FormationSprog

Hvor skal man begynde at lære engelsk på egen hånd: nogle tips

Hvert år mange russere i stigende grad spørger sig selv: "Hvordan at begynde at lære Engelsk" Vores livets realiteter diktere behovet. En række faktorer bidrager til dette. Engelsksprogede kulturelle produkter til vores dag i forgrunden overalt litteratur, merchandise, biograf, uddannelse og så videre. Desuden i dag mange af vores medborgere har en meget reel mulighed for at rejse til udlandet for turisme, til arbejde eller for forandring af bopæl. Før disse mennesker nødvendigvis rejser spørgsmålet om, hvor man skal begynde at lære engelsk? Hvilken vej til at opnå gode resultater på kortest mulig tid?

Selvfølgelig kan du gå på et sprogkursus. Der vil du blive givet alle de nødvendige instrukser og vil guide dig gennem hele læringsprocessen. Hvis en eller anden grund er det ikke for dig, og du undrer dig hvor du skal begynde at lære dig selv engelsk, så sikkert vil du finde nogle nyttige tips i den følgende artikel. Så vi videre til udvikling.

Hvor skal man begynde at lære engelsk? Selvfølgelig, fra det grundlæggende i grammatik

Den første ting du skal mestre de mest grundlæggende regler for grammatik og mest nødvendige husstand ord. Noget med at begynde at lære engelsk skal, forenet i alle systemer. Selvom det ser ofte i forskellige former. Den første ting du skal bestanden op på vedholdenhed, det er en ganske lang proces. Mindst et par måneder, det vil tage, før du begynder at miste nok til at forstå modersmål og taler om et emne. I den første fase af selvstudium du bare brug for at få en primer.

Blandt den vifte af sådan litteratur er meget robust to bind af "Den engelske trin-for-trin" forfatterskab Natalia Bonk og lærebog «Cambridge engelsk grammatik». De er let tilgængelige i både elektronisk og trykt form. Efter en måneds hård træning vil du allerede være i stand til at genkende alle de numre på engelsk eller typer af gange. Samt mange andre finesser såsom aktiv eller passiv stemme. Af den måde, den første fase af læring ord at bruge ord kort. det er meget effektiv til at studere engelsk. Gamle, men effektiv måde.

Sørg for at bruge bogen til at lære engelsk

Efter de første par uger af sprog at lære det grundlæggende, altid holde læsning. Nej, bare rolig, du behøver ikke at læse komplekse tekster, ser til oversættelse af næsten hvert eneste ord i ordbogen. Der er specielt tilpasset til dette formål tekster. En sådan, for eksempel forfatterskabet af bogen Ili Franka. Her hver ledsaget af en yderligere afsnit af den engelsksprogede russiske sprog med separat overførsel og analyse af komplekse ord. Det vil hjælpe dig lidt tid nogenlunde godt styret i engelske tekster uden hjælp fra en tolk.

Og, selvfølgelig, kan ikke være begrænset til læsning

Husk, at lære noget sprog er at være ikke blot visuelt, men også auditive. At lære at opfatte ved at høre det engelske sprog, du nødt til konstant at arbejde på det. I de indledende faser kan du bruge, for eksempel erfaringerne fra den berømte amerikanske lingvist Jay Hoag. Kurset hedder «Ubesværet engelsk» og også i det offentlige domæne tilgængelige på internettet. Parallelt med at oversætte tekster til sig selv de foretrukne engelske sange, se film med undertekster. Sikkert, dette er i tillæg til gavn at blive endnu og interessant for dig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.