FormationSprog

Ligeglad - det er ligesom? Betydning af ordet, og dens synonymer

Måske erklæring vil synes meget kontroversiel, men "do not care" - et ord, der udtrykker den næsten metafysiske ånd af menneskeheden. Det vil sige, de fleste er ligeglad med hvad der sker på naboen. Denne tilgang har både fordele og ulemper, men før vi taler om den metafysiske aspekt af livet, tale om sproglige. Kort sagt, finde ud af værdien af test ord og synonymer til at kalde ham.

hvilket betyder

I dette tilfælde har vi ikke tage ordene i indholdet, som hver kan variere alt efter din smag og præferencer, og udelukkende være afhængig af ordbogen. De sidste fire værdier giver os adjektivet "ligeglade", som er organisk forbundet med den dialekt, kom ind i en zone af opmærksomhed.

 1. Man, ikke udånding interesse for nogen eller noget. For eksempel er der mennesker, der elsker ballet og fodbold. Nogle elsker begge. Men oftere alene som Baryshnikov, og andre - Messi. Afhængig af rækkefølgen af hvad seerne se lettere, de er ligeglade nogen fodbold anliggender, eller ballet. Med andre ord, publikum af fodbold alligevel, hvad der foregår i ballet, og omvendt.
 2. menneskelig egenskab, som udtrykker en vis relation til virkeligheden. Han næsten alle ligegyldige, dette forhold ikke overraske nogen i dag. For eksempel, helten Romana Kamyu 'The Outsider' Meursault - ligeglade med verdens folk.
 3. Så de siger om en mand, der er ligeglad med alt. Jeg husker en anekdote om usynlige Joe.
 4. Ved sammenligning af to objekter, og den ene fra den anden er ikke anderledes, siger de, at han er ligeglad. For eksempel, to sokker i samme pakke. Med andre ord, ikke kan skelnes fra mængden.

Dette er betydningen af ordet "ligeglade" i sin helhed.

Synonymer

Vi mener ikke, at i betragtning af erstatningen, vil læseren finde noget nyt til dig selv, men alle kan være. Så den følgende synonymer:

 • Anyway.
 • Ligegyldigt.
 • Apatisk.
 • Tomt.
 • Ligegyldigt.
 • Uegennyttigt.
 • Passivt.
 • Inert.

I varierende grad, er disse ord erstattet af adverbiet "ligeglade", naturligvis. Man kunne tilføje her og "kedsomhed". Men kedsomhed - det er, som det hedder i I. Brodsky, "aktiv holdning" til at være, en manglende interesse indebærer passivitet. Derfor er åndelig længsel, vi ikke omfatter her, men læseren kan drage fordel af denne form for erstatning, hvis han får brug for.

Bagsiden af succes

Vestlige civilisation har været et stykke tid står på effektiviteten. Derfor, når en person i en virksomhed i bred forstand af ordet, han er mere ligeglade. Dette er normalt. Når lyser konstant som muligt, en masse arbejde. Den menneskelige psyke afviser overflødig og fokuserer på det væsentlige. Ingen styrke, selv at sympatisere med forældrene. I det XIX århundrede, helten i vor tid var Pechorin, og XXI - er Meursault. Er der en vej ud? Selvfølgelig! At erkende den relativitet værdier. Og vigtigst af alt, forstå, at penge - det er ikke alt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.