FormationFAQ uddannelse og skole

Hvordan til at identificere og formalisere de mål og målsætninger i naturligvis arbejde

Kursus projekt - den første alvorlige og selvstuderende arbejde. Han er kvalitativt forskellig fra de snesevis af essays og rapporter skrevet tidligere. Oprettelse af kurset arbejde er meningsløst uden et sæt retning. Det er derfor, det er så vigtigt i den første fase til at formulere mål og målsætninger.

I løbet er projektet ikke optager meget af de teoretiske data, hentet fra lærebøger og forskningen af den studerende, beregninger, analyser og systematisering af data. Fastlæggelse af mål og målsætninger for deres arbejde, skal du tage højde for dette.

Formålet med naturligvis arbejde bestemmer dets struktur og indhold

Hvorfor er lærerne så insistere på, at en integreret del af den første blok af dit projekt mål og målsætninger bliver kurset? Det faktum, at der ikke svaret på spørgsmålet om, hvorfor du skriver dette arbejde, vil dit arbejde være af en abstrakt karakter.

At formulere mål, skal du bestemme, hvad du er interesseret i det valgte emne. Måske hun ikke helt har afsløret i lærebøger og publikationer, så er du nødt til at udfylde de huller i det. Der kan også være omstridte spørgsmål, mens du venter på din egen kvalificeret udtalelse.

I de fleste tilfælde er formålet og opgaven med kurset - en uddybning af teoretisk viden og deres anvendelse i praksis. Derfor kan du angive i indledningen til denne plan for at udvikle en bestemt teknik til at løse problemet med offentlig karakter eller niveau af forskningen objektet.

Det er ikke nødvendigt at tilbyde en lang liste af mål i arbejdet, som du nå dem alle er ikke lig med succes i et projekt. Det er bedre at være begrænset til en eller to sætninger. Hvis emnet er teoretisk, er det med fokus på studiet materiale. I tilfældet med den praktiske orientering af projektet, skærpe din opmærksomhed på din forskning i et bestemt område.

Mål og målsætninger hænger uløseligt sammen

Målet - det er hovedsagelig en reaktion på et spørgsmål om, hvad den studerende vil gøre i dit kursus projekt. Opgave, til gengæld definerer måder at opnå målene. Så det næste spørgsmål, som beder en elev, det lyder sådan her: "Hvilket betyder, at jeg vil opnå den tilsigtede?".

Ofte kan problemet formuleres på denne måde:

  1. dybtgående undersøgelse af teoretisk materiale om det valgte emne;
  2. en gennemgang af forskningen objektet;
  3. dataanalyse;
  4. udvikling af konklusioner og anbefalinger.

Opgaver kan være mere. Det hele afhænger af den disciplin og det valgte tema. Hvis du skriver en kursusaktiviteter i økonomi, skal du sørge for at vælge blandt de opgaver analyse af de finansielle anlægget og oprettelsen af en handlingsplan for at forbedre situationen på det valgte selskab.

Under alle omstændigheder er de mål og målsætninger naturligvis arbejde afhænger af de valgte disciplin temaer og den retning, du er interesseret i at gøre forskning. Efterlad ikke skrive den indledende del af projektet til senere. Efter alt, er det den ramme af dit arbejde, uden tekst vil være tilfældig og ustruktureret.

Mål og projektets mål af loven kan omfatte en gennemgang af eksisterende lovgivning og dine forslag om indførelse af ny lovgivning. Fremtidige lærere rådes til at medbringe et grundlag i deres arbejde moderne og traditionel undervisningsmetoder, og satte os den opgave at udvikle deres egne versioner af undervisningen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.