TravelingHoteller

Royal Arena Resort & SPA 5 * (Tyrkiet / Bodrum): fotos og anmeldelser

Mange turister ved, hvordan du kan lide dette Bodrum tyrkiske hovedstad. For her er der masser af barer, der er kendt langt ud over grænserne i Tyrkiet, diskoteker, natklubber og andre steder af underholdning, hvor der hvert år valfarter til massen af mennesker fra forskellige lande i jagten på uforglemmelige sjov og levende indtryk. Også på grund af de særlige forhold i det lokale klima og konstante vinde, Bodrum er en attraktiv destination for surfere. Men tror ikke, at denne udvej kommer udelukkende unge mennesker. Tværtimod, her kan man ofte finde og ganske respektabel publikum. Hvis du også ønsker at tilbringe en fantastisk ferie i Bodrum og se efter et komfortabelt hotel med upåklagelig serviceniveau, derefter betale din opmærksomhed på Royal Arena Resort & SPA 5 *. Vi til gengæld fortsat fortælle mere om dette hotel, samt finde ud af om hendes mening af vore landsmænd, der har besøgt her.

hvor er

Dette hotel er beliggende i Bodrum område kaldet Gümbet. Afstanden til centrum, med sine mange butikker, barer, restauranter, diskoteker og anden underholdning er kun fire km. Så du kan gå en tur eller få der med bus (busstoppested overfor hotellet indgangen). Med hensyn til den nærmeste luft havn, fjernes fra Bodrum, kun 40 km. Således efter ankommer til den lokale lufthavn vej til Royal Arena Resort & SPA 5 * vil tage dig mindre end en time. Hotellet råder over sin egen sand og stenstrand. Det ligger et par hundrede meter. Hvis du ikke ønsker at gå, kan du altid nå havet på mini bussen på hotellet som kører regelmæssigt i dette område.

Royal Arena Resort & SPA 5 *: foto og beskrivelse

Dette hotel blev bygget i 1998. I 2011 blev en storstilet reparationer udføres her. I dag "Royal Arena Resort & Spa" - er et stilfuldt og moderne fem-stjernet hotel, der tilbyder gæster ophold komfortable og udstyret med alle nødvendige rum. Den består af en ni-etagers bygning, der er udstyret med high-speed elevatorer. Boligfonden repræsenteret ved tal 135 (standard, familie og suiter). Hotellet har en restaurant (buffet, internationalt køkken, vegetar, diætetisk og børnemenu), barer, en stor swimmingpool, solterrasse og privat strand. Dette sted er ideelt for unge og for familier.

regler bolig

I overensstemmelse med de interne regler i Royal Arena Resort & SPA 5 * (Bodrum), afvikling af ankommende gæster begynder med to timer om dagen. På afrejsedagen rummet skal frigives inden middag. Hotellet accepterer gæster med børn i alle aldre. Som for rejsende med kæledyr, er deres ophold i "Royal Arena Resort & Spa" forbudt. For at betale for ophold og brug af forskellige tjenester på hotellet kan du både kontanter og plastikkort populære betalingssystemer.

Værelser

Som allerede nævnt, i et fem-stjernet hotel "Royal Arena Resort & Spa" har 135 komfortable værelser. De er i en ni-etagers bygning, der er udstyret med to high-speed elevatorer. Værelserne er repræsenteret ved standard dobbeltværelser og familieværelser samt suiter. Hotel værelser er udstyret med individuelt kontrolleret aircondition, badeværelse, satellit-tv, telefon, køleskab, pengeskab og minibar. Nogle værelser har balkon. Når du booker et værelse, kan du vælge en udsigt over havet, haven eller det omkringliggende område. Værelserne rengøres dagligt. Regelmæssigt også ændre håndklæder og sengetøj. På ethvert tidspunkt, kan alle hotellets gæster bestille roomservice.

Restauranter

Spisning på hotellet er organiseret i henhold til "ol inclusive". Flere gange om dagen, serveres buffet i hotellets restaurant, som består af en lang række internationale retter. Derudover har du mulighed for at have en snack i løbet af dagen i snackbaren. Det skal bemærkes, at niveauet af magt i Royal Arena Resort & SPA 5 * (Bodrum), anmeldelser af turister kun bekræfte, at der på et højt niveau. Her retter til din smag vil være i stand til at finde alt.

helligdage strand

Hotellet har sin egen private strand, væk fra det for et par hundrede meter. Gang til havet kan nås på en fjerdedel af en time. Hvis du ikke ønsker at gøre sådan en tur, kan du komme til stranden på hotellets bus der kører regelmæssigt mellem kysten og hotellet. På stranden har alt hvad du behøver til en perfekt ferie: liggestole, parasoller, udstyr til underholdning på vandet. Derudover er der også masser af barer, hvor du kan smage gode drinks.

