TravelingRetninger

Sophia Park. Uman, Ukraine. Tours, anmeldelser

For enhver, selv den mest lunefulde rejsende Ukraine - et vidunderligt land. Her ved hvert skridt der er noget interessant. Dybe huler og høje bjerge, brede floder og store søer, gamle byer og moderne metropoler. Man behøver blot at se nøje, og du er sikker på at opdage noget nyt.

Denne artikel vil fortælle om Sophia Park - et sted, der virkelig fascinerer fra de første minutter af hans besøg. Og strengt taget er det ligegyldigt, præcis når du beslutter dig at komme her - sne om vinteren, et gyldent efterår, at de første blomster blomstre i foråret eller duftende krydderurter om sommeren, er denne tur garanteret at blive husket i lang tid.

Blandt andet vil læseren få en masse nyttige oplysninger, såsom hvor meget er værd en udflugt i Sophia Park, den bedste måde at nå din destination, hvad at se i første omgang, og hvorfor du bør gå der så hurtigt som muligt.

Uman. Sophia Park - et højdepunkt af Cherkassy regionen (Ukraine)

Modest, men interessant nok i historisk og kulturel henseende Uman by beliggende i hjertet af Ukraine i Cherkasy region. Langt fra alle, selv fra de lokale folk opmærksomme på det faktum, at dette område er besøgt af flere hundrede tusinder af turister hvert år.

Hvorfor? Hvad er årsagen til en sådan popularitet? Sagen er, at denne by sin berømmelse skyldes i høj grad den overraskende mesterværk af landskabsarkitektur kultur - "Sophia Park" National dendrologiske objekt kaldet

Det skal bemærkes, at der til dato, dette sted er et af de smukkeste områder i verden, skabt af mennesket. Det overrasker og fascinerer sine fabelagtige grotter, fantastiske landskaber, spejlbassin og storslåede skulpturer.

Sophia Park (Ukraine) - er karakteren af templet, det smukkeste monument af landskabet kunst, en af de mest romantiske steder i staten, som blev bygget i kærlighedens navn og et symbol på sin medarbejder i mere end 200 år.

Hvordan at skabe et sted

Umiddelbart skal det bemærkes, at Sophia Park i den form, som vi kan se det i dag - resultatet af flere generationer.

I første omgang blev dette mesterværk bygget i 1796. Dens grundlægger var en godsejer Stanislaw Potocki, der tilhørte et sted en halv million hektar jord. Livegne bønder, og i de bevarede dokumenter fra tycoon der var omkring 150 tusind, aktivt engageret i opførelsen, skiftevis den ene efter den anden og udgivet på dette tidspunkt, andre typer af arbejde.

Hvordan gjorde ideen om at skabe en sådan park? Sagen er, at grundejeren, der allerede er gift, vildt forelsket i en gift græsk pige Sophia, som han mødte i en af de mange ture. På trods af de barske love i den tid, de elskende bestået alle langvarige skilsmissesag og fået tilladelse til at gifte sig på den meget kejserinde Catherine.

Når alle testene faldt parret bosatte sig i en af sine godser nær Uman og begyndte at lede efter et sted at skabe et hjørne, hvor de helt kunne glemme alt om deres problemer og bekymringer. De nygifte har valgt et sted, hvor to floder - Kamianka og Umanka, betragtes som den mest succesfulde for realiseringen af alle hans planer.

Den første arkitekt af parken, Metsel, udviklede den grundlæggende idé og den generelle plan. Stanislaw og Sophia ønskede at genskabe på dette sted en illustration af den gamle græske digt "The Odyssey" og "Iliaden".

Selvfølgelig, for alt det arbejde, det tog en masse hænder. Selv de mest grove skøn Sophia Park blev bygget kræfter på 800 arbejdere, der tog det for mere end 10 år.

For første gang i parken åbnede i 1800, men på det tidspunkt sin konstruktion er endnu ikke helt afsluttet. Fortsat arbejde på forskønnelse af dammen og lægge stræder. Desværre, grev S. Potocki ventede ikke til færdiggørelse, da han døde i 1805, bruger sin skabelse mere end 2,5 millioner. Imperial rubler.

I 1830, parken blev offentligt og fik navnet på Tsaritsyno haven. Kejsere af Rusland deltog aktivt i den videre afvikling og besøgte ham ved første lejlighed.

I 80-erne i parken begyndte at blive udført talrige restaurering værker. De blev restaureret vandfald, springvand, damme, broer, pergolaer og statuer.

