Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan bliver det smart om 5 minutter? Sådan bliver du smart: 5 enkle måder. Udvikling af menneskelige evner

Der er situationer, hvor det er helt uklart, hvad andre mennesker taler om, eller det er umuligt at løse ethvert problem eller problem, eller det er svært at finde et godt og korrekt svar på spørgsmålet. Generelt, en eller anden måde, komme ud af problemer. På dette tidspunkt opstår spørgsmålet: "Hvordan bliver det smart?" Om 5 minutter er det selvfølgelig svært at opnå betydelige resultater, hvis det drejer sig om hjernearbejde og udvikling af efterretninger. Men hvis du træner regelmæssigt, vil effekten være meget mærkbar.

Sådan bliver du bedre end andre: Få tips

Arbejdet med at øge intelligens, udvikle hukommelse og koncentration, øge sindets fleksibilitet og øge arbejdshastigheden kan opdeles i flere retninger. Regelmæssige klasser vil hjælpe med svaret på spørgsmålet om, hvordan man bliver smart i 5 minutter om dagen.

selv-uddannelse

 1. Forøg ordforråd. Hvis et nyt udtryk, et navn osv. Blev lød i talen, så skal du få ordbogen og se dens betydning. Det er også nyttigt at tage en forklarende ordbog og læse den, et par sider om dagen. Det vil med jævne mellemrum være nødvendigt at gentage bestået og kontrollere din viden. Til kontrol skal du bruge forskellige applikationer på internettet. Der er mange forskellige test. I et par måneder kan du øge dit ordforråd med flere tusinde ord.
 2. Uafhængig undersøgelse af området af viden af interesse. Dette er et af hovedpunkterne i løsningen af problemet med, hvordan man bliver smart i skolen.
 3. Lær et fremmedsprog. En lektion, der væsentligt forbedrer mange karakteristika i sindet. Det er ikke kun udviklingen af hukommelse (lære nye ord), men også logik, fordi Setninger og ord er opbygget efter visse grammatiske regler. Også kendskab til anden kultur vil blive givet.
  Skal forsøge at "leve". Nu er der mange forskellige tjenester, der giver en sådan mulighed: specielle websteder og programmer. Den samme skype, hvor du kan kommunikere direkte med den indfødte højttaler. Hjernen skal hurtigt finde løsninger, forstå andres tale, reagere på et andet sprog. Som følge heraf vil tankens hastighed stige betydeligt.
 4. Læsning. Det anbefales ikke at vælge kun underholdende litteratur. Det bør være knyttet til klassiske værker, såvel som interesseret i populære videnskabelige publikationer. Dette er en måde at sætte det første punkt i praksis. At læse klassiske værker giver dig mulighed for at prøve alle roller, evaluere alle tegnene, lære at empati og forstå en dybere menneskelig natur.
 5. Udvikling af telecasts. Der er mange gode uddannelseskanaler, for eksempel "Air Force", "Science 2.0", "Culture" osv. Fra programmerne kan du også lære mange nye ting og stærkt berige din indre verden.

Brain træning

Regelmæssige øvelser, løse ikke-standardiserede og logiske opgaver øger signifikansniveauet væsentligt. Hvordan? For at blive en intelligent person, såvel som stærk, kan du kun med regelmæssig træning.

 1. Puslespill spiller rollen som simulatorer. Du kan lære at løse Sudoku eller indsamle Rubik's terning.
 2. Tæl i sindet. Som de siger, leder sagnets matematik til orden. Derudover er det en meget nyttig færdighed i hverdagen. For eksempel har du foretaget køb i en butik, kan du beregne, hvor meget de vil koste. Eller estimer omkostningerne til forsyningsselskaber. Og du ved aldrig, hvad du ellers kan beregne i vores liv!
 3. Løs korsord og krydsord.
 4. Løs gåder, anagrammer, udfør opgaver fra IQ test.

skabelse

Kreative mennesker tror uden for boksen, find flere løsninger på samme problem, de kan se på problemet fra forskellige synspunkter. Derfor er det værd at være med i skønhedsverdenen. Du kan lave tegning eller kunstnerisk fotografering. Også en god måde at udvikle en kreativ begyndelse på er at skrive poesi eller burim.

Forskellige håndværk vil også være meget nyttige, fordi Udvikle små motoriske færdigheder, lindre og lære at fokusere.

Udvikling af hukommelse

Evnen til hurtigt og permanent at huske en stor mængde information er meget vigtig i den moderne verden. Da du kan blive en intelligent person, kun have encyklopedisk viden. Der er forskellige måder at udvikle hukommelse på, mange metoder er blevet opfundet. Du kan bruge en af dem. Det vil også være meget nyttigt at lære digte, spille spil for at huske placeringen af objekter og ting, gentag lange sætninger osv. Der er et stort antal spil med det formål at udvikle hukommelse. De kan f.eks. Spilles med børn. Det vil være nyttigt for børn og forældre. Derefter vil dette fjerne spørgsmålet om, hvordan man bliver en smart pige eller dreng.

