Nyheder og SamfundBerømtheder

Gruppen "Spleen". Solist "Spleen" Alexander Vasiliev, hans biografi og kunstneriske karriere

Kun få mennesker kender ikke navnet på den solist af gruppen "Spleen". Denne relativt unge rockband formået at vinde hjerterne hos mange musikelskere. Men historien om fremkomsten af rockmusikere kender et par kommandoer.

Oprindelsen af navnet

Fremkomsten af "Spleen" skete i St. Petersborg i maj 1994.

Det skete som et mærkeligt navn på dette hold fra det engelske ord milt, som kan oversættes som melankoli eller depression. Et andet interessant punkt i oprindelsen af navnet. Solist "Spleen", Alexander Vasilyev, kunne man sige, har tilegnet denne ære. En dag mødtes han med de poetiske værker af Alexander Chernov, nemlig med sit digt "i smug". I dette arbejde præsenterer vi ordet "Spleen", som er interesseret i Vasileva, som besluttede, at navnet er det bedst passer sin gruppe.

"Spleen" spiller musik i genren af alternativ rock. Men blandt de russiske rockere det er anerkendt som en af de mest lyriske grupper. Alle sange "Spleen" er meget forskellige og forskellige fra hinanden, da den spillestil og lyd. Vasiliev i denne plan behager og overrasker sine fans, hvilket gør noget ekstraordinært.

"Mitra"

Solist af "Spleen" Alexander Vasiliev blev født 15 juli 1969. Fødested blev Leningrad. Allerede fra sin barndom, han var meget afhængig af musik, og da han var tolv, han fik på udførelsen af rockbandet "Time Machine". Lyd, tale og måde af udførelsen af sange Makarevich hold så påvirket den unge musiker af fremtiden, at han besluttede at knytte deres liv med musikken.

Alexander Vasiliev organiseret, uddannet tilbage i syvende klasse skole min første gruppe. Det var og den næste gruppe oprettet for at "Spleen". Solist Alexander Vasilyev kaldte det "Mitra". Det blev oprettet ved hjælp af Morozova Aleksandra under træningen på instituttet. Unge mennesker har tid til at kombinere studie på Leningrad Institute of Aviation Instrument optage deres egne sange. Den første af disse optegnelser blev lavet hjemme.

Gruppe "Mitra" forsøgte at blive medlem af St. Petersborg klippe-klub, men der er ikke blevet accepteret.

det første album

Efter et par år, forsanger i "Spleen" drop ud af skolen og gå til at tjene i hæren. Efter hjemkomsten fra tjenesten, Vasiliev ankommer til det økonomiske fakultet på Theatre Institute. Som det er kendt, i halvfemserne var der en masse problemer. De rørt og "Spleen" gruppe, som solisten og blev tvunget til at lære og arbejde på samme tid. På trods af de hårde tider, Vasiliev ønskede stadig at organisere et rockband, og han gjorde det. Maj 27, 1994 han, Alexander Morozov og Nikolai Rostov udgivet deres første registrerede album, som blev kaldt "Støv profit." Under fejringen af denne begivenhed, drengene mødtes med Stas Berezovsky guitarist.

Debutalbummet mødte forventninger rockere: kassette med sin rekord solgt mere end 10.000 stykker. I alle institutioner i landet og i radioen lød sangen gruppe "Spleen", som blev forsanger i populære.

Siden da er nye stjerner bliver inviteret til at optræde i forskellige klubber i St. Petersborg, musikerne har arbejdet på at skabe deres næste album.

efterfølgende arbejde

Han blev en "samler af våben", en samling af værker af følgende grupper. Samtidig albummet i 1996 rockere fjernet klippet for "Be min skygge."

Slutningen af halvfemserne for gruppen "Spleen", solisten og resten af medlemmerne, hvoraf flittigt arbejdede på deres sange, viste sig at være ganske vellykket og rig. De udgav i løbet af denne tid mere end ét album. I 1997 udgav han "blåt øje" efter et år publikum jublede "Crimson album", og et år senere "Spleen" er på vise deres fans albummet "Altavista".

popularitet

Det var i de år, hans største popularitet er ved at vinde gruppe "Spleen". Solist, hvis biografi er udsmykket med succes modtaget af gruppen, sammen med deres kolleger på turné i hele landet og i udlandet. I 1999 blev gruppen inviteret til en klub gig, som fandt sted i New York. Året før, rockerne spillet på Luzhniki Stadium før udførelsen af den legendariske af The Rolling Stones.

Det er fra 1997 begyndte den hurtige succes af gruppen "Spleen", da hun var i stor efterspørgsel. Guys navn i alle de klubber i Moskva og den nordlige hovedstad. Udgivet i år sangen "Orbit sukker-fri" er velkendt for mange, men i disse år det nynnede bogstaveligt talt hver anden indbygger i landet.

Den nye årtusinde

Begyndelsen af dette århundrede for gruppen var også positiv. I 2001 "Spleen" producerer følgende samling af "25 frames", indspillet med den berømte rockband "Bi-2" fælles sang "Fellini", der begiver sig ud på en rundtur i Rusland. I løbet af de næste syv til otte år, "Spleen" udgivet yderligere fire album, blandt dem "Signalet fra det ydre rum," "Vendbar krønike", "Nye Mennesker" og "split personlighed."

Under oprettelsen af samlinger af "Spleen" gruppe gik til forskellige rygter i det omfang, det bryder. Dette skyldtes, at sammensætningen af gruppen "Spleen" så ofte ændret sig, men det gjorde ikke stoppe musikerne til at fortsætte aktiv rundtur i hjemlandet såvel som i udlandet, herunder i SNG og USA.

Siden 2009 en gruppe af "faldet til ro" inden år 2011. Vi kommer ikke ud med nye kollektioner og nye sange. Men i 2012, "Spleen" behagede deres fans ved at frigive "af bedrag." Det var allerede den ellevte album. Alexander Vasiliev Solist et år senere gør en video om en lille pige fra Japan til sangen "Datter af Samurai."

Vasiliev - en meget alsidig personlighed. Han komponerer alene teksterne og musik til dem. Desuden er han også involveret i maleri, maling. I løbet af sit liv skrev han mere end 20 malerier, og i Moskva det var engang selv en udstilling organiseret.

Personlige liv solist

Alexander Vasilyev Gift med Aleksandre Vasilevoy! Ja, hans kones navn samt hans. Mødte kommende kone er stadig i Leningrad Institute of Aviation instrument. I 2006 Alexander blev den stolte far, er hans søn og hans kone ved navn Leonidas. Faderskab, og hele familien livet er stærkt påvirket af en musiker. Ændrede hans syn på livet, som kan forstås af den kreativitet af "Spleen". Sange skrevet af Aleksandrom Vasilevym, er blevet mere vital, tættere på mening med skabelsen snarere end ødelæggelse. En af dem han dedikerede til sin søn, og kalder det - "søn".

Det er bemærkelsesværdigt, at grundlæggeren af rockgruppen "Spleen" næsten ikke indtage alkohol og narkotika, elsker at rejse, gode bøger og film, er en fan af fodboldklubben "Zenit".

Efter filmen "Brother" (begge dele), "Swing", "War" og andre, som var de soundtrack sange og musik af rock grupper i stigende grad begyndte at lyde spørgsmålet: "?" "Hvad er navnet solist" Spleen Alexander Vasilyev vundet anerkendelse og popularitet i den hjemlige arena showbusiness, mens de resterende ikke ligner nogen fra den moderne rock-stjerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.