Underholdning og infrastruktur

Hotel Royal Arena Resort & SPA 5 * (Tyrkiet, Bodrum) tilbyder alle de nødvendige for en god nattesøvn og underholdning infrastruktur. Så her er et par barer, en restaurant, en tv-stue, en stor swimmingpool med en stor solterrasse, som tilbyder en storslået udsigt over, internet cafe, huslejer havet bil og udflugter. Hotellet har døgnet rundt reception, så alle spørgsmål og problemer, kan du udligne til enhver tid.

Hovedattraktionen i hotellet er uden tvivl swimmingpoolen. Den har en ikke-standard oprindelige form. Her er et lavvandet vandområde og for de yngste gæster. I nærheden af bassiner, der er udstyret med en stor solterrasse med komfortable liggestole og skyggefulde parasoller. Hertil kommer, hotel funktioner og indendørs swimmingpool og en privat spa. Hotellets gæster kan også nyde et spil billard eller dart. Hele dagen på hotellet beskæftiger et team af animatorer. I aftenen levende show og arrangerer også overførsler til populære natklubber i Bodrum.

Passet i Royal Arena Resort & SPA 5 * og børnene. Så her er mini-klub og legeplads.

leveomkostninger

Pris for overnatning i "Royal Arena Resort & Spa" er i overensstemmelse med det niveau af hotellet. Så vil overnatning i højsæsonen (juli og august) inden for syv dage koste dig mellem tusind $ 60 rubler for en standard dobbeltværelse med udsigt over haven, fra 62 tusind rubler for et værelse med udsigt over havet, fra 80 tusind rubler for Dobbelt suite (by visning), fra 110 tusind rubler for den tredobbelte og fra 131 tusind rubler for fjerde gæst i en familie værelse.

Royal Arena Resort & SPA 5 * (Tyrkiet): bedømmelser af rejsende fra Rusland

Til dit indtryk om dette hotel var mere fuldstændige og præcise, tilbyder vi dig at komme i nærkontakt med de synspunkter, som vores landsmænd, der har besøgt her på ferie. I almindelighed, ifølge dem, er dette hotel et meget godt valg for en ferie i Bodrum og er i overensstemmelse med sin kategori og udgifter til overnatning. Men vi tilbyder at forstå alle detaljerne.

Den første ting, at alle gæster er opmærksomme her, det er en interessant placering af hotellet. Så han synes at være bygget ind i bjerget, og, at gå ind i hovedindgangen, vil du automatisk finde dig selv på syvende etage. På trods af at det private område i nærheden af hotellet er lille, de gæster, der ikke gider, fordi her er der en rummelig elegant terrasse med vidunderlig udsigt over bugten. Dette er uden tvivl et stort plus Royal Arena Resort & SPA 5 *.

Anmeldelser af vore medborgere om værelserne og de fleste af dem er positive. Så, værelser er rummelige og godt indrettede. Badeværelset har alt hvad du behøver (shampoo, geler, sæber, osv N.). Og alle leverancer af badeværelsesprodukter opdateres løbende. Som anbefale erfarne rejsende muligt at booke værelser med havudsigt. Ifølge dem, her det giver en virkelig storslået udsigt over det azurblå vand i bugten. Som for rengøring af værelser, så bruge dem på en daglig basis. Linned og håndklæder skiftes regelmæssigt. I den forbindelse har ingen krav på hotellet på rejse ikke opstå.

Power i dette hotel, gæster er også for det meste tilfreds. Så vores folk sige et godt udvalg af forskellige retter, lækre snacks og desserter. Ligeledes, ifølge dem, var der altid masser af frisk frugt. Lokale drikkevarer turister anses for tilstrækkelig kvalitet.

De fleste rejsende og tale positivt om animationen på Royal Arena Resort & SPA 5 *. Ifølge dem, animatorerne kender deres job perfekt og lykkeligt underholde gæsterne. Hertil kommer, om aftenen, ledsaget af animation er der en mulighed for at gå til en af de diskoteker i Bodrum. Der kan du tage hotel transport, det vil tage den samme frem og tilbage.

Som for hotellets personale som helhed, har han gjort et godt indtryk på turister. Men nogle russere blev forvirret af det faktum, at hotellets personale ikke taler på russisk. Mens huske det grundlæggende i engelsk eller tysk, kan du helt forklare.

Strand hotel er ikke som alle rejsende. Dog har de ikke ser dette som et problem, da der altid er en mulighed for at flytte til uanset hvilken strand i nærheden.

Generelt kan vi sige med sikkerhed, at hotellet Royal Arena Resort & SPA 5 * er en god mulighed for dem, der ønsker at slappe af i komfort i Bodrum. De fleste turister stoppe her, hævder, at det er i fuld overensstemmelse med sin kategori og værdi, og udelukker ikke muligheden for at komme tilbage her igen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.