Hjem og familieTilbehør

"The Aviator", eller point-dråber: Hvis du vil gå, hvordan du vælger hvad de skal bære

Points-dråber (bedre kendt som "The Aviator") - populære solbriller, som først blev udstedt i 1937. Allerede fra navnet er det klart, at de er i form af dråber. Ofte i rammen indsatte mørke eller spejlet linser.

Lidt historie ...

Før vi taler om, hvordan man vælger briller-dråber, som er disse modeller og hvad de kombinerer, vi bringer til din opmærksomhed historien om deres fødsel. I første omgang har denne stil er designet til piloter fra Amerika. Disse briller og beskyttet mod solen, og gjorde et "billede" mere klart, og havde en praktisk og alsidig. I 1937 blev modellen sat i produktion og sælges i USA under mærket Ray-Ban (bemærk, at i dag er det en af de største producenter i verden af optik).

Dens popularitet briller dråber bekræftet efter et par årtier i 80'erne. Unge mennesker sætter pris på dem for deres alsidighed og funktionalitet. Mange valgte blandt andre modeller udelukkende briller dråber. "Hvem er de?" - et spørgsmål, som kun havde ét svar: Stadig, det korrekte valg af størrelse og farve af linsen gjort det muligt ejere af et sådant valg af enhver form for personen, repræsentanterne for enhver køn og alder "Everybody".

Senere, i begyndelsen af 90'erne, kom den tredje bølge af populariteten af denne form for point. "Syndere" det blev en Hollywood blockbuster, eller rettere de aktører, der medvirkede i dem: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger og andre.

Points-dråber ( "Aviator") i dag

I dag er formentlig ingen, der ikke har til sin rådighed briller dråber. Hvem er lyse vinduer, nogen - helt sort, men absolut alle kan afhente en mulighed for sig selv. Interessant, den oprindelige linse havde en grønlig skær, men i dag, er farven ikke noget. Blandt de bemærkelsesværdige mangler nogle modeller på markedet, kan vi skelne skrøbelighed. Og sandheden, opfører sig med moderne produkter skal være meget forsigtig. Men det hele afhænger af, hvor mange der er punkter-dråber, samt på som producerede dem og i hvilket land.

Moderne designere bevæger sig væk fra de klassiske trends og tilbud "piloter" i en række forskellige fælge, stilarter og farver. Så kan du vælge briller i en sporty måde eller indstilling, der vil gå godt med en jakkesæt. I Hollywood med succes mange skuespillerinder kombinere design model med aften kjoler.

Hvem og hvad de skal bære briller dråber?

Hvem de er løst. Men der er alle iført disse briller? Hvad enten under noget tøj, de passer? I første omgang piloterne bestemt til de stærkere køn, men i dag er de ikke mindre populær blandt piger. Selv, som nævnt ovenfor, kan sådanne modeller bæres til mange forskellige outfits, er det vigtigt at vurdere den overordnede stil tilbehør, farve og type ramme, før du sætter den til først fik tøjet. Når det kommer til klassiske briller, de kommer under afslappede, militær, romantisk og glamourøse stil.

En stjerne briller dråber

Nogen, der, som stjernerne denne stil passer meget godt. Han resterne populær i Hollywood i dag, og designere og stylister, der arbejder på billederne af dens indbyggere, holder ikke op med at overraske med nye og dristige løsninger, der fremhæver den individuelle stil af hver sanger og skuespiller.

I dag er solbriller kvinde "dråber" fashionistas ikke kun beskytte mod solen, men også påvirke udviklingen af mode generelt. Hvis du ikke har dette tilbehør, kan du roligt gå til butikken og vælge en model, der passer til din stil!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.