersøgelse for at identificere sekundære foci.

Blandt alle behandlinger metastaser Bisfosfonater er meget udbredt. Disse lægemidler er ganske let tolereres af patienter, de sjældent har bivirkninger.

De kan kombineres med strålebehandling og kemoterapi. Når der benyttes lægemidler blev identificeret reduktion i forekomsten af knoglemetastaser i brystkræft og myelomatose.

Når udvikler hypercalcæmi som er næsten normal ved onkologiske sygdomme, lægemidler har den største virkning i form af injektioner og infusioner. Fremragende resultater har vist sådanne midler som "Zolendronovaya syre", "Pamidronat". Allerede få dage efter initiering af behandling tests viser normaliserende blod calcium, og virkningen kan vare i op til flere dage.

Konkrete anbefalinger til modtagelse af bisfosfonater

Hvis du ikke har hørt om bisfosfonater, hvad det er, fortæller lægen. Accept af disse stoffer skal udføres efter bestemte regler:

 • Du skal tage medicin efter opvågning, mindst en time før et måltid.
 • Vask ned med masser af vand skal være.
 • Brug ikke zapivaniya andre væsker, såsom juice, te, kaffe. De forhindrer absorptionen af bisphosphonater.
 • Efter anvendelse af tabletterne kan ikke ligge ned, tager omkring en halv time i en opretstående stilling for at bevirke spiserøret var minimal.
 • Det anbefales ikke at kombinere receptionen BF med calciumtilskud, magnesium, jern og aluminium.

Hvis du følger alle disse anbefalinger, vil bisphosphonat ikke bringe uønskede bivirkninger.

Bisfosfonater for osteoporose: fordele og ulemper

I behandlingen af almindeligt anvendte bisphosphonater til osteoporose. De lægemidler bruges lige godt for både mænd og kvinder. De vigtigste fordele ved disse lægemidler kan omfatte:

 • Den indeholder ikke hormoner.
 • Må ikke bidrage til udviklingen af hjerte-karsygdomme.
 • Ondartede tumorer ved hjælp BF ikke fremskridt.

Men under alle salve er altid muligt at finde en malurt i bægeret. Bisfosfonater, på trods af deres effekt i behandlingen af osteoporose, er stadig langt fra perfekt. Overdreven medrivning af modtagelse kan give følgende bivirkninger:

 • Negativ indvirkning på lever og nyrer.
 • Hvis det administreres intravenøst, er det sandsynligt, at udvikle hypocalcæmi.
 • Det kan være spiserøret eller mavesår.
 • Der er udslæt på kroppen.
 • I nogle er der en generel svaghed, utilpashed og kvalme.
 • Smerter i musklerne.
 • Synsproblemer.
 • Diarré eller diarré.

Vi kan ikke sige, at alle disse bivirkninger skal manifestere sig i hver patient, men du behøver at vide om dem. Hvis du er ordineret bisfosfonater, hvad det er, forklare lægen, vil han vælge det samme stof dosering og varighed af behandlingen.

Sådanne lægemidler er effektive i behandlingen af osteoporose og andre sygdomme. Før du tildeler en medicin, er lægen forpligtet til at gennemføre en undersøgelse for at finde ud af tilstanden af stofskiftet i knogler og calcium homeostase, så ikke forestille dig selv at ordinere medicin i denne gruppe.

, Du har brug for at føre en sund livsstil, følge alle anbefalinger fra læger, spise ret til at undgå at skulle ty til medicin. Kun i dette tilfælde, dit skelet vil være fint.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.