FormationSprog

Hvad er Wraith: ordet, synonym, stress

Hvad gør ordene: svag, at blinke og dysterhed? Det viser sig, at de alle nedstammer fra Proto-slavisk - "døs" Desuden hedder vores forfædre kaldet skummel gud af løgne og bedrag. Prøv at forstå, hvad en døs, hvor dette ord er korrekt accent og nogle synonymer for det er nærmest.

værdi

I ordbøger kan du finde flere definitioner staroslavyanizmy - Wraith. Stress på samme tid er altid på den første vokal. Introduktion til fire mest populære værdier mystiske mørke:

 1. Oftest læser vi, at Wraith - en fordrejning af perception, en forvrængning af virkeligheden. Det ser ud til, at en Wraith - et synonym for et fatamorgana, der fancies plaget rejsende i ørkenen. Men i modsætning til konventionel optisk illusion, han ikke synes selv, og hans "foreslå".
 2. Tale ved Moroka normalt indebære udmattende og uelsket arbejde, samt stress og jag.
 3. I første omgang, vores forfædre kaldte som tåge og mørke, og i overført betydning noget bedøvende grund.
 4. Også under Moroka undertiden refererer til sygdomme i øjet.

Wraith - synonymt med glamour. Og i dag er det den mest præcise definition af "tåget" staroslavyanizmy. Andre synonymer nævnes: mørke, mørke, sløret bevidsthed.

Afledt af ordet

Tilsyneladende, vores forfædre havde en tendens til alle de mystiske og gådefulde. Intet under ordet wraith dukkede en masse derivater, som vi stadig bruger i daglig tale. Måske vil de hjælpe til at forstå præcis, hvad en wraith.

Som du kan gætte, det mest populære derivat - en "mørke". Der er allerede stress er på anden "o". Men i dette ord lidt mystisk. Oftest under ham forstå de røde bånd, besværligheder, problemer, bekymringer og indviklede vanskelige sager.

Mere mystisk det kan synes velkendte "tusmørke". I første omgang lød det som sumorok. Men det betyder det samme i vore Dage - intervallet mellem solnedgang og mørkets frembrud.

Ordet "dåne" kommer også fra den allerede velkendt for os forvirring. Men i modsætning til den mystiske glamour, det er en meget reel fænomen - midlertidigt tab af bevidsthed.

En anden populær derivat af ordet - en "blink", det vil sige, åben og luk øjnene. Hurtigt dykke ind i mørket og ud af hende.

Dette er ikke alle de ord, der kom fra Gammel forvirring. Disse omfatter begreber som flash, flimmer, fjols, fade, pomrachnenie og mange andre.

formsprog

Wraith - et ord, der gav os en stabil ekspression. Mindst uden ham ville der have været en populær phraseologism "narre". Det vil sige, en mørk, forvirrende eller blot forsøger at holde den anden person "et fjols."

Uden mørke vore samtidige ikke ville have vidst, hvad det vil sige at "grim". Vi ville være nødt til at finde en ny definition for surly mand, der er i alvorlig eftertanke.

Også, ville der være nogle fangst sætning, der kom til det talte sprog i de sovjetiske film. For eksempel, helten fra de "herrer i lykke" ville ikke græde højt, at det "vil rive munden, morgaly vykolet". Fordi, som vi ved, at ordet "Morgan", og dermed slang "morgaly" også kommer fra "mørke".

Wraith i det gamle mytologi

Men det viser sig, at der er en anden unik værdi ord wraith. I Pantheon af slaviske guder var en dyster skaberen. Han indførte folk på afveje, nedladende løgne, bedrag, uvidenhed, medbragte onde drømme, og indført i hypnose og arrangeret rod. Slaverne kaldte det Morok.

Det menes, at dette er en analog af den græske gud Morpheus (gud for drømme). Det er også sammenlignet med et listigt skandinavisk gud Loke. Eller den græske gud-snyder - Hermes. Men på samme Morok mere mørk og dyster. De bruges ofte til at skræmme børn.

Ikke for ingenting slaverne tildelt sin gud sådanne funktioner. Det var ham, der beskytter mennesker fra sandhedens vej, som dødelige ikke formodes at kende.

Hvorfor Gud Moroka så tung ud?

For helt at forstå, hvad en døs, bør henvise til stamtavlen af de slaviske guder. På dette stadium bliver det klart, hvorfor denne gud er så lumsk. Det viser sig, er søn-Koshchey tjernobog, også kendt som Demon. Gud kold, død og galskab. Faktisk med sådan en far er det svært at være gud for kærlighed og skønhed.

Moroku mor fik også vanskelig. Hun var gudinde for rædsel og spøgelser - Mara, også kendt som Morena. Det skræmmer folk, tager deres helbred og såvel som en søn, uklarhed hans sind. Det viser sig, sønnen bare tog alle de "bedste" fra deres forældre.

I dette tilfælde er der på Moroka tvillingebror. Kendt som Frost. I dag, efter vores mening er det en slags bedstefar, som bringer gaver til børn lydige. Ifølge slaverne - er barsk guddom, der sank jorden i dødelig søvn. Hans frygtede selv solen.

brødre elskede Således humor, og nogle gange omdannet til hinanden. 1. januar på hans fødselsdag, Frost og Morok gik gennem landsbyen og sender folk frost og glamour. Slavere forlod vinduerne er forskellige gaver og slik brødre til forræderiske guder meget de havde lidt skade.

Hvordan man ikke at bukke under for Moroku?

På trods af, at dette er den gamle slaviske ord, kan nogle moderne mennesker til sig selv føler, at sådan en døs. Oftere end ikke disse dage sky sindet forskellige manipulatorer. Disse omfatter:

 1. Sekterere.
 2. Pick up artist.
 3. Roma.
 4. Nogle repræsentanter for network marketing.

Det vil sige, folk der har brug for at få nogle gavn af dem zamorochennogo person. Ganske ofte dase foreslå at bruge neuro-sproglig programmering teknikker, såsom:

 • forankre det er motivationen til at gøre noget;
 • trans - refokusering, "afbryde" fra omverdenen;
 • forslaget nødvendige oplysninger.

Og forslaget er af to typer. I det første tilfælde er "offer" vilje manipulator. I den anden - tilhængerne ty til metaforer, tvinger folk til at blive enige med højttaleren gennem klar sammenhæng. For eksempel, Pickup Girls smukke piger fortæller historier om kærlighed.

For ikke at bukke under for den moderne Moroku, psykologer anbefale:

 1. Spørg opklarende spørgsmål (det slår det færdige manuskript).
 2. Reager på smiger komplimenter tælleren (så du vil ikke føle, at du har noget manipulator).

Desuden er det muligt at forsøge at bruge udtrykket af NLP eller, siger, en pickup i den forkerte forstand. Hvis den interviewede begynder at komme sig, måske han forsøger at vildlede dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.