Nye visninger

At ændre situationen vil slappe af og udvide horisonten. Hjernen vil begynde at arbejde ganske anderledes.

 • For nye oplevelser kan du tage på tur. Du kan rejse til udlandet eller i en anden region i landet.
 • Intet beriger den indre verden så meget som at kommunikere med forskellige mennesker. Det lærer dig også at være en god conversationalist.
 • Du skal være i stand til at lytte til dine samtalepartnere og tøv ikke med at stille spørgsmål.

Nyttige vaner

Dette punkt bør gives særlig opmærksomhed, da det er muligt at blive den klogeste alene med god selvorganisering.

 1. Begræns visning af underholdnings-tv. Kommercielt tv udvikler ikke en person.
 2. Hvis der går pause på arbejdspladsen, så foretrækker du ikke at se billeder med killinger eller læse anekdoter. Det er meget bedre at åbne "Wikipedia" og blive bekendt med en tilfældig artikel. Eller læs om de begivenheder, der skete i dag.
 3. Er interesseret i relevante nyheder. En person, der ikke er fikseret udelukkende på sine oplevelser, er en meget interessant samtalepartner.
 4. Få nok søvn. Med søvnløshed fungerer hjernen mindre effektivt. Ved overskydende - der er en slaphed. Da man bliver intelligent i 5 minutter i en drøm er virkelig, så skal du hvile din krop.
 5. Bevægelsen er livet. Fysisk aktivitet øger niveauet af arbejdskapacitet for hele organismen, inkl. Og hjernen. Gør helst i frisk luft for at øge iltindholdet i blodet. Du kan gå om eller lave øvelser, eller gå til fods til arbejde eller tilbage, eller gå til gymnastiksalen. Som du vil.
 6. Korrekt ernæring. Kosten er meget vigtig for sindet. Med mangel på næringsstoffer reduceres dens effektivitet også. Det er ønskeligt, at valnødder, rosiner, fisk, korn, frugter (både friske og tørrede) og grøntsager altid er til stede. Lad mig ikke helt forlade sweets, tk. Glukose er en "fast food" for hjernen, men det er ønskeligt at begrænse deres anvendelse.
 7. Få computerspil. Spillerne er veludviklede reaktionshastighed, mobile, som pianister, de forstår hurtigt og navigerer i et nyt miljø. Derudover giver spillet dig mulighed for at losse følelsesmæssigt.
 8. Brætspil, såsom skak og tjekker, udvikler fleksibilitet i tænkning og udvikler evnen til at forudsige handlinger fra en modstander.
 9. Ingen multitasking! Dette "dræber" evnen til at fokusere på en ting, disaccustoms fra målrettet arbejde.
 10. Klassisk musik har en beroligende effekt og hjælper med at koncentrere sig.
 11. Sindet skal ikke kun arbejde, men også hvile.

Hvis du har brug for at aktivere hjernen

Der er tidspunkter, hvor du hurtigt skal komme sammen. I disse tilfælde er spørgsmålet om, hvordan man bliver klog på 5 minutter, hvordan man dispergerer din hjerne og får det til at fungere, meget relevant. Et par enkle teknikker vil hjælpe i dette. For det meste er de rettet mod at øge koncentrationen.

 • Tyggegummi stimulerer blodstrømmen til hovedet, så sindet begynder at arbejde mere aktivt. Handler næsten øjeblikkeligt, men effekten passerer hurtigt - om cirka 20 minutter.
 • Kaffe og doughnut eller chokolade giver dig mulighed for at opmuntre og koncentrere dig om at løse problemet.
 • Energidrikke kan på grund af deres sammensætning køre væk døsighed og træthed. Men de kan være skadelige, så du bør ikke misbruge kemi.
 • Lugten af rosmarinolie øger koncentrationen.
 • Ved løsning af komplekse og kreative opgaver anbefales det at tage en vandret position, fordi Denne kropsholdning har en afslappende effekt. Dette til gengæld øger kreativiteten, hvilket giver dig mulighed for at opnå resultatet.
 • Refleksioner højt stimulerer mobil intellekt.
 • Når man løser et problem, er det ønskeligt at tegne eller tegne noget siden Dette vil give dig mulighed for at koncentrere dig bedre.

Afslutningsvis

Selvfølgelig til spørgsmålet: "Hvordan bliver man klog i løbet af 5 minutter?" Er det svært at besvare utvetydigt, tk. Dette er et komplekst koncept. Derfor skal vi arbejde på mange områder. Men ikke tage lektioner for alvorligt. Mange af disse metoder er spillignende. Det vigtigste er at bruge alle de opnåede viden og færdigheder, først vil der være et praktisk udseende fra alle øvelser, og tiden vil ikke blive spildt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.