HjemlighedGør det selv

Farvede træ til møbler eller parket med sine egne hænder

Træ bliver brugt af menneskeheden i konstruktionen og efterbehandling af en meget lang tid. Dette materiale har en særlig slags. Dette bejdset træ. Et sådant materiale har levet to liv. Først træet vokser i solen og derefter vendte i den vandige indre. Her var det i lang tid.

Det resulterende materiale er et karakteristisk mørk nuance. Desuden forbedrer kvaliteten af konstruktionen. Træ bliver meget stærk. Hun er en sådan fysisk behandling ikke rådner, det vil ikke starte bugs, insekter.

Ud over sin styrke egenskaber, bejdset træ er berømt for luksuriøst udseende. Dette er en fremragende materiale til boligindretning, møbler fronter. Omkostninger bejdset træ er ganske høj.

For at give materialet et sofistikeret look, anvende forskellige midler. Derfor er det muligt at behandle træet med deres hænder.

Farvede naturtræ

Naturtræ behandlingsprocessen sker ved naturlige midler. Træ falder i vandet, hvor der er en lang periode. længere, jo bedre kvalitet Den. For at fastslå, hvor gammel materialet er under vand, foretaget en analyse af bejdset træ. I nogle tilfælde, varigheden af denne periode, mere end 1000 år.

Udgifterne til det forelagte materiale er 300 tusind. Gnid. per kubikmeter. m. Dette er en meget sjælden egetræ. Andre arter kan også repræsenteres af en fysisk behandling type. Oftest kan salget findes i birk, lærk, fyr, asp eller gran, farvning proces, der varede 30 år. Omkostningerne til materiale afhængigt af arten kan ligge i området fra 2,5 til 25 tusind. Gnid. per kubikmeter. m.

Ikke alle har mulighed for at bruge et sådant materiale. Derfor er træ behandlet kunstigt.

Køb eller lave en moræne træ?

I den moderne verden er meget populær billigere løsning. Dette kunstigt bejdset træ. Materialet behandles med en speciel sammensætning, understreger skønheden i tekstur.

Salg bejdset træ, der er behandlet kunstigt opretholdes i hele. Dette materiale er meget udbredt i møbelindustrien, i efterbehandling gulv, vægge eller loft. Forskellige konstruktioner og dele fremstillet af dette træ.

Kunstig materiale omkostningerne er meget mindre. Men vi skal huske, at urimelige iværksætteren bruger pletter kan sælge billigere kvaliteter af træ under dække af dyre sorter. Afgøre, hvilken type materiale præsenteres for forbrugeren, uden eksamen til tider ganske vanskeligt. , Der ønsker at anvende kunstigt farvede træ, er det derfor bedre at udføre behandlingen selvstændigt.

egenskaber plet

Kunstige materialer kan skabe et produkt som bejdset træ. Med sine hænder til at udføre imprægneringen kan praktisk taget alle. Det er nødvendigt at undersøge egenskaberne af disse toning teknologi og dens anvendelse.

Specifikke kemiske sammensætninger påføres på den forberedte overflade. De er optaget af træet, således at beskytte sin unikke struktur. Først forelagt af imprægnering er designet til at ophøje naturtræ.

Med hjælp fra en eller flere farver kan du skabe en smuk boligindretning. Dette gør gulvet, facader af møbler i et kunstværk. Nogle sorter af pletter forlænge levetiden af det materiale, beskytte det mod insekter, svampe. Disse kemikalier inhiberer dannelsen henfaldsprocesser af træ. Derfor er deres anvendelse gavnligt i alle henseender.

Stain Vandbaseret

Farvede træ, minedrift og forarbejdning, som er meget dyrt, der bruges i en luksus bygning. Oftest de materialer på markedet i dag, forarbejdede kompositioner vand, alkohol, olie, voks eller akryl.

Den første række bruges aktivt til selvbehandling af træ. Vand pletten er tør og klar. I det første tilfælde, pulveret i de ønskede andele blandes med vand.

Præsenteret et par pletter er vanskelige at bruge. De løftede træfiber. For at opnå en ensartet farve, du har brug for en masse tid. Først udgangsmaterialet imprægneret med vand. Yderligere oshkurivayut overflade. Dette gør træet modstandsdygtig over for de negative virkninger af fugt. Denne form for pletter giver os mulighed for at understrege tekstur af træ.

Alkohol plet

Stain alkoholbaserede afviger fra de tidligere arter af tørrehastigheden. Hun havde ikke hæver træfibre, hvilket eliminerer hævelse af basen. Alkohol bejdsemiddel har gode antiseptiske egenskaber. Men på grund af den høje hastighed tørring på overfladen kan forekomme uensartet skygge og endda pletter.