Kom til Sofiyivka

Som nævnt ovenfor, kan Sophia Park, hvis historie ikke undgå at fange selv de mest erfarne rejsende, der ligger i Cherkassy regionen, Uman. Kom i Sofiyivka en række forskellige måder og på en hvilken som helst form for transport. Gennem det regionale center afholdt en masse transit busruter, så næsten alle hjørner af landet for at få her uden problemer.

I øvrigt skal det bemærkes, at hovedindgangen til Sophia Park er lige overfor den centrale busstation i byen, så fornicate bare ikke har de smalle gader i en ukendt by turist.

I Uman kan du gå og bruge jernbanen. Fra togstationen til portene af parken med intervaller på et par minutter ride blot tre shuttle busser. På vejen i dette tilfælde vil det tage længere end 10 minutter.

Men hvis der er et ønske om at få komfortabelt, skal du bruge de lokale taxikørsel.

Sophia Park. priser på

Indgangen til parken er kontrolleret af den lokale administration og koster 25 USD. for en voksen og 15 UAH. til børn.

For et ekstra gebyr kan du købe et skematisk kort over det sted, med en specielt belagt på sine ruter. Når en gruppe tur, er det tilrådeligt at benytte sig af en guide.

I den centrale del Sophievka, nær den øverste pulje, der er et tilstrækkeligt antal forskellige attraktioner, den pris, som billetter - de mest forskelligartede. For eksempel, cykeludlejning koste at den besøgende i 50 Hryvnia per time, og du kan ride i 40 USD en scooter eller rulle. Mange nødt til at gå som en åben båd eller en tur i den undersøiske flod.

Også i parken er nok boder med tema kalendere, lykønskningskort, magneter og andre souvenirs.

Placering for walking elskere

Sofiyivka er med rette kaldes den mest romantiske område i Ukraine. Hvorfor? Sagen er, at parken faktisk repræsenterer en sang om kærlighed af Grev S. Potocki til den smukke Sofia.

Her er placeret over hele den hvide marmor statuer indhyllet i grene af eksotiske træer. Shady stier er klar til at give kølighed, selv i det anstrengende varme sommer. Den glatte spejlede overflade af dammen slide svaner og ænder, en krystal klingende vandfald fusionerer med sang af fantastiske fugle.

Atmosfæren er virkelig romantisk. Intet under, at Grev S. Potocki ofte gik her med sin Sophia. Deres foretrukne ruter var langs stien til den øverste pulje, Det Ioniske Hav, Sø Acheron, den kretensiske labyrint og Giants-dalen.

Den berømte flod Kamianka og dens seværdigheder

Til dato, floden Kamyanka bygget en speciel platform, som er svært for det moderne menneske, navnet på Belvedere, som oversat til russisk sprog lyder som "fantastisk udsigt".

Nederst på udkig kan du se en lille skødesløs ligger en kæmpe kampesten, kaldet "Sten døden." Hvor gjorde sådan en forfærdelig definition? Det har en logisk forklaring. Når stenen er placeret over Belvedere, ønskede at hæve, for at bringe i mere succesfuld, ifølge arkitekten, det sted, han pludselig kollapsede, sårede og endda begravet under en masse livegne.

Lige siden klumper og ligger der, der minder om de frygtelige begivenheder i fortiden.

Sofiyivka - et sted, hvor erklære deres kærlighed

Talrige rejsende, studerer kulturen i Ukraine, som regel beder de samme ting: "Vi kommer til at besøge Sophia Park (Uman). Hvornår skal gå til dette sted? "Clear svar på dette spørgsmål er, i princippet, er svært nok. Hvorfor? Sagen er, at man finder her noget af deres egne. Nogen på sjælen har en overflod af fugle, nogen glad for at vandre langs stier, og der er dem, der rekrutteres modet til at gå på en tur til den underjordiske flod , eller klatre over klipperne, passerer over eller under vandfald.

Man vil gerne sige med sikkerhed. De nygifte, der beslutter at gå ind Sofiyivka på hendes bryllupsdag eller bryllupsrejse, bare ikke vil tabe.

Da byen i Uman, Sophia Park i foråret, sommer, efterår og vinter fuld af fantastiske udsigt og natur, nogle gange nogle surrealistisk skønhed. Selv luften synes at være gennemsyret af udenjordiske følelser af kærlighed og lidenskab - vidunderlige statuer i græsk stil, maleriske klipper, pergolaer, støjende vandfald, sten og dækket med græs og blomster bakker, alléer og kølige huler ...

Legender og Tales of St. Sophia Park

Tror du på varsler? Så har du helt sikkert brug for at gå til Sofiyivka så hurtigt som muligt. Der er bare et stort antal skjulesteder, specielt designet til at opfylde ønskerne. Tryk på stenen, lænet mod en sten, luk øjnene, passerer under grotte, og din hemmelighed nødvendigvis sandt.

