Intellektuelle udviklingKristendommen

Søn af den hellige Jomfru Maria - kamp den ortodokse kirke til manifestationen af kætteri

"Søn af den mest hellige Guds Moder", ifølge den officielle kirke - er "Klinten" i modsætning til "hvede" - Guds ord. Oversat fra "ukrudt" af kirken i det daglige kommunikationssprog - det er ondt fiktion, miskreditere det Allerhelligste Guds Moder.

"Søn af den hellige Jomfru" - kætteri, forbudt at udskrive. Intetsteds i nogen kirke bog om det der er ingen omtale. Hvem de blev skrevet, når - er ukendt. Konkret kan vi kun tale om formålet med deres skabelse, som er substitution af ortodoksi postulater, bekæmpelse af officielle religion, hvor der ikke er nogen forbudte teknikker.

70 års reglen om ateisme på forskrifter de hellige skrifter

Indtil 1917 har "Guds Lov" i alle grundskoler været et obligatorisk fag. God eller dårlig - stadig argumentere. Men en mand med en historie af barndom vidste oprindelsen af kristendommen, han var bekendt med den sande indhold af åndelig litteratur.

Efter en 70-årige regeringstid af ateisme kompetente mennesker i dette område (som ikke alle troende), ikke så meget. Behovet for guddommelig beskyttelse er stor, viden er ikke nok, og at der er fejl.

Nogle kilder siger, at den første "Søn af den mest hellige Guds Moder", som nævnes i det 12. århundrede. Mest sandsynligt, denne legende opstod for at gøre "arbejde" tyngde.

Historien om fremkomsten af "drømme" af den hellige Guds Moder

Omkring disse skrifter (og de bør kun være skrevet i hånden) en masse "eksperter", tolkning (hver på sin måde) den korrekte læsning af "Drømme".

Årsagen er, at "Søn af den hellige Jomfru Maria" nyder en rabiat efterspørgsel. Det har altid været - sammen med den officielle religion der var snesevis af "motion" sekter, "bedstemødre", troldmænd, healere.

Nu har det udviklet legender, hævder, at "Søn af den hellige Jomfru Maria" (77 bønner lægges til grund) - den mest kraftfulde talisman. Og for den person, der ejer dem alle, er der ingen hindring eller fare. Antallet af "drømme" vil variere, op til hundrede. Nogle kilder har rapporteret tilstedeværelsen af "podsnov". Det vil sige, der er visse videnskab. Skændes om, hvilken form for bøn hjælp i en konkret sag.

Det menes, at de "drømme" - en bøn, selvom de er i form af konstruktion og ikke væsentligt svarer til bøn - samtale med Gud. I "drømme" er til stede narrative elementer: hvor kom Jomfru, hvor hun fangede en drøm, hvor landsbyen.

Men i henhold til hundreder af tilhængere, disse bønner er meget effektive. De omskrive og omskrive. På mange steder, "Dreams of den hellige Jomfru" anmeldelser er ikke kun positivt, men også begejstret.

Sådan opretter amuletter

Og en af dem er meget "oprindelige" sprog beskriver ritual for at skabe din egen talisman. Anbefalet blæk, kun sort og har lige købt, tilsættes tre dråber hans blod, skal du sørge for at tage en fyldepen, meget hvidt papir, tænde stearinlys og fokus. Begynde at skrive, må vi huske, at der formodes at omskrive en masse tid, så hvordan du opretter en talisman kan kun skrive det i ét åndedrag, uden en eneste blot. Når du udfører denne rite også overvejet rigelig sved, som tørrer særlig lommetørklæde. Derefter tørklædet brændt på lysene. Asken spredes med vinden. Men hans fly er nødvendigt at se. Og hvis han får i ansigtet, det er, kommer tilbage, skal du begynde med det samme at skrive en anden bøn.

Tegn på sekterisme i "drømme"

Selv tætte person kan ikke undgå at bemærke her elementerne i sekterisme. Og blodet - alt fra det onde. Men øget efterspørgsel finder altid tilfredshed, især i vores tid, takket være internettet. Her og trykte tekster, synes det i princippet afvises. Snesevis af råd og historier fra personlig erfaring. Og så, udsagnet "Nå, fordi hjælpen er" helt afvæbner. En mand beder om hjælp på anbefalinger fra venner og følte, at han havde fundet hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.