Derfor skaber fx parket bejdset træ, bør give fortrinsret til andre sorter af kemikalier. Alkohol pletten anvendes på små stykker træ. I dette tilfælde, imprægnering fastlægger præcis, behøver pletter ikke.

Inkluderet i organiske farvestoffer, pigmenter på små flader ser ganske godt. Træ grund af en sådan behandling vil være langvarig operation. Ansøg udelukkende en alkohol spray plet. Børste i dette tilfælde er uacceptabelt.

olie plet

En anden populær variation af kemisk imprægnering pletten er olie. Det har flere fordele. Den tørrende olie eller olie opløst farvestoffer. Denne art imprægnering af en bred vifte af nuancer.

Møbler fra bejdset træ behandlet med sådanne midler, en meget smuk og holdbar. Fibrene i imprægneringen skal tages som et middel hviler nogenlunde ligeligt, selv på store områder.

Denne form for pletter mindre krævende på påføringsmetode. Brug den kan selv folk med minimal erfaring i arbejdet type repræsentation. Efter bearbejdning af produktet er ganske enkel dokrashivayutsya, restaureret. Når opløsningsmidlet kan anvendes bredt tilgængelige mineralsk terpentin.

Voks, akryl plet

I den moderne verden bejdset træ behandling udføres efter de højeste standarder og krav. Den mest miljøvenlige og brandsikkert materiale for toning midler er acryl- og voks pletten. De har ikke udsender lugt, let at påføre på underlaget. De anvendes i forskellige industrier.

Akryl imprægnering kan blandes for at opnå finere dubbing farve. Denne kvalitet er almindeligt brugt til at skabe gulve eller møbler. Selv agens i 2 lag, vil skabe en monoton tone uden pletter eller linjer.

Voks pletten påføres overfladen med en blød klud. Midler gnides på overfladen. Anvende denne form for toning, huske, at det er uforeneligt med syrehærdende lak eller polyurethancoatinger. Voks pletter er meget godt set efter polering. Derfor er de aktivt anvendes i træindustrien.

Fremgangsmåder til påføring pletten

Farvede træ opnås ved anvendelse af en af de fire teknikker nævnt nedenfor. Midlerne kan påføres ved hjælp af slibning, katodeforstøvning, og med en rulle eller pensel.

Den første metode er egnet til porøst træ. Midler gnides på overfladen. I dette tilfælde skal du bruge en langsom tørring plet. Sprøjtning udføres ved sprøjtning. Midlerne fordeles jævnt over bunden.

Anvendelse toning børste er ikke gældende for alle typer træ. Farve vender dermed rigere. At påføre belægning af smådele plet rulle. Denne fremgangsmåde gør det muligt at opnå en ensartet farve. Men denne metode er stadig bedre at bruge til små områdets overflader. påføring valgte proces er påkrævet i overensstemmelse med typen af middel.

Anbefalinger til håndtering

Bejdset træ skal overholde, når du opretter en særlig teknologi. Dette gør det muligt, selv i hjemmet til at skabe en høj kvalitet materiale til fremtidig brug. De sagkyndige anbefaler at anvende plet 2-3 lag ved hjælp af den mest egnede metode.

Det første lag skal være tynde. Når det er helt tørt, fundamentet oshkurivayut. Midler anvendes strengt i retning af årerne. Når alle lagene er skabt og tillades at tørre, gnide overfladen med en svamp, polish med en blød klud. Bevægelse langs de producerede eller diagonalt fibre.

Hvis du ønsker at behandle et stort område, er det opdelt i sektioner, som hver især er behandlet separat. Lag skal tørre én efter én helt. Afhængigt af hvilken type af baser: den proces kan være fra flere timer til flere dage.

Hvis betyder meget tyk, kan den fortyndes. Vandbaserede pletter i dette tilfælde kræve, henholdsvis vand og olie - opløsningsmiddel.

eliminering af defekter

Korrekt udformet bejdset træ ser elegant. Men nybegyndere mestre i processen med at anvende midler der kan være nogle problemer. Eliminer defekter efter tørring betyder temmelig hårdt. I dette tilfælde det øverste lag er mekanisk fjernede materiale.

Hvis behandlingen af striber, betyder det, at for meget materiale blev anvendt. Det bør fjernes. Til dette betyder påføres det andet lag, og med en klud overskydende middel fjernes.

At i løbet af arbejdet med bejdser blev ikke dannet, er det nødvendigt at kontrollere midlerne til at påføre unødvendig stykke materiale. Hvis laget falder ujævnt, skal du vælge en anden plet. Det er tykkere og mere langsomt tørrer.

Korrekt vælge pletten til træ, givet i løbet af ekspertrådgivning, kan du få den høje kvalitet materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.