For eksempel, ifølge én legende, hvis du nøjes med et stort vandfald, udtænkt nødvendigvis sandt. Af den måde, fra den personlige eksempel vi gentage, at gøre det nemt, fordi passagen under vandfaldet er helt lader ikke blive våd.

Den anden historie vedrører grotte af Calypso. Hun fortæller os, at hvis den grotte vil gå ulykkelig mand, vil han være glad, og hvis heldig, vil han helt sikkert være endnu gladere. Til alle de drømme, skal du med lukkede øjne tre gange for at få omkring en sten søjle i midten af grotten. Også i et hjørne af grotte flyder et lille springvand, som turister smider på held og lykke mønter.

En anden legende fortæller om de mirakuløse helbredende vand i grotten af Diana Mirror of Venus ved foden af vandfaldet. Disse syge mennesker kommer hvert år. Det siges, at mange kilder rent faktisk hjælper.

Flora og fauna i den gamle park

Ifølge mange, dette sted står virkelig sandt museum for naturen. I mange år har det fundet sit nye hjem titusinder af eksotiske planter, der importeres fra hele verden. Lige ved indgangen til parken er den vigtigste avenue, fuldt beplantet med århundrede gamle franske kastanjer og sjældne arter af popler.

Men i væksthuse Sophievka dyrkede planter smukke planter på vores planet, hvoraf nogle kan købes til en meget rimelig gebyr. Også, til dato, parken driver en rosenhave, som vokser flere hundrede forskellige typer af blomster.

Som sædvanlig forskellige fiskedamme, svømning eksotiske ænder og majestætiske svaner. På træer og bygge deres reder i almindelige fugle. Og i bushen på alle tider af året kan være plettet munter protein.

Hvad man skal kigge efter i første omgang

Start en tur i Sophia Park på den brede allé af hovedindgangen, den første ting du bør være opmærksom - Flora Pavilion, designet i dorisk stil. I øvrigt er det også en favorit område af lokale svaner, der elsker at spise rigeligt dyrke druer her.

Forsiden af pavillon på venstre side slå springvand blot tre nøgler. Ifølge legenden, hvis du drikker vand fra midten, vil du blive smuk, og af den ekstreme - sund og rig, henholdsvis. Bange for at blande? Prøv vand ud på én gang, så de ville være sikker på!

Længere henne på vejen turister vil møde fascinerende for sin originalitet springvand højde på 18 m. Det kaldes "slange" og den ledsagende formular vil ikke give det til at forveksle med nogen anden.

Passerer et stort antal naturlige monumenter, er det værd at komme til toppen af dammen på øen Anti-Circe. Dette er hjertet af parken, hvor slentre damer i hatte og frodige kjoler og herrer i storslåede kostumer. Overrasket? Alle disse outfits fra forskellige epoker og stilarter kan lejes på stedet! Prøv at forestille dig selv lidt tid rejsende. Bestyrelsen, ved den måde, er meget symbolsk.

Generelt Sofievka har alt hvad hjertet begærer: fantastiske natur, sten huler, antikke statuer, sten, klare søer, boblende vandfald, mystiske damme, forskellige stadier og mange andre interessante steder, som ikke er på besøg, ikke forlader parken.

Hungry? Hvor kan jeg spise?

Stadig, den fantastiske by Uman. Sophia Park - dette er endnu et bevis på gavmildhed og gæstfrihed af den lokale befolkning. Her elsker at behage, afslører skønheden i området. Og hvis du er taget for at behandle den rejsende, så gør det med alle de varme disse ukrainere. Caféer, restauranter og spisning her ved hvert skridt.

Af den måde, ved siden af hovedindgangen til arboret er et pizzeria med fremragende køkken og meget demokratisk for sådan en overfyldt sted priser.

Og i parken, i nærheden af den øverste pulje, er der flere butikker, hvor du kan bestille en hotdog eller købe chips og en forfriskende sød sodavand eller is.

Kom godt bekendt med selve byen

Generelt skal det bemærkes, at Uman - en smuk, hyggeligt og ganske antikke by Cherkassy region, som i dag er harmonisk blandet fortid og nutid.

Og det er ikke kun kendt for sit mesterværk af havekunst, den førnævnte dendrologiske park, men også graven af grundlæggeren af Hasidisme - Nachman.

Mange mennesker ved, at i en verden af Uman er berømt som en af de vigtigste valfartssteder. Flere tusinde ortodokse jøder besøge byen hvert efterår.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.